U B.CRKVI JE BILO PREZAKON


U B.Crkvi smo imali trodnevnu turneju i bilo je prezakon. Istina kiša nas je oprala u petak kod dolaska i u nedjelju kod odlaska, ali u subotu smo imali savršeno vrijeme, pa smo se čak i kupali i sunčali. Odlično smo se proveli, imali smo dva nevjerovatna tuluma od kojih je prvi potrajao do 6 ujutro, a drugi za večinu do 5.30, a za neke cijelu noć, tj. nakon tuluma su nastavili sa kavilcom i kartanjem.

Od nastupa smo imali jedan veliki karnevalski u povorci sa koreografijom na kraju povorke, te je orkestar imao koncert u subotu u 11 sati u koncertnom paviljonu gradskog parka. Orkestar je ovaj puta bio mrak i izgleda da smo se potpuno uhodali. Šef je ovaj puta dirigirao orkestrom i velik broj gledatelja, ali i nekoliko VIP-ovaca i oranizatora su komentirali njegov osebujan stil dirigiranja, posebno koncertnih brojeva. Posebna pohvala cijelom našem nastupu je došla od nekoliko predsjednika karnevala koji su bili gosti.

Na kraju i jedna zanimljivost. Predsjednik Riječkog karnevala i dopredsjednik Europske federacije karnevalskih gradova (FECC) g. Josip Silov posebno je srdačno doživio susret sa našim Šefom i to nakon nekih 21 godine od prvog susreta, te 18 godina od posljednjeg susreta. Prisjetili smo se prvih Riječkih karnevala koje su predvodile Zagrebačke mažoretkinje (tada nije bilo Riječkih), potom kako smo zajedno uz Majka i Gorana radili na osnivanju Prvih Riječkih mažoretkinja, pa smo se prisjetili naše pomoći prilikom promocije Riječkog karnevala u Zagrebu... E da, bili smo puno mlađi i sve je bilo puno jednostavnije. No, u svakom slučaju lijepo se prisjetiti tih dana i znati da se ovako važna osoba sječa naših početaka i suradnje od prije dva desetljeća.

U B. Crkvu ponovo idemo već za pet dana, u petak 3.7.

A evo i jedan link na nastup kojeg nam je poslao jedna od čitatelja bloga i kome se na tome mnogo zahvaljujemo. Naš dio je od 2:43





RASPORED TRENINGA 1A SASTAVA:

ponedjeljak 29.6.
S1A 19:30-22:30 stadion Maksimir

utorak 30.6.
S1A 18:00-21:00 stadion Maksimir

srijeda 1.7.
S1A 19:30-22:30 stadion Maksimir

četvrtak 2.7.
S1A 18:00-21:00 stadion Maksimir

petak 3.7.
S1A 16:00-19:00 stadion Maksimir

srijeda 8.7.
S1A 18:00-21:00 stadion Maksimir

Termini se mogu mijenjati ovisno o nastupima i drugim obvezama sastava, a o čemu ćemo 1A sastave blagovremeno obavještavati.



NASTUPI

- petak 3.7. u 19:30 Zapadno parkiralište Zagrebačkog velesajma (turneja Apatin-B.Crkva), o/o Šef:



FOTKE sa Državnog prvenstva mažoretkinja - 6. dio

Fotografije Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja

Juniorska koreografija





















Navijački šator


Papica




Trening seniorki


Tehniciranje sa bocama :-)





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 29.06.2015. u 00:45) komentiraj (10)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.