Komentari

krule.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • semper_contra

    Davno pročitaj grafit: Malo nas je, al' smo govna! A zna se kud idu govna.

    avatar

    14.03.2017. (00:31)    -   -   -   -  

  • Demetra

    I kaj nakon sveg tog znanja i saznanja? Put pod noge jer nikada neće "stoka sitnog zuba" moći išta promijeniti, a i nema s kim bi mijenjala sve te bez muda i one stvari bilo muške, bilo ženske što su se bogovima prozvali.

    avatar

    14.03.2017. (08:38)    -   -   -   -  

  • Euro

    ma bravo

    avatar

    14.03.2017. (10:41)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    aj dobro, i mi njima prodajemo patagonijske lignje ko jadranske, po četristo kuna kilo, makedonski vranac ko plavac mali, trista osandeset kuna, nula sedam, talijanski pršut ka domaći za dvista pedeset kuna kilo, maslinovo ulje iz grčke sa baren tries posto sojinoga, ka djevičansko istarsko, po stopedeset kuna litar, bugarshu janjetinu ka pašku po neznan koliko i tako redon, samo do nas se to jeli očekuje, mi znamo da smo lopovi ali šta je njima ???

    avatar

    14.03.2017. (12:16)    -   -   -   -  

  • borgman

    sve su to prava životna pitanja...i kao što si rekao, sve je to negdje proizvedeno (i to u industriji koje se Kroejšani gade)... a kada je rodijak inspektor, ćaća sudac, a ujak policajac...sve je onda moguće

    avatar

    14.03.2017. (12:17)    -   -   -   -  

  • stara teta

    a da mi nismo svojevremeno glasovali (a glasujemo, očito, i dalje) upravo za onu obećanu opciju da ćemo imat tući-pući-gući-natući krpetine i makine i da smo mislili unaprijed na svoje penzije, školovanje djece i očuvanje radnih mjesta, ne bi nas progutala ta zvijer globalne robo-dekapit, pardon, "kapitalizacije" koja je kod nas ostala na nivou najsirovije prvobitne akumulacije kapitala. jer ste vi to tražili! plus plemenski mentalitet = ovo kaj sad imamo.

    avatar

    14.03.2017. (13:19)    -   -   -   -  

  • borgman

    @fresh...mi to njima prodajemo kada dođu do nas...a oni to nama šalju i mi kupujemo jer je na akciji. Postoji nesrazmjer, mi prevarimo samo one koji su došli da ih se pomuze, a oni prevare svakoga tko uopće uđe u samoposlugu.

    avatar

    14.03.2017. (13:22)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    borgman a ko nama smeta ić kod njih u samoposlugu, pa kupit ono šta valja, osim toga ni u ovim slučajevima ne triba generalizirat, recimo u mulleru je nuttela original, kao i sve ostalo, to svaka domaćica zna, pa eto bar oni koji imaju tu mogućnost izbora, mogu je iskoristit, to što je većina kod nas osuđena na konzume i slične, e jbga i šta nam društva za zaštitu potrošača, kao i sva ostala društva služe samo za dobrobit njihovih predvodnika koji su na platnoj listi krupnog kapitala, isto kao i sindikalni predstavnici, i što inspekcije raznih ministarstava ne rade svoj posao, što podzakonski akti koji reguliraju ova područja nisu doneseni, jer nam je kompletna politika u sprezi s krupnim kapitalom to je već neka druga priča, dakle varaju nas jer im to dozvoljavamo, ili pomozi si sam pa će ti i Bog pomoć

    avatar

    14.03.2017. (14:04)    -   -   -   -  

  • Neverin

    a što je najače imamo s druge strane takve standarde u proizvodnji i ugostiteljstvu (koje zahtjeva država) da Njemci mogu jest sa naših podova kad ih posluže.

    avatar

    14.03.2017. (14:37)    -   -   -   -  

  • stara teta

    a kaj se tiče društva za zaštitu potrošača, išla sam se žalit u jednu našu komunalnu firmu jer su mi zaračunali kao nekakve račune koji su odavno plaćeni. sve po redu, za svaki mjesec imam račun. išla ja tamo i napisala pisamce od direktora do tehničke i pravne službe. i, naravno, babi koja se bavi primanjem žalbi i pitanja. i baba mene uvjerava da ja nisam platila one račune koje sam pokazala kao dokaz da jesam (to je onaj sistem slanja već plaćenih računa: app-metoda). i onda vidi da sam napisala i dopis društvu za zaštitu potrošača. cinično mi se nakesi i veli: ha, vidim da ste se dobro pripremili. samo da znate, ja sjedim u odboru društva za zaštitu potrošača (osmijeh anakonde koja je upravo otvorila labrnju pred oposumom).
    alo, baba dela u komunalnoj firmi i još ureduje u društvu za zaštitu potrošača!! neee, opće pa nije u sukobu interesa.
    sori, nema puno veze s otpadom kojeg nam šalju, samo je ilustracija općeg stanja.

    avatar

    14.03.2017. (14:43)    -   -   -   -  

  • Volim Slatko

    As ti srca sve si pogodio, nažalost

    avatar

    14.03.2017. (16:15)    -   -   -   -  

  • ja ko bi drugi

    Eto te opet :-)))

    avatar

    20.03.2017. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...