Mene jebali nebute!
Nismo kod doktora, pa bu mi padobranci upadali prek reda!!!!
Pak vam je Blog zjeban, ko kurvina rit, maspater!
Listen to me very carefully. I shall say this only once!
It is I, Leclerc!
Znači, komad odojka.
Kožicu odmak razrezati, pa posoliti između i po, pa okrenuri i isto.
The day after.
Gurnuti sondu, ne ultrazvučnu ni CT, već temperaturnu.
![](http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/p1340112ztmsp85oeh.jpg)
![](http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/p1340113b08rgvcify.jpg)
![](http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/p1340115dao72bp0ws.jpg)
Zagrijati pećnicu na cca 150 NC.
Kako funkcionira?
Crni cajger bi trebal doći do nacrtanog praščića.
Meso se peče tako da toplina prodire u unutrašnjost, a kad prodre,
ondak je meso pečeno. Za to treba vremena.
koliko kila mesa, toliko sati, appx..
Crveni cajger pokazuje vanjsku (van pečenke) temperaturu, u pećnici.
Ona bi trebala biti tolika, koliko si nakuril pećnicu.
Dalje sam kontroliraš i nemreš fulati.
![](http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/p1340119vej167gdua.jpg)
I gotovooooo!
![](http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/p1340123mvbnawulre.jpg)
Krasna spravica za domaćinstvo.
![](http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/p1340124rqgpl7huv3.jpg)
Prekriti pečenje folijom i pustiti da se "odmara".
![](http://www.fotos-hochladen.net/uploads/p1340125pzrfn73q6j.jpg)
E sad salata "Olivier".
Mrkva, grašak, jaja, majoneza, kis. krastavci, soli.
To sam imal!
A nisam imal, a fali još:
-tetrijeb,
-zelena salata
-repovi rakova
-kavijar
-teleći jezik
-dimljena patka
Sve bum to kupil na plaći, jedino me jebe di naći tetrijeba i dimljene patke,
maspater i patku.
![](http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/p134012651vdo6q3pl.jpg)
![](http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/p13401272z9micw0xp.jpg)
I gotov ručak!
pileća juhica
odojak
za prilog salata Olivier
a za salatu?
Mislim, pa čemu, ak je salata u prilogu.
Pa kaj dvije salate?
Pa trebam i ja malo odmoriti, maspater.
A danas i moj red za čišćenje snijega, a to bu me vidjeli.
|