Još nešto: ja ih prepolovim po duljini ( ne gulim koru) napravim oštrim nožem male rombove i posolim. Ocijedim ono gorko i izmedju rombova punim smjesom kao za artičoke ( krušne mrvice, sitni češnjak, perši i maslinovo ulje ) i u dubokoj zdjeli lagano pečem na štednjaku. Pri kraju stavim na vrh naribanu mozzarelu.
31.08.2014. (12:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Do ove godine sam mislio da su patliđani samo za ajvar !? A onda prvo onak srameći otkrijem da su zapečeni u rolu sa malo sira na vrhu i špekeca unutra super jestivi. Pa me ondak žena iznenadi sa receptom kak su to kod nje doma delali. za prste polizat... Balancani, balancani moji :-)
05.09.2014. (15:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fotografi svih zemalja, naoružajte se
A sad pjesma "Kak je lepo biti idijot" koju izvodi Neil Innes... Kak je lepo biti idijot
31.08.2014. (09:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
Ma ti si prav dečko.
Slike bi trebale biti obrnutim redom, ali se ionak sve kuži
31.08.2014. (12:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
Još nešto: ja ih prepolovim po duljini ( ne gulim koru) napravim oštrim nožem male rombove i posolim.
Ocijedim ono gorko i izmedju rombova punim smjesom kao za artičoke ( krušne mrvice, sitni češnjak, perši i maslinovo ulje ) i u dubokoj zdjeli lagano pečem na štednjaku. Pri kraju stavim na vrh naribanu mozzarelu.
31.08.2014. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
ma svakak može
31.08.2014. (18:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
Poštujem uz jednu poruku naoružanom fotografu: drž' se ti svoje mačke, dijete, kad već nemaš nešto pametnije... :)
31.08.2014. (20:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plastik
A lijepo je biti idiot. Ni brige ni pameti. ... I bezbolno je!
01.09.2014. (00:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
može-može i tako i bilo kako
obožavan balacane !
02.09.2014. (00:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Do ove godine sam mislio da su patliđani samo za ajvar !? A onda prvo onak srameći otkrijem da su zapečeni u rolu sa malo sira na vrhu i špekeca unutra super jestivi. Pa me ondak žena iznenadi sa receptom kak su to kod nje doma delali. za prste polizat...
Balancani, balancani moji :-)
05.09.2014. (15:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fotografi svih zemalja, naoružajte se
alexxl, jel daješ poduke iz kuhanja?
11.09.2014. (21:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...