Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

PROUD TO BE CROAT !!!





I da, prošla je i ta "tekma svih tekmi", neću reći da smo poraženi jer to zvuči jako ružno, jednostavno je Brazil pobijedio!
Kažem to jer Brazil nije bio ništa bolji od Vatrenih, dapače, objektivno gledajući taj isti tezultat od 1:0 za Brazil je isto tako mogao biti 0:1 za Hrvatsku i mislim da se ne bi nitko bunio niti zamjerio, mada ako se sagledaju svi segmenti tekme remis bi bio idealno rješenje, ali eto...ponekad treba imati i malo sreće.
Sinoć sam pogledao snimku tekme, toliko smo dobro odigrali i zatvorili "nogometne vanzemaljce" da se Ronaldo i Adriano (pogotovo ovaj prvi) nisu uopće niti primijetili, u nekim trenucima sam se zapitao da li oni uopće igraju!?
OK, izgubili smo, ali ova tekma nam treba dati snage za sljedeće utakmice sa Japanom i Australijom, jer ako odigramo samo 70 % od onoga što smo prikazali u Berlinu mislim da drugi krug natjecanja uopće ne bi trebao biti upitan.

Navijači!? ha, pa to je sasvim druga priča, nemam riječi, onakvo navijanje nije nitko nikada u povijesti Svjetskih prvenstava prikazao, na naše navijače se trebaju ugledati navijači svih drugih nacija - PRESTRAŠNO!
Kad se svirala Lijepa naša prolazili su me trnci, kad se skandiralo U boj, u boj... sav sam se naježio, a kad se posljednjih 15 minuta glasno u komadu i bez prekida pjevalo Oooooo, volim te Hrvatsko... - taj osjećaj se ne može niti opisati, jednostavno ne može!!!

U Otočcu se na nekoliko mjesta organizirano gledala tekma, već od jutra je grad bio obojen u bijelo-crvene kockice, euforija se osjećala u zraku!
Ali onakva fešta poslije tekme, obzirom na ishod, nije se mogla ni zamisliti, ja sam imao osjećaj kao da smo mi postali svjetski prvaci, a ne izgubili od peterostrukih svjetskih prvaka i vrlo vjerojatno najbolje nogometne reprezentacije u povijesti nogometa.

Što još na kraju reći, svaka čast dečkima iz repke koji su se svih 90+ minuta borili kao lavovi i niti u jednom trenutku se nisu predali!
Svaka čast svim ljudima koji su nazočili tekmi u Berlinu i koji su poderali glasnice i dlanove bodreći našu repku!

Ovaj video gore sam jednostavno morao objaviti, kliknite i pogledajte kako to izgleda kada 25000 hrvatskih navijača pjeva Lijepu našu!

Do čitanja!



Post je objavljen 15.06.2006. u 15:57 sati.