PRVAKINJE EUROPE


Presretni i zlatni. Kadetkinje su razvalile. Superiorne odnjele zlato. Juniorke ne tako dobre, ali još uvijek daleko od konkurencije. Seniorke su uprskale u defileu, nakon defilea bile su druge, ali su nas zato napravile preponosnima u koreografiji. Iako sam pretpostavio da će pobjediti na defileu, zapravo su pobjedile na koreografiji. Konačno bili smo jedan od rijetkih timova koji su radili bacanja sa tri okreta. Svi ste puno radili, i zaslužili ste ovo zlato. Hvala svima na velikom trudu, u prvom redu curama koje su dale sve od sebe. Hvala Šepec što se lječila pa je avionom dojurila u Rumunjsku i tamo otplesala koreografiju. Hvala svim zamjenama koje su uskakale u zadnju sekundu radi nevjerovatnog broja bolesti koje su nas poharale ovaj puta. Čak 5 cura je u jednom momentu bilo izvan pogona. Hvala i svim članovima supporting tima koji nam je toliko jako pomogao, naša vizažistica Zdenka, frizerka Behin, "dokice" Irena i mama Žigman, kadetskoj mami Dubravki, juniorskoj mami Gogi, snimatelju Draženu, fotiću Žacu, našim legendarnim vozačima Mihi i Mrvici, našem dostavljaću Rajku koji je u 4 dana napravio preko 2.000 km jer je išao dva puta na aerodrom u Beograd i jednom do Belog Manastira da bi Ros stigla na ispit u Zagreb, te posebna zahvala svim trima trenericama i koreografkinjama.

Hvala stotinama pohvala koje su nam stigle sa svih strana, od velikog broja timova i predsjednika nacionalnih institucija.

O Europskom više nakon što pregledamo 3.000 fotografija koje je napravio Žac. A za to će nam trebati neko vrijeme.



AUDICIJE 18. I 20. 9.

Image and video hosting by TinyPic



OTKAZANI TRENINZI 1A TIMOVA

Trening u srijedu 17.9. za Seniorski 1A, te u subotu 20.9. za Juniorski i Kadetski 1A otkazan je radi premorenosti tima. Od ponedjeljka treninzi su prema uobičajnom rasporedu. SVI OSTALI TIMOVI IMAJU TRENINGE PREMA UOBIČAJNOM RASPOREDU



NASTUPI

- utorak 16.9. u 7:30, Hrvatsko vojno učilište (promocija prve generacije kadeta Vojne akademije, uz nazočnost predsjednika RH, predsjednik Vlade, ministara i dekana hrvatskih sveučilišta), o/o Šef:
* plesni nastup S1A



FOTKE
sa Kariba - 1.dio


biti će objavljene oko 13 sati (nakon nastupa)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:

1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: ponedjeljak, 15.09.2014. u 22:58) komentiraj (69)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.