U NEDJELJU BOŽIĆNI KONCERT


Koncert na kojem će nastupati svi sastavi Zagrebačkih mažoretkinja održati će se

u nedjelju 14. prosinca 2014. sa početkom u 18 sati
u Časničkom domu Hrvatskog vojnog učilišta, Ilica 256b (vojarna na Črnomercu)


Sve mažoretkinje 2., 1B i 1A seniorskog i juniorskog sastava moraju doći dva sata prije, t.j. u 16 sati. Dječji 1. sastav mora doći u 17 sati. Gledatelji, kao i mažoretkinje početnih sastava (3. seniorskog i 3. juniorskog, te 2. dječjeg sastava) moraju doći u 17.45 sati na glavni pješački ulaz u Hrvatsko vojno učilište.

Dolazak novih mažoretkinja je obavezan. Osim koreografija na koncertu će se prezentirati svi treneri, uprava, način rada. ULAZ JE BESPLATAN!

Tko ne dođe na trening 13. prosinca ili ne dođe na generalnu probu u nedjelju 14. prosinca u 16.00 sati neće ići na nastup, jer je nemoguće postaviti formacije bez prisustva svih mažoretkinja. Djevojke moraju imati najlon čarape, te bijele tenisice, dok seniorke moraju imati vlastitu šminku. Dječji sastavi moraju imati zavezane kečkice. MOLIMO SVE MAŽORETKINJE DA NA NASTUP DOĐU U UNIFORMAMA radi limitiranosti garderoba.

Napominjemo da za privatne stvari nismo odgovorni, t.j. molimo roditelje i mažoretkinje da na nastup ne uzimaju novac, mobitele, nakit, i ostale vrijednosti koje bi mogle nestati iz garderobe za vrijeme nastupa.

NA BOŽIĆNOM KONCERTU, kao i svake godine, DIJELIT ĆE SE POKLONI ZA SVE ČLANOVE!
(usprkos recesiji i vrlo lošoj financijskoj situaciji uspjeli smo namaknuti sredstva od cca 15.000,00 kn za poklone, tako da smo uz ogroman napor uspjeli zadržati ovu tradiciju).



NASTUPI:

- nedjelja 14.12. u 11 sati, Hrvatsko vojno učilište (Božićni koncert za djelatnike HVU-a), o/o Šef:
* plesni nastup S1A, J1A i K1A

- nedjelja 14.12. u 13 sati, Službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Slaven Belupo, do 17 h), o/o Šef:

- nedjelja 14.12. u 16 sati u Hrvatskom vojnom učilištu, osim za dječje sastave koji dolaze u 17 h (Božićni koncert za članove, počinje u 18 h), o/o Šef:
* plesni nastup svih sastava



FOTKE iz Klovićevih dvora
(fotografije fotograf izložbe i Šef)

2. prosinca smo u Klovićevim dvorima otvarali izložbu "Tri naranče" koju je organizirala škola "Nad Lipom" sa dobrotvornim karakterom. Nastup smo radi limitiranosti prosora koji nije pogodan za bacanja, radili sa svjetlećim štapovima.





















I mažoretkinje OŠ Nad Lipom, koje trenira Franc





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: petak, 12.12.2014. u 09:09) komentiraj (14)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.