SVA TRI PRVA MJESTA


Zagrebačke mažoretkinje su osvojile

SVA TRI PRVA MJESTA NA PRVENSTVU EUROPE

u sve tri kategorije (seniorke, juniorke i kadetkinje)

i to sa ogromnom prednošću i gotovo svim indexima 1 (kadetkinje i juniorke sa svima, seniorke sa jednim indexom 2)


Drage moje curke
Sve ovo vrijeme dok sam prolazio najveću krizu u životu ustrajao sam samo i isključivo radi vas. I kao što vam je rekao naš manager Florian Virgili "Alen je bio uz mene kad mi je bilo najteže i da nije bilo njega ne bi danas bilo ni mene, tako i vi sada više nego ikada morate biti uz njega i biti njegova snaga". I bili ste. Vi ste te koje ste me održali pri površini. I sada kada se sve u EMA-i razvilo toliko dobro i kada je rezultiralo potpunim uspjehom zapravo sam shvatio kako su ljudi nezahvalni, dvolični i jadni, a kako je moja glavna snaga upravo moj tim. Ne mogu vam dovoljno zahvaliti na tome.

I zato sam naglašavao toliko puta da uopće nije bitno hoćete li osvojiti medalju ili ne. Bitno je da ste dali sve od sebe i da ste takav tim kakav jeste. A pokazali ste da ste najbolji tim na svijetu. Uvijek su Zagrebačke mažoretkinje bile najjače kada ne osvoje prvo mjesto. Tada grizu, tada se ubijaju na treninzima i tada doslovce melju sve pred sobom. I ovaj puta je bilo tako. Hvala vam što ste još jednom ponovili kao i nakon Verone "osvojili smo zlato, srebro nam se desilo". I ne zaboravite naše pravilo broj 1: "Pobjednici ostvaruju uspjehe, gubitnici traže izlike". I vi niste tražili izlike, vi ste dali sve od sebe i još jednom ostvarili uspjeh. I to kakav uspjeh. Ostavili ste konkurenciju kilometrima iza sebe. Naravno sad se nećemo uspavati jer smo vidjeli koliko su Radeče, Trebnje i ostali jaki.

Naravno ogromna hvala svima koji su zaslužni za ovaj uspjeh. Prvenstveno našoj trenerici Petri Lukši koja je napravila još jedan defile i koreografiju od kojih su se svima ježile dlake na rukama, ali doslovce. A pala je i pokoja suza. Svaka koreografija i defile su bolji i bolji.

Jednako tako i ogromna hvala trenerici juniorki i seniorki Doroteji Kukolji koja je trenirala timove po 6 sati dnevno, napravila odlične defileje i uspjela uvježbati tim na ovakvom nivou usprkos svih povreda, bolesti, maturalaca, neviđenih pljuskova radi kojih je bio pravi potop pod Zapadnom tribinom Maksimirskog stadiona zbog čega par zadnjih treninga nismo vježbali na stazi nego se snalazili na neadekvatnim prostorima….

Ogromna hvala našoj predstojnici ureda Maji koja je na svoja leđa preuzela cjelokupnu organizaciju obzirom da sam ja bio potpuno posvećen Prvenstvom i nisam imao ni malo vremena za tim. Maja se naradila kao nikada, spavala je svega sat-dva dnevno, a shvatio sam „koliko je sati“ kada je u nedjelju navečer umjesto tulumarenja sa svima u Irskom pubu odlučila ići spavati potpuno premorena. Maja spavati umjesto tuluma???? U svakom slučaju Maja je na ovom prvenstvu bila i organizator, i medijator prema roditeljima, i rješavala probleme, i pomagala trenerima oko frizura, šminke i tima, i bila najglasnija navijačica (i potpuno izgubila glas), i još pomagala prijateljskim timovima koji su doživjeli ogromne probleme na putu.

Velika hvala i cijelom stručnom stožeru. Hvala Ireni i Višnjici na danonoćnoj zdravstvenoj i nutricionističkoj brizi za tim, na noćnim obilascima svih cura prije spavanja, na ekspresnoj reakciji za sve zdravstvene probleme, na tome što ste u isto vrijeme bile i psihijatri i psiholozi, ali i na podršci svima ostalima glede „standardnih motivacijskih tekućih pitanja“. Još više hvala na pomoći koja nije bila samo oko zdravstvene brige, vi ste nam daleko više od samo zdravstvene službe. Ogromna hvala Zdenki na desecima sati provedenim oko šminkanja, priprema za to koje su počele još davno prije u Zagrebu i kulminirale dugotrajnim šminkanjem i popravljanjem šminke na samom borilištu. Jednako hvala Valentini na isto tako desecima sati izrade frizura. Naša Behinko ne samo da je frizerka ona je daleko više od toga. Pa konačno ona nikada nije ni prestala biti zagrebačka mažoretkinja. To nije prestala biti ni naša Bosanka Marina, koja je daleko više od maserke, ona je bila dobar duh i ovog puta, vedra, nasmijana i širitelj dobre vibre, ali i osoba koja je pomogla i utrčala gdje god je trebalo. Kao i uvijek do sada. Mnogo hvala Gogi koja je na sebe preuzela vodstvo puta sa svim problemima koji su na putu ovaj puta bili, kao i oko organizacije smještaja i prehrane koja je usprkos početnim problemima ispala super. Hvala našem fotografu Žacu koji je snimio vjerojatno 10.000 fotki, ali jednako tako bio dio ekipe, 24 sata sa timom. Hvala našim vozačima koji su vozili preko svake razumne mjere i doslovce taksirali unutar Albija. Pokoji puta sam mislio da su preuzeli neku gradsku liniju od gradskog prijevoza koliko se naš bus vidjelo u gradu. Hvala i što ste uskočili prijateljskom timu iz B.Crkve i zamijenili njihov pokvareni autobus umjesto da ste u to vrijeme spavali.

Na kraju najveća hvala našim navijačima koji su bili nevjerojatni. Atmosfera koju ste stvorili je ledila krv u žilama. Bili ste najglasniji, ma kakvi najglasniji bili ste gromoglasni, enormno gromoglasni, ali i bili ste korektni prema konkurenciji kao i uvijek, jednom riječju bili ste savršeni. I kad se navijalo i kad se partijalo, ali i kad se pomagalo oko tima, klope, cuge, sendviča, roštilja, prve zajedničke jutarnje kava... ma ekipa, zakon ste. Stvarno ste zakon, nevjerojatna ekipa. Naravno posebno se tu treba zahvaliti našoj liderskoj grupi kojoj nije bio problem u pola noći postavljati banere kako bi preduhitrili ostale, koji su satim prije navijača bili na tribini, koji su izgubili glas i koji su tu bili udarna grupa za bilo koji posao i pomoć oko tima. Vi ste naš dream team. Petrašić je i ovaj puta pokazala kako je odličan lider, kako zna i hoće organizirati navijače i koja je stvorila navijačku skupinu o kojoj svi pričaju, a koja je najveći motivator našim curama.

Svima vama ogromno hvala, vi ste Zagrebačke mažoretkinje, ponos našeg ljubljenog grada!!!!

Uvijek i iskreno vaš

Alen.


AUDICIJE

su u četvrtak 17. 9. u 20 sati i
subotu 19.9. u 15 sati

u Palmotićevoj 30




NASTUPI

- četvrtak 3.9. u 18:30 sati, Palmotićeva 30 (Eurobasket otvaranje, Trg bana Jelačića), o/o Šef

- subota 5.9. u 9:00 sati, ZET-ova remiza na Trešnjevci (obilježavanje godišnjice vođenja ZET-ovih linija), o/o Šef

- subota 5.9. u 12:30 sati, službeni ulaz Arene Zagreb (Eurobasket otvaranje), o/o Šef

- nedjelja 6.9. u 12:30 sati, službeni ulaz Arene Zagreb (Eurobasket otvaranje), o/o Šef

- ponedjeljak 7.9. u ???? sati, KD Vatroslava Lisinskog (Hanžekovićev memorijal, kod Nacionalne i sveučilište knjižnice), o/o Šef

- utorak 8.9. u 12:30 sati, službeni ulaz Arene Zagreb (Eurobasket otvaranje), o/o Šef

- utorak 8.9. u ???? sati, službeni ulaz Atletskog stadiona Mladost (Hanžekovićev memorijal), o/o Šef

- srijeda 9.9. u 12:30 sati, službeni ulaz Arene Zagreb (Eurobasket otvaranje), o/o Šef

- četvrtak 10.9. u 12:30 sati, službeni ulaz Arene Zagreb (Eurobasket otvaranje), o/o Šef















------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 31.08.2015. u 06:44) komentiraj (69)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.