U TRENERSKOJ ŠKOLI SVEUKUPNO 37 POLAZNIKA IZ 5 DRŽAVA


Zagrebačke mažoretkinje pod patronatom Europske mažoret asocijacije organiziraju Školu za trenere mažoretkinja "Karlo Benko" u kojoj u siječnju svake parne godine vrše edukaciju za trenere. Od ove godine licence nakon školovanja izdaje Europska mažoret asocijacija što znači da će licenca vrijediti za sve zemlje Europske unije.

Ovogodišnja 6. generacija škole ima 27 polaznika u školovanju iz 15 timova, te 10 već odškolovanih trenera iz 8 timova koji polažu razliku ispita za Europsku licencu. Polaznici su iz 5 država, a predavači iz 3 države. Ukupno će imati 100 sati školovanja, 10 predmeta i isto toliko ispita, a nakon svih položenih ispita imat će i završni ispit pred komisijom na jednom mažoret timu.




OD 28.11. DO 7.12.

PRIPREME ZA UAE U PUNOM JEKU

Pripreme za turneju u Dubai, Abu Dhabi i ostatak Ujedinjenih Arapskih Emirata su u punom jeku. Pribavlja se oprema, cure će krenuti sa prilagođavanjem koreografija, orkestar ima probu u subotu, sređuje se papirologija... Čak nam i Šef svaki dan vježba na bubnjevima po dva sata.





OD PONEDJELJAKA KREĆEMO SA "ZA-MA-GAZINOM" BLOGA
Na inicijativu čitatelja bloga krećemo sa novim stalnim rubrikama Bloga. rubrike će biti:

- ponedjeljkom: ŠTO DANAS RADE BIVŠE ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE
* u ovoj rubrici ćemo pisati o bvišim Zagrebačkim mažoretkinjama koje su danas uspješne žene
* prva tema ove rubrike će biti: Marta Šimrak, predvodnica 1994-1995

- srijedom: VREMEPLOV
* nećemo objaljivati samo fotke, nego i priče iz starih dnevnika Zagrebačkih mažoretkinja

- petkom: IZA KULISA ZAGREBAČKIH MAŽORETKINJA
* u ovoj rubrici ćemo pisati o različitim aktivnostima, osobama, opremi i djelatnosti Zagrebačkih mažoretkinja koje nisu poznate široj javnosti. Tako ćete upoznati stručnjake sa kojima radimo (Zdenku, Behin, Žaca, pokazat ćemo vam kako rade naši fizioterapeuti, kako radi uprava, kako se nabaljaju štapovi, kako se priprema nastup, kako se ugovaraju pojedine stvari, zašto cure dolaze sat vremena prije nastupa, kako izgleda trening, zašto su uniforme takve kave jesu i tko ih je osmislio, gdje se sve drži oprema Zagrebačkih mažoretkinja, koja je funikcija Savjeta, kako radi Trenerski kolegij, što su manuali, kako pripremamo koncert, kako se radi muzika...)
* prva tema ove rubrike će biti: Što će Zagrebačkim mažoretkinjama pravnica?

ZA-MA-GAZIN će ići u top sezoni, a neće se objavljivati tijekom blagdana i školskih praznika


NASTUPI

- nedjelja 8.11. u 13:00 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (1.HNL:Dinamo-Istra 1961), o/o ????:



FOTKE SA DANA OTVORENIH VRATA VATROGASACA - 1. dio
Fotke Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja

I ove godine smo tradicionalno nastupali na Danima otvorenih vrata Javne vatrogasne postrojbe Zagreb. Usprkos ne baš lijepom vremenu i ove godine se okupio velik broj građana. Ukupno smo odradili 3 nastupa


























Nastavak u idućem postu...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 06.11.2015. u 08:08) komentiraj (41)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.