JOŠ UVIJEK IMA MJESTA U LJETNOM KAMPU


Još uvijek ima 9 mjesta u ljetnom kampu. Za one koji su zainteresirani, kamp se može platiti u dvije rate, svaka po 1.250 kn, a do isteka slobodnih mjesta.

(za povećanje letka stisnite na njega, potom u desnom gornjem uglu ponovo pritisnite ikonicu)U prošlih 5 godina u Ljetnom kampu bilo 235 oduševljenih polaznikaOTKRIVAMO IZA KULISA!

Naša razvodnica Lana Božić** pala je na šodru dok je bježala od stršljana i te joj je napukla kost na srednjem prstu. Ruka joj je trenutno imobilizirana lagentom, no tek u srijedu nakon kontrole znati će se koliko će trajati oporavak i kakav će biti medicinski tretman.

Istovremeno mažoretkinje 1. formacija Laura Pozaić* se vraća na treninge od ponedjeljka nakon što je mjesec dana bila oslobođena treninga radi loma kosti nosa, zbog čega nije plesala ni na Državnom prvenstvo. Dobro nam došla nazad Poza!NASTUPI


- utorak, 7.5. u 10:00 Dječja bolnica Srebrnjak (Dan astme), o/o Šef
# plesni nastup S1AFOTKE sa bajke "Mažoretkinje u budućnosti" - 8. dio

Fotke Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja


kraj!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 06.05.2019. u 08:55) komentiraj (18)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.