Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

09.06.2019., nedjelja

Plaćenici i migranti

Invazija na naše granice se nastavlja, a Vlada se i dalje pravi kako problema nema. Skic nam jučer javlja dok je s prijateljom gljivario kod Velike Bune, kako su pored njih propičila dva bijela kombija Sisačkih registracija s migrantima. Nije nam rekao jesu li zvali policiju. U Bosni je situacija već odavno kritična, a vladajuća elita i i dalje odbija poslati vojsku na granice -> https://kamenjar.com/usz-ako-migranti-nastave-dolaziti-proglasit-cemo-izvanredno-stanje-i-zatvoriti-granice/

Placenici

Nevjerojatna je bahatost hr-vlasti koja već mjesecima odbija adekvatno zaštititi granice, građane i njihovu imovinu od najezde tih osvajača. Ponavljam svi u okruženju su već odavno na granice poslali vojsku, samo oni to odbijaju učiniti. Istodobno naši policajci već odavno pucaju po šavovima jer šuma jednostavno nije njihova bojišnica. Stoga smo se danas zaputili u šumu obnoviti to znanje. Imamo dva nova pa se dijelimo četiri stara borca prema petorci ostalih. Naravno brojnija strana nije imala puno šanse. Uigrana četvorka nas je probijala samo tako iako su imali borca manje. Tek treću borbu kad su igrali s troje na nas pet smo se donekle uspjeli približiti. To je najbolji dokaz ranije izrečenog. Dajte dite materi. U šumu pošaljite ljude od struke.

Placenici

Dok smo nakon sat i kusur treću borbu privodili kraju, Ante nam se bacio na loženje vatre. Nakon toga palimo vatru broj dva i na dvije rešetke roštiljamo batake, ražnjiće, ćevapćiće, paprike, gljive, kobasice, stejk i vratinu. Tijekom konzumacije navedenog razdužujemo gajbu i pol. Komarci su bili nesnosni. Boli su kroz majice, kroz kosu i na kraju smo se junački povukli s terena. Pregled na krpelje tek treba obaviti. Ljetne vrućine su nam pred vratima. Možda uspijemo odraditi još koji trening prije ljetnog poluraspada. Jer ako nam se već mjesecima raspada državna sigurnost, možemo i mi.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.