IDEMO DALJE: FRANCUSKA


I nakon što je samo prespavao u Zagrebu, Šef nam ide dalje putovat za tim. Ovaj puta na drugu stranu: u Francusku. Za Agean ide preko svog najdražeg europskog aerodroma Amsterdama (sa KLM-om) i Bordeauxa, a nazad iz Bordeauxa preko Pariza (gdje mijenja aerodrome sa Orlya na CDG). U Agenu ima brojne sastanke.

Šefova putovanja u samo osam dana:
NAJMAŽORETKINJA TRAVNJA

Vanessa Ujević
Image and video hosting by TinyPic

za ogromnu požrtvovnost u timu, što je stalno na dispoziciji, što tim uvijek može računati na nju i što kad god je "panika" ona će svoje ostale obveze prolongirati i reči "naravno da budem", što konstantno ide na velik broj nastupa, pomaže na sve načine čak i one koji nisu uobičajni, što je uvijek voljan pomoći kolegicama u timu, što je izuzetno pouzdana, profesionalna, staložena i marljiva, te što je ogroman dio obveza tijekom Državnog prvenstva preuzela na sebe. A uz sve to na svaki trening i nasup putuje preko sat vremena iz Jastrebarskog. Vanessa je jedna od onih djevojaka koje na svojim leđima izvuku večinu toga što naprave Zagrebačke mažoretkinje, koja se nikada ne izvjači, urpavo suprotno, i kojih da nema ne bi bilo ni Zagrebačkih mažoretkinja na način na kojih ih široka javnost poznaje.


ODAZIVANJE NA NASTUPE U TRAVNJU

1. 6,50 Vanessa Ujević

2. 5,50 Lucija Milošak
3. 5,25 Arijana Kovačić*

4. 5,00 Iva Jerković***
5. 4,75 Martina Šćuric**
6. 4,50 Nikolina Tomšić*
7. 4,25 Katarina Drinovac
8. 3,75 Dora Hršak
9. 3,50 Karla Kljutić*
10. 3,50 Nikolina Kunce

Lista se računa kao zbroj u kojem
1 bod - bila je na nastupu
0,5 bodova - rekla je "da", ali nije bila na nastupu
0,25 boda - rekla je "ako baš moram", ali nije bila na nastupuNARUDŽBA UNIFORMI ZA SVE MAŽORETKINJE


Kako je glavna zamjerka bila da osim 1. sastava ostali sastavi imaju malo nastupa, Vijeće roditelja pozabavilo se tim problemom 2001. godine (od tada ovaj sistem ponavljamo svake godine). Stoga je Vijeće roditelja predložilo da svaka mažoretkinja ima vlastitu uniformu.

Kako uniforme izgledaju i cijena?
Na sugestiju Savjeta Zagrebačkih mažoretkinja smo napravili komplet koji dovoljno podsjeća na mažoret uniforme, a prihvatljiv je za nošenje i izvan mažoretkinja. Komplet se sastoji od faldane svjetloplave suknje i tamnoplave majice sa službenim grbom Zagrebačkih mažoretkinja. Cijena takvog kompleta (suknja, majica i otisak grba) je 155,00 kn.
Uniforme ne moraju kupiti mažoretkinje 1A juniorskog i seniorskog, te 1B seniorskog sastava, jer oni već imaju uniforme. Ovim uniformama otvara se mogućnost čestih nastupa (nekoliko puta godišnje). Istime se otvara i mogućnost masovnijih nastupa na nekim manifestacijama na kojim su do sada nastupali samo 1A i 1B sastav.

Rokovi uplate
UNIFORMA SE TREBA KUPITI tj. mažoretkinje koje je neće imati neće moći nastupati na nastupima sa svojom grupom. Plaćanje se vrši putem uplatnica (u gotovini), do 18. svibnja. Uz uplatu obavezno je naznačiti konfekcijski broj.

JOŠ IMA MJESTA U LJETNOM KAMPU


Još uvijek ima 9 mjesta u ljetnom kampu. Za one koji su zainteresirani, kamp se može platiti u dvije rate, svaka po 1.250 kn, a do isteka slobodnih mjesta.

(za povećanje letka stisnite na njega, potom u desnom gornjem uglu ponovo pritisnite ikonicu)


U prošlih 5 godina u Ljetnom kampu bilo 235 oduševljenih polaznikaOTKRIVAMO IZA KULISA!

Oluja koja je bila u Zagrebu je naprvila priličnu štetu u uredu Zagrebačkih mažoretkinja. Dva drveta iz susjednog dvorišta je srušila na našu stranu, te je na tom dijelu ozbiljno oštetila ogradu. Danas dolaze radnici da ispile drva jer su preteška za pomicanje ovakva kakva su sada.

Jedan ukrasni grm nam je vjetar izvukao zajedno sa korijenom, te nam je uništio dobar dio cvijeća. Sa krova su nam popadali dijelovi, no to ćemo sanirati idući tjedan kad se Šef vrati sa putovanja.

U to vrijeme Šef je u Rumunjskoj uživao u pravom proljetnom suncu bez i kapljice kiše i na 22 stupnja celzijusa:


NASTUPI


- srijeda, 15.5. u 16:00 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Velika Gorica), o/o Jerko

- petak, 17.5. u 17:30 Jurišićeva 2a (svečano otvaranje Fun shopa Dinama), o/o ????

- subota 18.5. u ???? Ured (Porec, Finale rukometnig kupa RH), o/o Jerko
# subota i nedjelja u Porecu

- nedjelja, 19.5. u 15:00 Plivalište Mladost (Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu), o/o ????

- utorak 21.5. u 9:00 Palmotićeva 30 (Festival jednakih mogućnosti), o/o Šef
# plesni nastup S1A sa OŠ za srednju i blagu retardaciju "Nad Lipom": Trg bana Jelačića u 10:00 hFOTKE sa Finala ženske i muške regionalne vaterpolske lige

Fotke Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja
...i muško finale
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 15.05.2019. u 08:46) komentiraj (14)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.