DANAS MAŠKARE NA S1A


Danas na treningu Seniorskog 1A imamo maškare. Cure će se zamaskirati po razvodničkim grupama i takve doći na trening. Najbolja grupna maska biti će nagrađena.



VIDEO SA DOČEKA RUKOMETAŠA

Dora nam je napravila još jedan video. Ovaj puta sa dočeka rukometaša na Trgu bana Jelačića:





NASTUPI

- srijeda 3.2. u 8:30 ured (obilazak sponzora), o/o Šef

- četvrtak 4.2. u 8:30 ured (obilazak sponzora), o/o Šef

- subota 6.2. u 18:00 službeni ulaz Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog (Ples pod maskama u Lisinskom), o/o Šef



FOTKE - sa ispita Trenerske škole

Na ispitima iz trenerske škole je bilo do 41 polaznik (neki polaznici nisu polagali sve ispite)





















Početkom srpnja plesali smo u poznatoj zagrebačkoj XV. gimnaziji na Jordanovcu. A tjekom mjeseca smo odradili mini promotivnu turneju za Henkel, u Sesvetama, Varaždinu i na četiti lokacije u Zagrebu. Još smo jednom odradili nastup u Superkonzumu koji je bio doslovce "čudo" tog vremena.

6-7.7. Europsko twirling prvenstvo Verona, Italija
Bili smo gosti Europskog twirling prvenstva kojeg je WBTF organizirao u Veroni. Otišli smo tamo automobilom, spavali smo na jezeru Garda, te smo upijali sve što se dešavalo u dvorani. Tada nam nije bilo jasno zašto nas nisu pustili da plešemo u uniformama, već su inzistirali da odjenemo sportske trikoe, čak su nam ponudili da nam posude komplet. No, kako smo mi tamo ipak bili u uniformama, puno twilera se slikalo sa nama i njihovi voditelji su se prisječali kako su oni nekad bili mažoretkinje, pa su se "prebacili" na twirl zato što su amerikanci došli, postavili pravila, pa nisu imali izbora ako su se htjeli natjecati. Na kraju nismo htjeli plesati u trikoima, no bilo je to prvo iskustvo sa twirlom i pokušajem da nas se "zabrani" tj. prebaci iz uniformi u trikoe.


31.7. Otvaranje McDonald'sovog restorana na Vrbanima.
Otvarali smo McDonald'sov restoran na Vrbanima. Plesali smo na parkiralištu ispred restorana, a kasnije smo pojeli pola restorana :-) Bio je to početak odlične suradnje u kojoj smo plesali u nizu McDonald'sovih restorana, a oni su nas pratili na svim aktivnostima kroz besplatnu klopu i cugu, novogodišnje poklone za članove... Iako to danas izleda čudno, ovo je bio tek drugi restoran McDonald'sa i tek par mjeseci od otvaranja prvog, pa je to bila ogromna atrakcija. Svi su željeli u McDonald's a raditi za njih je tada stvarno bila stvar prestiža.

U kolovozu smo nastupali za Koranske dane u Slunju, Otvarali smo "Prvi glas Začretja" u Sv.Križu Začretju i plesali na utakmici reprezentacije Hrvatskog Zagorja - NK Croatia (Dinamo).

6.8. Doček zlatnih rukometaša sa olimpijskih igara
Bio je to prvi veliki doček. Rukometaše smo dočekali u zračnoj luci. Bili smo oduševljeni, fascinirani, ali i jako zapaženi. Ovi dočeci (posebno rukometaša) nastavili su se idućih 20 godina.


U rujnu smo odradili Svjetski kongres građevinara u Interncontinentalu, smotru vatrogasaca na Kandridi u Rijeci, imali smo kulturnu razmjenu sa Prvim Riječkim mažoretkinjama (tjedan dana kasnije kasnije su i oni bili u Zagrebu), odradili smo promotivni koncert u Sv.Križu Začretju povodom godišnjice suradnje sa Pačetancima, otvarali smo Jesenski zagrebački velesajam, dočekali smo delegaciju Bavarske u zračnoj luci, plesali samo na HTV-ovom "Ljetu na 3.", bili smo na Utrci mira na Jarunu, na utakmici sa Hajdukom na Maksimiru, plesali smo na Šporskim igrama Hrvatske policije u Policijskoj akademiji, odradili 4 nastupa na Volvo konjičkom turniru na hipodromu.

21.9. Proslava 120-godišnjice vatrogstva
Prvi puta smo nastupali u HNK i to na proslavi 120. godišnjice vatrogastva.

21.9. Bavarski tjedan u Hrvatskoj
Svega par dana prije Bavarskog tjedna pala je ideja sa sa Bavarskim policijskim orkestrom odradimo nastup na Trgu bana Jelačića. Dogovorili smo program, a dvije naše stvari su dobili note bez da su ih i pogledali. Odsvirali su bez pogovora, a program je ispao kao da smo vježbali tjednima. Bili smo više nego fascinirani.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 03.02.2016. u 00:28) komentiraj (16)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.