UNIFORME MOGUĆE NARUČITI JOŠ DO OVE SUBOTE


Kako je glavna zamjerka bila da osim 1. sastava ostali sastavi imaju malo nastupa, Vijeće roditelja pozabavilo se tim problemom 2001. godine (od tada ovaj sistem ponavljamo svake godine). Stoga je Vijeće roditelja predložilo da svaka mažoretkinja ima vlastitu uniformu.

Kako uniforme izgledaju i cijena?
Na sugestiju Savjeta Zagrebačkih mažoretkinja smo napravili komplet koji dovoljno podsjeća na mažoret uniforme, a prihvatljiv je za nošenje i izvan mažoretkinja. Komplet se sastoji od faldane svjetloplave suknje i tamnoplave majice sa službenim grbom Zagrebačkih mažoretkinja. Cijena takvog kompleta (suknja, majica i otisak grba) je 155,00 kn.
Uniforme ne moraju kupiti mažoretkinje 1A juniorskog i seniorskog, te 1B seniorskog sastava, jer oni već imaju uniforme. Ovim uniformama otvara se mogućnost čestih nastupa (nekoliko puta godišnje). Istime se otvara i mogućnost masovnijih nastupa na nekim manifestacijama na kojim su do sada nastupali samo 1A i 1B sastav.

Končano iduće godine ćemo u ovim uniformama nastupati i na Prvom koraku kao i ostali timovi Hrvatske koji se "uniformiraju" za Prvi korak.

Zbog blagdana smo produžili rok za narudžbu uniformi do subote 19.5.NASTUPI


- subota 19.5. u 16:00 stadion Maksimir (Remete svadba Valentina Kontek, bivše predvodnice), o/o Šef

- subota 19.5. u 17:00 stadion Maksimir (utakmice Dinamo-Inter i dodjela odličja Prvacima Hrvatske), o/o Šef

- subota 19.5. u 18:00 hotel Panorama (svadba Valentine Kontek, bivše predvodnice), o/o ???FOTKE
sa akcije Kuglanjem protiv pušenja

Fotke: Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 16.05.2018. u 08:18) komentiraj (10)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.