Komentari

lousalome.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Donabellina

    znači, ovo su samo tvoje lamentacije nakon onoga " udahni (broji do 4 ) izdahni (broji do 8 ) ....ili da gongaš kao naša blogerica @O-da životu...pa se lijepo riješiš svih fristracija....mene samo strah, da ti lijegajući s Opiumom ne sanjaš svoju glavešinu....

    avatar

    16.12.2017. (18:52)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Uh. Ista razmišljanja me more i s istim se problemima susrećem. Nisam rođena licemjerna. I silno me veseli govoriti svima sve što mislim.To je bila cijena moga nenapredovanja. Ne pripadam nijednom kružoku, nijednoj stranci i izrazito sam socijalno osjetljiva. Ne znam imponirati, ni poslovno ni privatno. Smatram da se svaki problem da riješiti, i ne mirim se nikada s onom: tu se ne može ništa. Najgora sam noćna mora za svakog poslodavca. Ne diraju me, ali me i dosljedno zaobilaze pri svakom nagrađivanju. Otkaz? A ne, toga im gušta ne dam!

    avatar

    16.12.2017. (19:00)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ma kakvi! Dok neki drugi posao nije na vidiku, ni u ludilu davati otkaz! Nikako! Režije, režije isključe - što onda?! Ma, ne znam zašto to uopće govorim - kad sve znaš....Samo staloženo i pametno! Izdržati treba! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    16.12.2017. (19:13)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Cuj..a da to isrintas,pa onako anonomno proturis glavnom kljunašu na stol?
    ..pa nek si misli..a tebi bude lakse..

    avatar

    16.12.2017. (19:34)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Nije lako vama uhljebima na državnoj sisi, evo čovjek bi vam najradije melem neki na rane stavio :))

    avatar

    16.12.2017. (19:38)    -   -   -   -  

  • Sarah

    @ Freš ne zajebaji:-))) država nam je izlapjela maćeha. Možemo bit sretni da nas ne tuče, kak je krenulo.

    avatar

    16.12.2017. (19:45)    -   -   -   -  

  • Bandky

    Gdje piše da se radi o "uhljebu"? Ja sam u privatnom sektoru i doživio sam navedeno... najviše volim ove loše provokatore sto gataju iz kave

    avatar

    16.12.2017. (20:04)    -   -   -   -  

  • prolaznik

    osvijesti u glavi da na posao dolaziš isključivo zaraditi plaću. tada će ti se i glavonja učiniti u toj tvojoj službi. ne uzimaj posao toliko srcu. smisao današnjeg posla nije uživanje u poslu, već uz minimalan trud odraditi radno vrijeme i vratiti se kući živjeti...te pokupiti plaću svaki mjesec.

    avatar

    16.12.2017. (20:23)    -   -   -   -  

  • prolaznik

    p.s. freshu...uhljeb je onaj koji ostane kod kuće, ne radeći ništa, a ti mu fino svaki mjesec doneseš lovu na stol i kažeš da si mu dao hljeb. dok to nisi učinio... kuš!

    avatar

    16.12.2017. (20:26)    -   -   -   -  

  • S. S.

    Nije lako, nije. Još malo melema!

    avatar

    16.12.2017. (20:44)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Evo sanjam dan kad će indexhaer objavit članak o službeniku iz općine Petrijevci koji je otiša u Njemačku, sav treperim :))

    avatar

    16.12.2017. (21:15)    -   -   -   -  

  • y

    Pretjeruješ. :)
    Dvije godine gađenja i sažaljenja su protraćene godine koje se moglo iskoristiti za traženje posla. Dala sam otkaz i otišla na bolje. Nedugo sam otkazala jedan posao od dva koja sam radila.
    Treba imati viziju i cilj, a ne tu i sažaljevati samog sebe. Mislim, možemo doživotno i samo pljuvati ako nas veseli. :)

    avatar

    16.12.2017. (21:46)    -   -   -   -  

  • Aneta

    Samo mislim da se varaš da bi ptetpostavljeni bio zapanjen bilo čijim otkazom. Ne, naprotiv, vidio bi to kao još jedu svoju pobjedicu. ;)

    avatar

    16.12.2017. (21:53)    -   -   -   -  

  • Evora

    O kako bi to naivno zvučalo. :-)

    avatar

    16.12.2017. (21:55)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Freš bi umra da ne trenira pljuvanje na dalj

    avatar

    16.12.2017. (21:57)    -   -   -   -  

  • GlupKoFresh

    "Uhljebima" druge nazivaju najcesce oni neradnici koji svaki mjesec ovu drzavu iskoriste za primanje socijale. Ili bran'teljske mirovine. Takvi se narocito vole rugati drugima i kategorizirati ih.

    avatar

    16.12.2017. (23:02)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Imate li vi kakvih argumenata, ili samo pokazujete koliki ste bijedni idioti :))

    avatar

    16.12.2017. (23:30)    -   -   -   -  

  • Spumante

    Svi su licemjerni i lažljivi pa se vole prikazivati vrijednim
    iskrenim i empatični a oni koji se sami hvale ti su najgori.

    avatar

    17.12.2017. (14:15)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    ...ti si barem plaćen za to da ih gutaš, dok drugi isto besplatno rade. Jako mi se sviđa ovaj 'mudroslov'.


    ...ti si barem plaćen za to da ih gutaš, dok drugi isto besplatno rade
    , zato je moj mlađi sin nakon dvije godine što je bio pomoćnik ministra zdravlja dao otkaz. Nije mogao podnijeti javašluk i ono poznato „lezi ljebe da te jedem“.

    I kraj je pogodak u sridu.

    avatar

    17.12.2017. (17:42)    -   -   -   -  

  • TuSBiciklom

    Ako sam nesto mrzila u bivsoj firmi, to su ljudi koji se medusobno jedno drugom zale (da ne kazem nadglasavaju) kako je njihov posao u firmi najtezi, kako ga ne vole i kako im nije dobro. Kada im kazes da nisi drvo, pomakni se ako ti ne vlja, komentari su bili "ah ti si mlada, vidjet ces". Da su to bile zene s djecom ili nekom drugom situacijom, hajde, starije zene bez djece i muza. I tako sam ja, naivna, mlada i luda, spakirala svoja dva kofera i pravac inozemstvo. Nit posla na vidiku, nit plana sto bih ja to vani mogla. Samo dva prijatelja koji su bili dovoljno dobri primit me na kratko vrijeme dok se ne snadem. Snalazenje je trajalo punih 2 tjedna :) NISI DRVO, POMAKNI SE!

    avatar

    18.12.2017. (07:55)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    postoji samo jedan razlog zbog kojeg bi čovjek šutio i trpio nešto što mu nagriza dušu-krediti. Bez kredita, slobodan si čovjek.
    evo primjer (bit će sam ja od onih što misle da univerzum vapi za mojim riječima)
    ja sam godinama bila sama s djetetom, podstanar, bez ičije pomoći, jedna jadna plaća na poslu gdje me taru ko stoku. (na stranu što ja mogu ili sam školovana, malo dijete određuje što možeš raditi) Svi su jednako trpjeli istom uzrečicom-sretan što imaš posao. To je za mene najveća uvreda za radnika, još gora ako sam vjeruješ u to. Dala sam otkaz usred zime i otišla na još manje plaćeno mjesto, koje mi je davalo više vremena za dijete, manje stresa i mogućnost da pješice dođem do posla. Tako da je opet bilo bolje. Počela sam raditi sa strane, pisala za neke časopise i zaradila za prekvalifikaciju, podigla svoj rang i mogla raditi bolji i plaćeniji posao koji volim. Međutim, nikada nisam od nigdje otišla sa -dajem otkaz. Uvijek fer, maksimalno, pa i na moju štetu ako treba. Ali prije otkaza se nađe drugi posao, jer se na bacaju stare cipele dok ne kupiš nove. Većinom, nije problem naći posao, problem je ili taština (jer mi je ispod časti neš raditi) ili strah. U mojim očima, nema tih para zbog kojih bih ja trošila svoju dušu, nema, radije ću čistit ulice u svom miru. I na kraju postoji jedno pravilo, a to je da odličan radnik ne može biti dobar šef. Zato su šefovi najčešće oni za koje mislimo da su lošiji od nas.

    avatar

    18.12.2017. (08:04)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    "Postoji, pak, i ona druga skupina blogera, kojima blog dođe nešto kao boks vreća na kojoj mogu ispuhati svoje frustracije ..."

    Ciljaš na sebe? :=

    avatar

    18.12.2017. (09:22)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Slažem se sa Lisbeth,bilo to drž služba ili privatni sektor,problem je najčešće strah od budućnosti. I ja sam dala otkaz u državnoj službi ali sam si prethodno pripremila svoj posao znala sam što želim što hoću a šta mogu i ne mogu. Već sam 10 godina slobodna. A imam i susjedu koja je bezbroj puta dala otkaz i našla novi posao. Treba imati i samopuzdanja i poznavati svoje mogućnosti.Biti samouvjeren.

    Zašto ne?

    Svatko poznaje svoje muke a tebi preostaje da i dalje boksaš, ako ti je to lakše.

    Pozdrav

    avatar

    18.12.2017. (09:42)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Držim fige. Mislim da je ikakav savjet suvišan, sve to sama znaš. Pazi na zdravlje, češće boksaj na blogu :-)).

    Kaj se blogiranja tiče, stvarno, zakaj pišem? Pojma :-)).

    avatar

    18.12.2017. (10:47)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    hm, čim razmišljaš kako bi kod šefa otišla tako da iza sebe ostaviš trag 'opiumu' znači da ga i upotrebljavaš, a to pak opet znači da ti posao kojeg radiš to i omogućuje, mislim, 'opium'. također se da isčitati kako je riječ o nekakvom državnom poslu jer toliko šupaka kao u državnoj službi nigdje nema. e, i sad tu nastaje zajeb jer usprkos svemu tome nigdje nećeš naći relativno dobro plaćen posao a zaštićen ka lički medvid. da nije tako ti bi već odavno bila na drugom poslu. e da, pod takvim uvjetima digne se i kredit, ka šta je lisbeth rekla, i upadaš u dužničko ropstvo. dakle, ako misliš šta minjat najbolje da prominiš parfem i umisto 'opiuma' uzmeš 'poison'.

    avatar

    18.12.2017. (10:49)    -   -   -   -  

učitavam...