ZAGREB MAŽORET FEST - PRIJETELJSTVO NAŠIH TIMOVA


ZAGREB MAŽORET FESTIVAL

je bio pun pogodak.

U subotu su grupe koje su došle iz inozemstva imale nastup na Trgu Gradec, nakon čega smo imali večeru i ludi tulum do 1 u noći u Bazi u Zagorju.

U nedjelju smo održali izvrstan nastup u Maksimirskom perivoju, pa svi zajedno ručali u VIP loži Maksimirskog stadiona, nakon čega smo održali defile od Zrinjevca do Trga bana Jelačića. Sve je kulminiralo zajedničkim zastupom na Trgu.

U projektu je sudjelovao velik broj ljudi koji su nam pomogli. Stoga ogromno hvala mami i tati Bulat, mami Roberti Govednik, mami i tati Koljaji, mami i tati Božić, tati Radić, Behin, Kukić, Hršak, Skočki, Gogi, Žacu i svim ostalim članovima tima koji su proveli ovaj festival. No, najveće hvala Viki koja se i još jednom ubila od posla, ali i dokazala da zna provesti najveće projekte tima.



POPLAVA U BAZI

Veliko hvala i svima koji su nam uskočili tijekom poplave u Zagorju koja nam je uništila jedan kat Baze, posebno mami i tati Borovnjak, te mami Koljaji. Ne samo da smo uspjeli spastiti gornji kat i spriječiti daleko veće posljedice, nego samo i dan prije dolaska grupa uspjeli napraviti to da nije bio nikakvih posljedica, da je jedna grupa umjesto u Bazi smještena u hostelu, te da su svi ostali imali smještaj kao da se nšta nije desilo.

Taman nam je to "trebalo" dan prije dolazaka grupa. No, uspjeli smo i to riješiti. Ogromno hvala Viki, Skočki, koje su se samnom naradile da izbacimo svu vodu i natopljene madrace iz baze čim smo čuli da se katastrofa desila. Hvala tati Borovljak koji je odmah pribavio isušivače vlage i posvetio se smanjenju posljedica poplave.

Uništen je jedan kat baze, koji ćemo morati ponovo obnoviti (a tek smo ga obnovili). U obnovi ćemo morati srediti uništene zidove i instalacije. Uništeno je i 20-tak madraca, podnice kreveta, tri lustera, ozbiljno su oštečena zidovi (neki su potpuno izgubili boju sa zidova), vrata i parket na prvom katu. Šteta je bar 30.000,00 kn.



NASTUPI


- subota 19.5. u 17:00, Remete (svadba Valentina Kontek, bivše predvodnice), o/o Šef

- subota 19.5. u ???? stadion Maksimir (utakmice Dinamo-Inter i dodjela odličja Prvacima Hrvatske), o/o Šef



FOTKE
sa utakmice Dinamo-Rijeka

Fotke: Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja





















































------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 14.05.2018. u 00:59) komentiraj (13)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.