OTVARAMO ADVENT U ZAGREBU

U petak otvaramo Advent u Zagrebu, turistički mega-projekt koji u metropolu dovodi tisuće turista. Projekt je svake godine sve veći i veći, te je postao jedan od simbola Zagreba, a izuzetna nam je čast sudjelovati u istom, a još veća otvarati ga. Nastup je na Trgu bana Jelačića u 16:45 sati.



ŠEF JE U AMERICI, NA KARIBIMA

Za sve one koji me pokušavaju kontaktirati jedna informacija, ovdje je vrijeme 5 sati unazad od hrvatskog. Što znači da kada je u Zagrebu podne, kod nas je tek 7 ujutro i mi još spavamo. Pa molim da ako me trebate kontaktirati to učinite nakon 13 sati po hrvatskom vremenu.

Inače ovdje je prezakon. Temperatura je 35 stupnjeva, pa se stalno moramo hladiti klimama i kupanjem u moru koje ima 27 stupnjeva. Klopa je savršena karipska, ekipa je prezakon (Florijan i Patric), super se provodimo, ali smo napravili i ogromne stvari ovdje! Odradili smo brdo sastanaka sa mažoretkinjama, voditeljima timova i asocijacija.



NASTUPI

- petak 4.12. u 15:45 Palmotićeva 30 (otvaranje Adventa u Zagrebu, Trg bana Jelačića), o/o Ž
# plesni nastup S1A

- subota 5.12. u 13:00 Službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Hajduk), o/o Ž

- srijeda 9.12. u 18:30 Službeni ulaz Makskimirskog stadiona (Dinamo-Bayern), o/o Šef



FOTKE sa svečane večere predvodnica

Viktorija Čeh**** naša nova predvodnica pripremila je svečanu večeru za bivše predvodnice, koja se održala u restoranu Sofra. Odlična klopa, orkestar koji se nije micao od našeg stola, pregršt zabave, ali i dobrih savjeta za novu predvodnicu.

























I za kraj pozdrav novoj predvodnici od J1A i K1A






KAKO SE RADI BLOG, FLAJERI I FACE

Uprava Zagrebačkih mažoretkinja vrlo mnogo vremena troši na komunikaciju sa svojim članstvom. Osim kroz roditeljske sastanke i tisuće sati telefonskih i osobnih razgovora, članstvo se informira na nekoliko načina.

Najbrži način komunikacije sa članstvom i objave najsvježijih informacija je blog, kojeg je osnovala 2007. godine Doroteja Kukolja. Od tada blog je imao preko 1.300.000 posjetitelja. Najveći dio posla na blogu radi Šef. Novi postovi se rade ponedjeljkom, srijedom i petkom, što znači da se godišnje napravi oko 150 postova. Pripremu materijala i prikupljanje informacija za postove, posebno za ZA-MA-GAZIN, te pretraživanje arhive fotografija obavlja Viktorija Čeh****. Povremeno i Maja Žigman radi na uređivanju bloga, posebno kada je Šef na putu, a Maja vrši konstantnu superviziju i djelomično moderiranje bloga. Na postove se odgovara 10-15 puta u toku dana, tako da čitatelji dobivaju brze odgovore i konstantnu komunikaciju. Blog se do sada objavljivao sa četri kontinenta (dok je Šef bio u Americi, Africi, Aziji i Europi), nekoliko desetaka država, te nema te prepreke, nedostatka interneta ili obveze radi koje se blog ne bi objavio. Blog ima prioritet nad svim ostalim aktivnostima uprave. Za izradu jednog posta utroši se u prosijeku 3-4 sata, što znači da se tjedno utroši 10 sati, a godišnje oko 500 sati. Još toliko se utroši na generalno uređivanje, odgovaranje i administraciju bloga. Znači da se godišnje potroši oko 1.000 sati za sam blog. Ogroman trud! Godišnje blog posječuje preko 170.000 posjetitelja, a blog ima u godinu dana preko 3.000 komentara.

Sve fotografije sa bloga objavljuju se na našoj facebook stranici koju u potpunosti uređuje Viktorija Čeh****. Uskoro će se na facebooku objavljivati i fotografije direktno sa najbitnijih nastupa, tako da će informacija biti zapravo direktno sa događaja. Facebook objavljuje i najvažnije aktivnosti i informacije tima.

30-tak puta godišnje članstvo dobiva flajere u kojem dobiva informacije o najbitnijim klupskim aktivnostima kao što su koncerti, treninzi, odlasci na prvenstva, tulumi, team-building, uniforme, izleti... Posebni flajeri rade se sa detaljima za turneje, te sa vrlo detaljnim informacijama za natjecatelje i navijače na natjecanjima. Za ove flajere troši se vrlo mnogo vremena jer su isti vrlo detaljni i sa velikim brojem servisnih informacija potrebnih mažoretkinjama od informacija o putovanju, pravilima za letove avionom, o samoj destinaciji, satnici, stvarima koje se moraju i mogu uzeti, tečajnoj listi lokalne valute, cijenom telefonskih poziva, kakva je vremenska prognoza za dane boravka na destinaciji, zdravstvenim informacijama i rizicima... Flajere izrađuje Maja Žigman i Šef.

Uprava još sama izrađuje sve grafičke pripreme za plakate, audicijske flajere, kalendare, priprema i snima radijske reklame, priprema i šalje press-materijale, komunicira sa našom agencijom Vokor oko medijskih aktivnosti, a intenzivno se radi i na izradi novih web stranica na čemu radi naša razvodnica Katarina Mandarić**.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 04.12.2015. u 04:34) komentiraj (14)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.