KREĆU TRENINZI


Od danas kreću redovni treninzi za sve sastave. Treninzi su prema uobičajnom rasporedu iz prvog polugodišta:

Seniorski 1A - ponedjeljak 11.1. u 19:30 Hrvatsko vojno učilište
Seniorski 1B - utorak 12.1. u 19:45 1. gimnazija
Seniorski 2. - četvrtak 14.1. u 19:45 1. gimnazija
Seniorski 3. - utorak 12.1. u 19:45 Palmotićeva 30
Juniorski 1A - subota 16.1. u 11:00 OŠ Nad Lipom
Kadetski 1A - subota 16.1. u 8:30 OŠ Nad Lipom
Juniorski 1B - subota 16.1. u 10:50 Hercegovačka 111
Juniorski 2j - subota 16.1. u8:40 Hercegovačka 111
Juniorski 2p - subota 16.1. u 15:30 Palmotićeva 30
Juniorski 3j - subota 16.1. u 9:00 Palmotićeva 30
Juniorski 3v - subota 16.1. u 17:40 Palmotićeva 30
Dječji 1 - subota 16.1. u 10:40 Palmotićeva 30
Dječji 2 - subota 16.1. u 12:00 Palmotićeva 30



MAJA SE VRATILA IZ SEVNICE
I ove godine intenzivno treniramo druge sastave. Tako su od početka sezone naše trenerice trenirale Karlovac, Ugljan i B.Crkvu, a ovaj vikend Maja Žigman je bila u Sevnicu (Slovenija) gdje gdje je imala treninge za postavljanje nove koreografije. Vratila se oduševljena uz naglasak da je grupa daleko iznad one prošlogodišnje i da je postigla enorman napredak.



ZAVRŠILA PREDAVANJA TRENERSKE ŠKOLE
Predavanja Trenerske škole završila su u nedjelju navečer. Odrađen je cijeli program, svi predavači su oduševljeni kvalitetom generacije, već dugo nismo imali ovakvu generaciju, a ovo je možda i najbolja generacija ikada. Škola se nastavalja idućeg vikenda (16. i 17. siječnja) kada polaznici imaju ispite, te u travnju kada imaju drugi rok i završne ispite.



NASTUPI

- subota 16.1. u 15:30 ???? (vjenčanje M.Rogulja), o/o ???

- nedjelja 17.1. u ???? Ljudevita Posavskog 48, Z1 televizija (snimanje emisije Sport nedjeljom), o/o ???



FOTKE - sa Oranžne noći u Radeču, Slovenija

Početkom prosinca bili smo na Oranžnoj noći u Radeču, Slovenija gdje smo sa prijateljskim sastavom odradili koreografiju i druženje na njihovom godišnjem koncertu. Dojmovi su bili izvanredni.


























U ovoj rubrici pišemo o bivšim Zagrebačkim mažoretkinjama koje su danas vrlo uspješne žene

IVANA (BRANILOVIĆ) ŠTULEC BRUNDO (predvodnica 1998-2003.)

Viša stručna suradnjica u Hypo leasingu

Brundo je rođena 9. travnja 1980. u Zagrebu. Nakon završene OŠ Voltino i IX. gimnazije, diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Marketing. Po završetku falulteta radila je kao prodajni predstavnik u poduzeću Legenda promet, a potom se zaposlila u Hypo leasingu Kroatien, gdje radi kao viša stručna suradnica u odjelu Obrade ugovora. 2007. se udala za Željka Štuleca sa kojim ima sina Lukasa (5 godina) i kćer Laru (prekosutra će imati godinu dana). Brundo danas živi u okolici Samobora.

Upisala je Zagrebačke mažoretkinje 1993. godine, u prvoj generaciji. U kolovozu 1994. prešla je u Seniorski 1A. Zamjenica predvodnice postaje u siječnju 1996. a u prosincu 1998. postaje prva predvodnica. Iz tima odlazi 2003. i u povijesti našeg tima zabilježena je kao najdugovječnija predvodnica, obzirom da je bila predvodnica čak 7 godina, od čega 5 kao 1. predvodnica. Trenirala je niz sastava, a od 2003. je pruzela treniranje 1A kadetskog, 1A juniorskog i 1A seniorskog sastava. Kao mažoretkinja i trenerica je osvojila velik broj zlatnih medalja sa županijskih, regionalnih, državnih i europskih prvenstava. Imala je svoju plesnu skupinu u kojoj je plesala hip-hop i čak nastupala na tada super-popularnom Turbo Limach Showu, svirala je tamburicu 5 godina, pjevala u zboru, i, kako kaže Brundo, plesala u Zagrebačkim mažoretkinjama 100 godina!!! Brundo je i licencirana sutkinja u mažoret plesu.

Nadimak Brundo je dobila od Šefa jer se nikada, ali apsolutno nikada nije bunila, ali baš na ništa, nikada nije povisila glas, svađala se ili zanovjetala. I tako je dobila nadimak suprotan svom karakteru koji joj je ostao do današnjeg dana. Inače svog supruga Željka (nadimka ŽŠ) upoznala je zahvaljujući Zagrebačkim mažoretkinjama. Naime ŽŠ je bio u Zagrebačkoj gradskoj straži, protokolarnoj postrojbi Zagrebačkih mažoretkinja, koja je putovala na sve turneje i mnogo puta nastupala sa Zagrebačkim mažoretkinjama. Inače Šef je rekao ŽŠ da se smije upucavati bilo kojoj curi u timu, ali da predvodnice ne smije ni pogledati, one imaju dečke.. No, na jednom od tih putovanja...

Osobne karakteristike: uporna, marljiva, odana (ja bih dodao i: nevjerovatno pozitivna, vjećno nasmijana osoba).

Voli: svoju obitelj, prijatelje, ples, sunce i duge šetnje uz more

Ne voli: nepravdu i mrgude

Najdraža muzika: domaća i strana samo da je dobra

Najdraži film: ljubavne komedije

Najdraže jelo: piletina na sve načine

Najdraži nastup u Zagrebačkim mažoretkinjama: bilo ih je puno, ne mogu odabrati

Najatraktivnije putovanje sa Zagrebačkim mažoretkinjama: Karibi

Kako su mažoretkinje utjecale na njen budući život: "Krenula sam na nagovor mame i tate, ali niti sekunde nisam požalila. Imala sam samo 13 godina... Sve što sam naučila u Zagrebačkim mažoretkinjama vrijedi u "stvarnom" svijetu. Iako sam mislila da je to samo ples, puno je to više od plesa... stvaranje prijateljstava, učenje odnosa između jačih i slabijih, pomaganje, odgovornost, mogla bi nabrajati satima... Uglavnom mažoretkinje su utjecale jako jako na mene, bez njih ne bi bila ovo što sam danas!"

I dalje sa Zagrebačkim mažoretkinjama:
- Brundo je stalno sa timom, ne samo da je i danas sa timom kada treba savjet ili pomoć, već vrlo često samoinicijativno dođe na treninge ili pripreme
- Brundo je redovna gošća na svim koncertima i nizu nastupa Zagrebačkih mažoretkinja
- vrlo je aktivna članica Lože predvodnica
- sutkinja je u mažoret plesu

Poruka Zagrebačkim mažoretkinjama:
Uživajte u plesu i druženju. Mažoretkinje nisu samo ples nego način života. Iako ne plešem već jako dugo, ja se smatram dijelom vas i vaš uspjeh je i moj... i dan danas me tata pita "i kak su prošle tvoje?"... da, MOJE, najdraže Zagrebačke mažoretkinje

Jedan od prvih Brundačinih nastupa, prije 21 godinu


Joj, kak sam strgana


Malo divljaonice


Lisinski


Na vrhu piramide


Audi A8 na vojnim igrama


A pokušala je bit i bubnjarica


U opremi HNS-a


Ivica Kostelić


Janicu Kostelić je učila vrtiti štap


Doček zlatnih rukometaša


Na Brundinom vjenčanju bilo je stotinjak mažoretkinja S1A, K1A i J1A koje doslovce nisu stale ispred i u crkvu










Brundo, ŽŠ, Lukas i Lara



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 11.01.2016. u 08:43) komentiraj (11)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.