Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
kontakt +385 (0)98 28 68 96 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

30.07.2024., utorak

Dan 888.


Placenici
Slika: https://spzh.live/en/news/81342-world-outraged-by-transvestites-the-last-supper-parody-at-paris-olympics

Cijeli planet dočekao je otvaranje 33. olimpijskih igara u Parizu 2024. Prvi put otvaranje nije održano na stadionu, nego među gradskim znamenitostima. Dok su Senom prolazili brodovi s reprezentacijama na binama uz obalu odvijale su se glazbene plesno-igrane scene od kojih je ona s početkom u 1:54:49 i nazivom Festivite izazvala najviše reakcija s nakaznim uprizorenjem Isusove posljednje večere. Slučajno ili ne, nakon toga je Senom zaplovio brod s reprezentacijama Novog Zelanda, Omana, Ugande, Uzbekistana i Pakistana. Kako bilo da bilo, počeo je 15-dnevni period tijekom kojeg se po već ustaljenom obrascu zadnjih desetljeća pokreću ratovi oko mainlanda. Poput Gruzijskog 2008. tijekom Pekinga, uvertire u Ukrajinski 2014. tijekom ZOI Soči i otvorenog Rusko-Ukrajinskog rata 2022. odmah nakon ZOI Peking. Trenutno osim ratova u Ukrajini i Gazi, za potencijalno paljenje su pripremljeni Libanon i Venecuela. Preostaje nam vidjeti što će se od toga i kako odviti u danima koji slijede.

Placenici
Karta: https://t.me/intelslava/63830

Dok se to ne odvije, na aktivnoj bojišnici nastavljen je Ruski prodor prema Pokrovsku kao sljedećem većem gradu na putu oslobađanja regije Donjeck. Zauzimanjem Pokrovska presjeć će se bitna prometnica i opskrbni pravac koji vodi iz Konstantinovke. Od našeg prošlog javljanja oslobođena su sela Ivano Darjevka, Novoselovka Prvoja, Volčje, Vesele i Lozovatskoj s čime su Rusi stigli na samo 6 km od Pokrovska. Uz to ostvarili su i novi prodor na sjeveru Časov Jara. Navodno je i tome kumovao još jedan podzemni tunel. U tjednu za nama priznali su gubitak jednog Su-25 i Mi-28. Nasuprot tome gubici Kijeva se procjenjuju na 520.000 mrtvih i nestalih, prema javno objavljenim podacima.
U SAD-u je od siječnja 2020. godine i 23 trilijuna U$D duga, isti do danas narastao na 35 trilijuna U$D što je izravna zasluga dosadašnje Bajdenove administracije. No raji se pažnja s toga skreće s nebitnim ideološko-propagandnim uradcima na temu LBGT propagande službene Demokratske kandidatkinje Harris. Dok je Republikanski kandidat Trump iskazao zdravo mišljenje i po pitanju ranije viđenog u Parizu.

Placenici
Slika: Manga

Dok cijeli ovaj svijet nastavlja kuhati, ovotjedna provedba osobne obuke uključila je još jedan pomorski desant na sljedeći udaljeni škoj i preko njega dolazak do naše bivše podružnice 20 preko južnog obuhvata. Povod biva dostava Xene na sezonski posao, što je muški dio iskoristio za provedbu terenske izobrazbe. Koja se kretala od hranidbe u pokretu do spavanja u vozilu. Pritom je izvučena pouka na temu punjenja mobitela za vrijeme mirovanja vozila. Zbog čega smo neplanirano morali ostati dan dulje, jer se preko narednog dana svaki akumulator morao puniti oko pet sati iz elektromreže. Sa čime je utvrđeno i da je desni akumulator dao svoje. To vrijeme punjenja je iskorišteno za jet-ski obuku mladih plaćeničkih snaga. Što je bila lijepa nadopuna prethodno provedenoj obuci iz surfinga. Nakon čega smo se Doktoru zahvalili na gostoprimstvu i opet s istim pomorskih putem uputili nazad prema kontinentu. Zahvaljujući sinoćnjem koncertu Oliveru u čast, ulovili smo zadnji noćni trajekt istog imena, koji nas je u 04:00 desantirao na obalu. Pred nama je sad par dana odmora uoči nastavka Mališine fizikalne i početka kolekivnog GO. Dok se WW3 nastavlja...

Placenici
Placenici
Slike: Manga

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.