DOGOVORENE PRIPREME NA MORU TIJEKOM USKRŠNJIH BLAGDANA


U IDUĆIH PAR DANA OBJAVLJUJEMO VELIKE VIJESTI

1. VELIKA VIJEST: DOGOVORENE PRIPREME NA MORU

Sa profesionalnom javnom vatrogasnom postrojbom grada Zagreba već gotovo 20 godina imamo odličnu suradnju. Na prostorima Novozagrebačke javne postrojbe treniramo kada ne možemo na Maksimiru, u centrali zagrebačkih vatrogasaca smo imali ispite trenerske škole, par puta su nam pomogli sa svojom logistikom, a mi njima odrađujemo sve nastupe.

No, sukladno "Planu 14" od ove godine nam se pojačava suradnja, pa ćemo tako svoje pripreme tijekom Uskršnjih praznika raditi u odmaralištu zagrebačkih javnih vatrogasaca u Posedarju kod Zadra. Na pripreme će ići sva tri natjecateljska tima 1A kadetski, 1A juniorski i 1A seniorski (1. formacija i fazanke). Odmaralište je predivno, potpuno novo uređeno sa dvokrevetnim i četverokrevetnim apartmanima, terasama, ima vlastitu plažu... Naravno kao i uvijek odlazak na ove pripreme te svi troškovi autobusnog prijevoza, smještaja i čišćenja naše članove neće koštati ništa.



JUČER CIJELI DAN BEZ BLOGA

Jučer oko 00:30 sati pao je sustav Nove TV tako da nije bilo moguće niti komentirati, ali niti upravljati sa blogom sve do 19:00 sati. Iz tog razloga kasnio je i post. Stanje se nakon 19 sati normaliziralo.



NASTUPI

- nedjelja 25.1. u ???? Z1 Ljudevita Posavskog ("Sport nedjeljom"), o/o Šef



FOTKE sa Dana Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog - 2. dio













I na kraju koreografije u dvorani













------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: ponedjeljak, 19.01.2015. u 04:10) komentiraj (18)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.