JUČER POTPISAN UGOVOR SA VOCOROM


3 VELIKE VIJESTI

1. VOCOR MEDIJA POSTALA NAŠA EKSKLUZIVNA AGENCIJA
Nakon 6 mjeseca pregovaranja, usuglašavanja i napisanih 5 izmjenjenih ugovora, pravni timovi Vocora i Zagrebačkih mažoretkinja su prošli petak usuglasili sve stavke ugovora, pa su jučer na Gornjem gradu potpisana oba ugovora sa Vocor mediom. Na jučerašnjem potpisivanju ugovora bili su nazočni Željka Bošnjaković suvlasnica Vocor medije, Predrag Vlaisavljević, direktor marketinga Prvog radija (koji je i kumovao ovoj suradnji) i Tanja Milošević, dopredsjednica Hrvatske udruge lobista i akreditirana lobistica pri Europskom parlamentu.

Prvi ugovor je o ekskluzivnom zastupanju i definira komercijalno zastupanje Zagrebačkih mažoretkinja od strane Vocor medija.Ovaj ugovor bi trebao bitno povečati komercijalni angažman Zagrebačkih mažoretkinja i bitno nam pojačati financijsku "krvu sliku".

Drugi ugovor je o poslovnoj suradnji definira postavljanje i servisiranje internet stranica, facebooka, te lansiranje vijesti Zagrebačkih mažoretkinja u medijima. Isti bi trebao osjetno povečati našu prisunost u masovnim medijima.

Vocor media d.o.o. je kreativna marketinška agencija potpuno u domaćem vlasništvu. Svojim klijentima nudi "full service" marketinšku uslugu koja objedinjuje: planiranje, zakup medija, PR-odnose s javnošću, kreativna rješenja, osmišljavanje i organizaciju evenata te Online i digital management.



NASTUPI

- nedjelja 19.10. u 14:00 ured, prijevoz službenim automobilima (Veliko Trgovište), o/o Šef:



FOTKE sa Kariba - 13.dio
(slike Alena Šćurica, Dominika Jovića i sa facebook stranica članica)

U 18 sati krenuli smo još više na sjever, na krajnju točku Martiniquea. Vožnja je trajala više od sat vremena kroz pravu pravcatu tropsku đunglu. Ali doslovce. I nakon toga kroz tonu banan.



Dočekao nas je Max, i band koji je udarao sve u 16. Naravno Maksonja se raspitivao za IB, zna sve o njoj, Papinu je još uvijek lud, pleše, pije rum iz dvodecilitarskih čaša, i svira non-stop. Čovjek ima skoro 80 godina, a veći je veseljak nego većina dvadesetogodišnjaka. Pitali su i za Brundo, Petru Sovulj i Maju Ćaćić.


Gradonačelnik nam je zaželio dobrodošlicu, pa smo se smjestili.


Smještaj je OK, ali ni blizu ko ona vila. A i mjesto je manje.


No, zato smo imali mrak galeriju i ogromnu terasu




Dorica je iskoristila Atenu koja je spavala sa nama, a bila je frizerka


10.dan počeo je otkrivanjem okolice koju nismo mogli ubrati radi mraka po kojem smo došli. Otkrili smo i pogled na Atlantski ocean sa balkona na sjevernoj strani kuće. Valovi su bili ogromni, prizor fascinantan. Pa smo se preselili sa ogromne terase koja gleda na jug, prema sjevernom balkonu gdje ispijamo kavice sa pogledom na ogromne valove.




Ujutro smo posjetili lokalnu destileriju koja proizvodi najbolji stari rum. Na putu smo shvatili kako je ovaj sjeverni dio otoka pretrpan prekrasnom vegatacijom














No, sama destilerija nas je još više fascinirala. Obišli smo cijeli pogon, penjali se po kotlovima, na kraju vidjeli podrum. I naravno, nakupovali toga














U međuvremenu, vrijeme se totalno pokvarilo. Totalno! Na kraju je ispala prava tropska oluja, gomila kišurine, vjetar, gromovi. Padala je cijeli dan, a u mahovima je padalo kao da netko zaljeva šlaufovima. Tako smo cijeli dan proveli u kući, kartajući i više-manje se dosađujući. Par sati nismo imali ni struje.






Klopa je tu koma. Banane kuhane, pečene, pasirane, sa ribom, sa lukom.... uuuuu... Hvala ti bože na iskustvu, pa smo uzeli špekec, kobase, šunkicu, kulen... Ovo je onaj Martinik kojeg se sječam, nejestiva klopa, svi kasne po dva to tri sata, sve je laganini...




Idući dan smo išli na poznatu crnu plažu u La Lorraine, no o tome u idućem postu (7478-9572)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: srijeda, 15.10.2014. u 00:26) komentiraj (11)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.