Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

TRESLA SE BRDA...

Roberta Kovača čekaju milijuni u Dinamu

Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama, prenio je predstavnicima medija gotovo nevjerojatnu informaciju da će u Maksimir pokušati dovesti hrvatskog braniča Roberta Kovača i pritom mu za dvogodišnju vjernost isplatiti, za hrvatske prilike, senzacionalna 2 milijuna eura...
Nakon što su duže vrijeme u Dinamu bili potpuno zatvoreni kad su u pitanju dolazni transferi, Zdravko Mamić je danas to sve nadoknadio i predstavnicima medija prenio informaciju kakvu apsolutno nitko nije očekivao. Naime, Mamić će pokušati u slučaju izbacivanja Juventusa iz Serie A u redove "Modrih" dovesti braniča hrvatske reprezentacije Roberta Kovača.
Mamiću je jasno da mu takav pothvat neće lako poći za rukom, zato je pripremio ponudu tešku čak 2 milijuna eura, koliko bi isplatio Robertu Kovaču za dvogodišnji ugovor i to unaprijed! Ukoliko Dinamo kao klub ne bi bio u mogućnosti isplatiti mu toliki iznos, Mamić je već najavio da će njegov dolazak sam financirati. Nesumnjivo, bio bi to najveći dolazni transfer u povijesti Hrvatske lige, no mnogi već odmahuju rukom govoreći kako se radi samo o još jednom 'izletu' Zdravka Mamića.


eekeekludludbangbangroflroflroflroflroflrofl

Ovaj "biser" sam jednostavno morao sa vama podijeliti (a i u nedostatku ideje za post), premda znate da inače baš i ne pišem o transferima!

Uopće neću komentirati ovu vijest, samo ću vas podsjetiti na laprdanja od prije nekoliko mjeseci o dovođenju Nowotnyja, Aquillanija, Jerka Leke, Šimića i drugih "svjetskih klasa", uglavnom kako kažu naši stari: "Tresla se brda rodio se miš!".

Inače, naš Dinamo je u utorak odigrao pripremnu tekmu protiv odličnog Basela 2:2, na poluvremenu smo vodili 0:2 (Vugrinec i Eduardo) ali je Kuže u drugom dijelu uveo više od pola rezervi i juniora pa je Basel uspio izjednačiti golom Petrića u 94. minuti, ali kako čujem igrali smo odlično u 1. dijelu!

Najprije sam napisao dulji post ali sam se slučajno disconnectirao, a da nisam skužio, i kad sam kliknuo "Objavi Post", sve je otišlo u 3 p...m....!headbangburninmadbang

Toliko za sada, wavepozdrav D.-u koji je u Baškoj na Krku i spašava turiste (4 mrtva u mjesec dana od kad on radi, a prošle CIJELE sezone 2...eekeeklud), wavepozdrav ekipi u Rijeci, wavepozdrav svima koji nas svakodnevno čitaju (da ih ne nabrajam sve sada) i naravno velika pusa mojoj N. koja je još uvijek u Švabiji kiss!!!




Post je objavljen 06.07.2006. u 00:03 sati.