Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

14.07.2019., nedjelja

Kandidati i maske


Placenici

Invazija osvajača na naše granice ne popušta. Jednom našem suborcu su provalili u kuću na Žumberku. Zatekao ih je jučer njegov otac pri dolasku na nekretninu. Dvojica su pobjegla u šumu, ali jednog je uspio zadržati. Policiji je trebalo više od sat vremena za izlazak na teren. Oštećenja su takva da je upitna isplativost popravka na tom spomeniku kulture starijem preko 100 godina. Osvajači su veliku nuždu vršili u kadu. Poruka koja je jasna svima osim našim vladajućima. Talijani dižu ograde prema Sloveniji, Slovenci dižu nove ograde prema nama, a kod nas umjesto osvajača i dalje teče med i mlijeko. Za to vrijeme građani trpe milijunske štete.

Placenici

Za to vrijeme pale su maske i po pitanju većine predsjedničkih kandidata. Većina se odbila očitovati o migrantskoj krizi ili su osudili podizanje novih zapreka -> https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/sto-predsjednicki-kandidati-misle-o-migrantskoj-krizi-i-slovenskom-postavljanju-ograde-prema-hrvatskoj---567936.html
Ako je suditi po svemu tome nema nam pomoći, tko god došao na funkciju El Presidentea "Bivše naše". Nitko od njih nije spreman proglasiti vojnu mobilizaciju i policiji poslati vojsku u ispomoć.

Placenici

Unatoč društvenom defetizmu, masovnom iseljavanju iz države, te osvajanju naših životnih prostora, danas desetina Plaćenika ipak odrađuje trening. Tri borbe na stijeg, litre prolivenog znoja, dobro zasjedno djelovanje i koordinacija rada u liniji bili su na visokom nivou. Na žalost pobjedu su odnijeli komarci. Nakon skoro tri sata rada pod rojem krvopija, uslijedila je hidratizacija s hmeljskim pripravcima i razlaz do sljedeće prigode.

Placenici

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.