Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • windfuckersister

    Ta djeca, to sve nezahvalno....... Uskratiti materi 12 deva minimalno....... Strahota!

    avatar

    20.08.2016. (14:11)    -   -   -   -  

  • lion queen

    hehe kćer jedne naše znanice s prijateljicom išla u stambol-grad i na aerodromu upoznala bogatog turčina veleindustrijalca, udala se za njega i izrodila mu djecu. živi ko hurem :)

    avatar

    20.08.2016. (14:21)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Eh, da su sad ona stara vremena ti bi po Zgrebu jahala deve! :)))))))
    Btw...onu jednu sezonu koju sam odradila na moru poslije srednje škole zaljubio se u mene jedan švabo...ja 19 on 37 moja mama 38....pita on mene da hoću li sa njim u Njemačku a ja mu na fin način rekla da imam mamu udovicu njegovih godina pa jel bi on možda mamu poveo....? O KAKVA SAM BUDALA BILA! :)))))

    avatar

    20.08.2016. (22:04)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ma cici-mici! cure drage, kak sad stvari stoje, nesuđena huremija bi danas već bila zamotana u hidžab-plahte, ni sunca ni mjesečine, uvijek uz strogu pratnju tjelohranitelja. i čekala bi uredno svoj tjedni red da obavi svoje bračne dužnosti. ak se prohtjedne suljomanu. u međugasu bi premetala dijamante i briljante, raspredala sa isto tako zamotanim su-suprugama o potrebitosti nabavke nove serije burkinija. u onoj lošijoj opciji njeni bi bubregići, jetrica i lepe okece bili prodani na dražbi organa u nekom opskurnom podrumu. ili bi završila kao robinjica za potrebe snimanja sado-mazo pornjave uživo. a priče o lososima u jemenu ostavite u filmu.

    wtf! zašto jedan dan nevremena na godišnjem izaziva takve okrutnoanalitičke neromantičarske impulse??grrrrrr!

    avatar

    22.08.2016. (11:22)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))

    avatar

    22.08.2016. (11:40)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Dobra predrasuda nekad glavu čuva. Ako ne baš od odrubljivanja onda barem od prekrivanja plahtama. Na faksu su kolegicu i mene preganjali Arapi a nas dvije smo ih slale u qrac. Da nismo sad bi bauljale negdje sa šlicevima na očima tvrdeći da to radimo dobrovoljno. U čemu bi nas podržavale zadrte ljevičarke koje su se do jučer još zdušno borile protiv katolibana. Ili bi nam bombe padale na glavu po Siriji dok su naši junaci u Njemačkoj na sigurnom jer, bože moj ili njihov, najvažnije je da muško glavu i glavić sačuva.

    avatar

    22.08.2016. (12:25)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Neka baja dojde sa kamilama u lijepu našu pa sagradi dvorac veći od Todorića i za mamu, brata, ostalu familiju i pričeka koju godinu da se vidi jel u redu pa se može onda pregovarati. Kako god nasmijala sam se.

    avatar

    22.08.2016. (12:36)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Ja bi bogme, ali nemam vremena do Dubaja....A znam da bi za mnom poludio neki u bijeloj halji

    avatar

    22.08.2016. (13:48)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Dosta toga danas proizlazi iz nedostatka love. Nemaju danas mladi za vlastiti stan, pa čak ni za kredit mahom mnogi. Cijela ta situacija ide na ruku dečkima, oni nabijaju cure i time postaju "frajeri", curama bi bilo bolje da uzmu u obzir i materijalne prilike druge strane. Boli te k*rac ( kojeg ni nemaš kao žensko ) da li će netko reći da si sponzoruša.

    Frendov buraz uvijek blati po jednoj manekenki, svojoj bivšoj... Cura je odrasla u malom dvosobnom stančiću u manjem gradu s mamom i bratom. Sad si je našla jebača koji joj je kupio stan. S tim da naravno, ne smije tog svog varati. E sad ovaj njezin bivši često pljuje po toj curi iz čistog razloga jer je ionako nikad neće moći imati više, sad mu ostaju samo ružnjikave doktorice ( on je sad zadnja godina medicine, valjda je i gotov )... Tak da... Nikome ne duguješ ništa u životu. Treba se pobrinuti za svoju guzicu je nitko drugi neće osim tebe.

    - kopiran post s jednog drugog bloga, također moj komentar ;)

    avatar

    22.08.2016. (19:32)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    Ima cura prioritete i kriterije :)

    avatar

    22.08.2016. (20:08)    -   -   -   -  

  • j.

    "da li će sloboda umeti da peva kao što su sužnji pevali o njoj?" :)))

    avatar

    23.08.2016. (10:44)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Divota komentara braćo i sestre (pomolimo se). E, al ja nisam dobila deve!!! Kak stvari idu, nikad ni nebum. Imala sam psa i koze i ovce i kravicu Furmina se zvala, je i Jelku kravicu, ta je bila zločesta ko šejtan: i pajceka komada pet, i kunce, i sovu smo imali na tavanu, guštere u vrtu i jednu bjeloušku kaj joj je moja stara svako jutro u pol petnosila vodu u poklopcu od farbe, mrave smo imali, muhe, leptire, komarce smo imali nemreš verovat, imali smo neke nametnike na zelju, imali smo bubamare, žohare nismo, nemrem se hvalit kad nismo. E imala sam hrčka, mačku prepametnu al prepametnu, ukrali nam mačku na otoku gdi ne znaš kaj bi s mačketinma: imala sam i muža idiota s IQ 184, al brate mili nikad nisam imala devu-kamilu. Rodila sam muško dete (bože me sačuvaj) i žensko (sačuvaj me bože plahti i šatora). Dragi Lastane, je li moj život ispunjen?

    avatar

    25.08.2016. (19:57)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Valjak odozgo izgleda kao krug, a sa strane kao pravokutnik, tj. tko bi sagledao sve.
    Mladost i ludost vuku na jednu, a iskustvo na drugu stranu, iako,
    svi bi starci vragu dušu prodali za mladost,
    ma kako naoko bedasta bila ;)

    avatar

    25.08.2016. (21:32)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Stara sam užasno, dobro je rekla jedna žena u čekaonici - nakon 60-e sve treba postreljat, to samo smeta. Fakat jebemti. Ne želim biti mlada, biloi mi je očajno drastično koma, kak oš, gore nego sad, sad me neko zajebe, za dva dana pregrmim. Kad me je ostavila prva i zauvijek najvoljenija prijateljica Branka Mirković, nisam prestala na nju misliti tolko godina da me sram napisat. Želim joj samo 1/10 onoga kaj mi je složila, prokleta klerikalka, cijenim svaku vjeru. Al ne cijenim nijednog vjernika.

    avatar

    01.09.2016. (20:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...