25.06.2016., subota

Luka se zove

Luka se zove

subota , 25.06.2016.
I veslat će četverca na Unizverijadi.
Zadnji,.....zadnji!
Ali moja Sinčina!
Mojaaaaa!!!!!!




- 14:33 - gukni (7) - štampaj - #

22.06.2016., srijeda

Roba sa griješkom, grješkom, greškom.

Roba sa griješkom, grješkom, greškom.

srijeda , 22.06.2016.
A nisam uspjel odoliti, ta 29 kuna.
Sva sreća, pa na sebi nemam tih "strelica",
a da ih imam, bilo bi ih pregršt.

Volim je i te njene nesavršenosti i te njene "kockice".
Taj gorkasti okus "tonika" u ustima,
to izaperem sa malo Gin-a i "Zero Killed".





Veli mi Lik u dućanu, da original košta 700 čuna.
Baš tolika Rvatina nisam, makar sam Krkan!!!
- 12:36 - gukni (2) - štampaj - #

20.06.2016., ponedjeljak

Kamen mudraca

Kamen mudraca

ponedjeljak , 20.06.2016.
Heureka!
No ne mislim trčati gol po Zabregu.
Uglavnom, bez jebe, onak objektivno, spečem doma na šparetu roštilja,
tak dobrog i ukusnog, kaj vas 70 % nije sposobno napraviti na pravom roštilju vani, u prirodi, exterijeru.
Odgovorno tvrdim!!!!!

Guss grill tava, je čudnovata, a i tekući dim dolazi do punog izražaja.
Jeneća vratina, napacana solju, biberom, senfom, češnjakom, uljem
i ono, kaj se stalno borim sa svojim seljoberima doma....
3-4 min jedna strana, toliko druga, na najjačem ringu (plinskom).
-Jooooj, još je krvavo
-ma mama ti krvava, to je sok iz mesa!!!!
Sočan i ukusan.




Epohalno, jako ukusno i ne zapaženo!
Mislim, jebite se, sa svojim macama, pesekima, Mamićima i pičkama materinama!!!!!!!
- 18:50 - gukni (2) - štampaj - #

17.06.2016., petak

Dolazak savršenstva

Dolazak savršenstva

petak , 17.06.2016.
Lava tava, gus, marinirana vratina, tekući dim,
bruskete od kruha, dal. začina, češnjaka i masl. ulja.
Šalata....rajčica, mocarela, bosiljak, dal. začini, m. ulje.











Radi se o experimentu.....kako izvesti roštilj pod napom, na šprhetu u stanu.
Tekući dim je došao do izražaja 100 %!!!!!


- 17:28 - gukni (2) - štampaj - #

16.06.2016., četvrtak

Idioti! Da vas pitam!?

Idioti! Da vas pitam!?

četvrtak , 16.06.2016.
Ova idiotarija od ove države sa svima svekolikim idiotima.
Dokle bu to trajalo, idioti jedni?
- 19:45 - gukni (6) - štampaj - #

04.06.2016., subota

Metar kafe

Metar kafe

subota , 04.06.2016.
Sam da se javim.
Metar kave za Ekipu.



Radi se, nema se vremena, pa jedna pizza štruca, punjena ćevapima i sirem. Genijalno. Bosanski calzone!



Inače, ne gledam vijesti i čist mi je O.K..
Mišljenja sam, dakle, šupka imam, da je svijet otišel u
tri lijepe pizde materine!



- 13:36 - gukni (4) - štampaj - #

< lipanj, 2016 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (3)
Veljača 2023 (1)
Kolovoz 2022 (2)
Veljača 2022 (1)
Travanj 2021 (1)
Studeni 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Ožujak 2020 (1)
Veljača 2020 (1)
Siječanj 2020 (3)
Prosinac 2019 (1)
Studeni 2019 (2)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (1)
Svibanj 2019 (1)
Travanj 2019 (2)
Ožujak 2019 (2)
Veljača 2019 (5)
Siječanj 2019 (4)
Studeni 2018 (2)
Listopad 2018 (3)
Travanj 2018 (2)
Veljača 2018 (3)
Siječanj 2018 (1)
Listopad 2017 (1)
Rujan 2017 (4)
Kolovoz 2017 (1)
Srpanj 2017 (7)
Lipanj 2017 (4)
Svibanj 2017 (2)
Travanj 2017 (5)
Ožujak 2017 (6)
Veljača 2017 (3)
Siječanj 2017 (5)
Listopad 2016 (3)
Rujan 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (6)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Veljača 2016 (7)
Siječanj 2016 (9)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (1)
Listopad 2015 (12)
Rujan 2015 (6)
Kolovoz 2015 (9)

Komentari On/Off

Box2