Mene jebali nebute!
Nismo kod doktora, pa bu mi padobranci upadali prek reda!!!!
Pak vam je Blog zjeban, ko kurvina rit, maspater!
Listen to me very carefully. I shall say this only once!
It is I, Leclerc!
Znači, komad odojka.
Kožicu odmak razrezati, pa posoliti između i po, pa okrenuri i isto.
The day after.
Gurnuti sondu, ne ultrazvučnu ni CT, već temperaturnu.
Zagrijati pećnicu na cca 150 NC.
Kako funkcionira?
Crni cajger bi trebal doći do nacrtanog praščića.
Meso se peče tako da toplina prodire u unutrašnjost, a kad prodre,
ondak je meso pečeno. Za to treba vremena.
koliko kila mesa, toliko sati, appx..
Crveni cajger pokazuje vanjsku (van pečenke) temperaturu, u pećnici.
Ona bi trebala biti tolika, koliko si nakuril pećnicu.
Dalje sam kontroliraš i nemreš fulati.
I gotovooooo!
Krasna spravica za domaćinstvo.
Prekriti pečenje folijom i pustiti da se "odmara".
E sad salata "Olivier".
Mrkva, grašak, jaja, majoneza, kis. krastavci, soli.
To sam imal!
A nisam imal, a fali još:
-tetrijeb,
-zelena salata
-repovi rakova
-kavijar
-teleći jezik
-dimljena patka
Sve bum to kupil na plaći, jedino me jebe di naći tetrijeba i dimljene patke,
maspater i patku.
I gotov ručak!
pileća juhica
odojak
za prilog salata Olivier
a za salatu?
Mislim, pa čemu, ak je salata u prilogu.
Pa kaj dvije salate?
Pa trebam i ja malo odmoriti, maspater.
A danas i moj red za čišćenje snijega, a to bu me vidjeli.
|