UPITNE PRIPREME U ZAGORJU


Vremenska prognoza za planirane dane priprema u Bazi u Zagorju je izuzetno loša. Noćne temperature će ići do 3 stupnja, dnevne do samo 14, a u subotu i nedjelju će biti mnogo kiše. No, kako je do tada ostalo više od 10 dana, još je puno prerano za stvarati zaključke.

Stoga će Zagrebačke mažoretkinje učiniti sve što su planirale za ove pripreme, kao da na njih idemo, ali ćemo iste otkazati u utorak ujutro ako se prognoza do onda ne promjeni.

U svakom slučaju od utorka krećemo sa intenzivnim treninzima na Maksimiru. Ako se pripreme u Bazi u Zagorju otkažu radi vremena, u te dana ćemo imati jedna do dva treninga dnevno u Maksimiru.



NASTUPI

- četvrtak 13.4. u 10:00 ured (odlazak u Bazu, dio S1A), o/o Šef



FOTKESA DANA NARCISA I BORBE PROTIV RAKA DOJKE
Fotke Šef























SRETAN ROĐENDAN
16.4. Paula Pribanić (J1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: četvrtak, 13.04.2017. u 02:38) komentiraj (13)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.