subota, 02.05.2009.

Što je bilo poslije....(Balmain #3)





Gledajući na donjoj slici ovu jaknu iz zadnje kolekcije slavne pariške modne kuće Balmain, prisjetio sam se valjda najpoznatijeg omota za album do danas napravljenog - "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" (izdanog 1967 godine, a po općoj prepoznatljivosti uz bok mu ide omot za album "Dark side of the moon" - Pink Floyda). Beatlesi su na omotu Sgt. Pepper albuma okruženi slavnim ličnostima i obučeni u stilizirane vojne uniforme. Nije to neka specijalno nova ideja, pa pomalo začudjuje da je slična jakna / sako / uniforma postigla tako izvanredan tržišni uspjeh uz, ako smijem reći, potpuno...hmmm....neobičnu cijenu. I ne samo ta jakna.....


Balmain - vojnički stilizirani sako - 7.800€ - RASPRODANO






No dobro....da vidimo što je bilo dalje. Već druga pošiljka stilizirane vojne jakne, napravljene od traper materijala je gotovo rasprodana. Ostao je još samo jedan broj. Možda bi cijenjene dame trebale malo požuriti s kupovinom.


Balmain - traper vojnički stilizirani sako - 3.500€ (još samo jedna veličina u prodaji).






Kožna jakna. Prema očekivanju, odmah je bila rasprodana.
Cijena? Kao da je to važno. Tko to kupuje? Ruskinje i slavni(e).

Balmain - kožna jakna - 4.800€ - RASPRODANO






Da sad ne stavljam slike tih bogatih Ruskinja, evo kako to jednostavno i efektno nosi Victoria Beckham, koja na donjoj slici nosi tu jaknu i Balmain traperice.





Kod mini suknje je slična situacija. Ostala je još samo jedna veličina. Brzo, brzo..!!

Balmain minica - 5.300€







O trapericama sam već nešto ranije napisao. Uglavnom su svi modeli rasprodani i čekaju se nove pošiljke, koje stižu na kapaljku. Ipak, od ovog je modela ostala još jedna veličina (40), pa kome odgovara - neka brzo misli. Nada postoji!


Balmain traperice - 6.500€






Što reći? Ništa, osim - još malo, pa nestalo.



Komentari (24) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>