Sasjeći na kockice, posoliti, polimuniti. Pržiti na svinjskoj masti. Svinjska mast je kod mene uvijek bila. Čitam po portalima da je to sada moderno, da se vraća, ulazi u modu. Ccccccccccccccccccc Ne znam zakaj mi na pamet pada Škaf čelenđ. Koliko god mislim da sam idiot, toliko god vidim preveć idiota i idiotizama. A lijepo je biti idiot. Ni brige ni pameti. Spržiti, staviti u zdjelu, posuti peršinom, sitnosjeckanim češnjakom i zaliti maslinovim uljem. Salata, prilog, ma mrak! Evo slički, pa si ih posložite u glavi. Nemerem ja protiv vjetrenjača. |
Presavijan i kovan, tako da ima 176 slojeva. Damaskni čelik. Jednostavno ostaneš bez teksta Inače? Ma kuva se sve u 16 |
Nemrem ja, a da ne napravim neku pizdariju. Eno, pun ga fejs. I ne kuži rulja da ima isti serijski broj koji sam i Jaci dal, i da je primljen sa 13 godina i da je slika novijeg datuma. A možda fakat ima i original????? |
Ha, gle, skuhaš žgance, to ono kinesko.... u tepsiju da bidne 1 cm, pa zmešaš u to, nekih 150 gr. grana padano ređina venesa extraverđine, a skužiš ju u trgovini po cijeni od 220 čuna, oriđiđi. Na to tikvice, rajčicu, mozzzarrrelu, masline, bosiljak, oljo oliva de yunfere vezuvo, ko Ugarkovička, tih pola litre u "dvije, tri kapi", pa u rernu iiiiii: -Pantiću! Vadi ti prasići iz furunu, da ne olade! E, mrak! |
< | kolovoz, 2014 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |