TUNCHA DONIJELA POKLONE ZA S1A

Uvijek govorim kako naše bivše predvodnice kada odu i dalje ne mogu bez tima. Tako je Tuncha (Kristina Trbušić****) neki dan nazvala ured i rekla kako ima neke reklamne uzorke za S1A pa bi nam ih donijela. Poklon za curke je originalan i vrlo praktičan. Hvala Tuncha što si mislila na tim, curke će se sigurno jako razveseliti.

Intenziviranje kontakata sa predvodnicama započelo je inicijacijom nove predvodnice Petre Lukše****, a nastavilo se svečanom predvodničkom večerom, dvodnevnim team-buildingom i uživanjem u termama Jezerčica sa ludim tulumom navečer, no i sa nekoliko večera i cuga koje su nakon toga uslijedile. Naime, Šef je sa Tunchom imao večericu u Sofri, a neki dan je Tuncha pozvala Ž na višesatnu cugu. I Klompa (Valentina Kontek****) je bila na cugi neki dan. O tome da sam se čuo nekoliko puta sa Brundačom (Ivana Branilović****, no dobro hajde nek bude i Štulec) telefonom ne treba ni govoriti, jer to je i inače uobičajna praksa :-) Naravno Dorica (Doroteja Kukolja****) zapravo nije ni otišla iz tima pošto je počela raditi u uredu i trenira 2. formaciju S1A, dakle na svakom je treningu. Tako je Dorica bila na nekoliko ručkova i par desetaka cuga od kad je "otišla iz S1A". Intenzivirali su se i kontakti sa Petrom Sovulj*** koja leti u Saudijskoj Arabiji pa nam je malo nostalgična. Uvjeren sam da će se ovakva intenzivna druženja nastaviti, no o većim akcijama predvodnica moramo čekati Brundaču da uleti sa nekom originalnom idejom obzirom da je Brundača zadužena za aktivnosti Predvodničke lože. Brundo, što se čeka????



OD SRIJEDE NORMALAN PRIJEVOZA NA TRENINGE S1A
U ponedjeljak nije bilo prijevoza na treninge S1A zbog klasifikacija. Od danas (srijede) nastavlja se prijevoz po uobičajnom rasporedu.



NASTUPI
# subota 2.3. u 16:30 sati službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Slaven Belupo, do 20:00 h), o/o ????:



FOTKE - sa klasifikacija 1. dio
U slijedeća 3 posta objavljivat ćemo fotke sa ovogodišnjih klasifikacija. Puno hvala ravnatelju i djelatnicima OŠ Bartola Kašića koji su nam omogučili održavanje klasifikacija u sportskoj dvorani





























A nakon 10 sati ocjenjivanja sa samo 2 petminutne stanke ispitivači su dobili masažu :-))



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"





(objavljeno: srijeda, 27.02.2013. u 08:43) komentiraj (15)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.