LUKŠA**** 1. PREDVODNICA, ČEH*** ZAMJENA PREDVODNICE, PRIŠLIN** RAZVODNICA


POSLJEDNJA AUDICIJA ZA MAŽORETKINJE ŠESTINE


u srijedu 7.11. u 17:00 sati
u OŠ Šestine


* clanarina 99 kn/mjesecno
* 15% clanova oslobodjeno je placanja clanarine
* nije potrebno poznavanje tehniciranja sa štapom uopce



NOVE PREDVODNICE I RAZVODNICA
Savjet Zagrebačkih mažoretkinja donio je odluku o novim funkcijama u S1A rezultiranim odlaskom Doroteje Kukolje**** i Marije Zajec**.

Nova predvodnica očekivano je postala Petra Lukša****
Rođena je 04. prosinca 1992. u Zagrebu. Nakon završene I. ekonomske škole u Zagrebu upisuje Ekonomski fakultet sveučilišta u Zagrebu. Prije upisa u Zagrebačke mažoretkinje intenzivno se bavila 4 godine ritmikom, te rock’ n’ roll-om u klubu Panda, odbojkom i rukometom.
Na audiciju u Zagrebačke mažoretkinje dolazi 2000. u 3. juniorski sastav. Godinu dana poslije prelazi u juniorski 2. sastav. 2002. prelazi u juniorski 1B sastav. 2003. prelazi u seniorski 2. sastav, a članica 1B seniorskog postaje 2004. godine. 2005. ulazi u 1A seniorski sastav. U 1 formaciju ulazi 2006. godine, a predvodnica postaje već 2008. godine.
Od 2007. godine osvojila je niz medalja, od čega izdvajamo šest zalatnih medalja sa Državnih prvenstava, pet titula Europskih prvakinja i jedna titula viceprvakinja.
Aisitencije i trenersko školovanje obavila je tijekom 2009. i 2010. godine nakon čega stječe zvanje samostalnog trenera III. kategorije. Preuzima vođenje juniorskog 2. sastava i dodatnih treninga tehniciranja sa štapom. 2011. preuzima vođenje 1a kadetskog i 3. seniorskog sastava. 2012. sa kadetskim sastavom osvaja titulu regionalnih i državnih prvakinja, te titulu Europskih viceprvakinja.





Zamjenica predvodnice (do sada se to zvala 2. predvodnica) je Viktorija Čeh*** Vikica koja je dobila glasove velike vecine Savjeta i glas Uprave.
Rođena je 19. prosinca 1994. Maturantica je Druge ekonomske škole u Zagrebu.
U Zagrebačke mažoretkinje je došla na audiciji 2003. godine. 2006. godine prelazi u 1A juniorski sastav, a u serniorkom 1A sastavu je od 2008. godine, u čiju 1. formaciju dolazi 2009. Osvojila je jednu titule Pravkinja Europe i jednu viceprvakinja sa juniorskim sastavom, te judnu titule Prvakinja Hrvatske. U 1A seniorskom sastavu osvaja 4 titule Prvakinja Europe, te 3 titule Prvakinja Hrvatske.
Od 2011. bila je asistent te je pohađala Temeljnu trenersku školu u kojoj bilježi zavidan uspjeh. 2012. postaje trener III. kategorije.


Nova razvodnica je Marina Prišlin** koja je takodjer dobila glasove vecine Savjeta, te glas Uprave
Rođena je 01. svibnja 1994. Maturantica je Prirodoslovne gimnazije Vladimira Preloga u Zagrebu.
Audiciju za Zagrebačke mažoretkinje prolazi 2001. godine u juniorskom 3. sastavu. Već 2003. prelazi u 1A kadetski sastav s kojima osvaja brojne medalje. 2006. prelazi u 1A juniorski, a 2008. u 1A seniorski sastav. Sveukuono u svim dobnim razredima osvojila je 8 titula Državnih prvakinja i 1 titulu vicepravkinja. Na europskim prvenstvima mažoretkinja osvojila je 7 titula Europskih prvakinja i 1 titulu viceprvakinja. Natjecala se i u kategoriji duo 2008. godine te je osvojila prvo mjesto na Državnom prvenstvu u Biogradu i Europskom prvenstvu u Rumunjskoj.
Tijekom 2011. je bila trenerski asistent, a u siječnju 2012. završava Temeljnu trenersku školu i postaje trener III. kategorije.


Istovremeno Tamara Sedak je ponovo postala 1. razvodnica
Rođena je 17. kolovoza 1988. godine u Zagrebu. Diplomirala je na odsjeku za predškolski odgoj Učiteljskog fakulteta u Zagrebu. Od 2011. radi u Dječjem vrtiću Bajka.
1997. dolazi na audiciju Zagrebačkih mažoretkinja, te postaje članica 3. juniorskog sastav. Već 1998. prelazi u juniorski 1A sastav i natječe se na Državnom prvenstvu iste godine. Prelazi u seniorski 1A sastav u rujnu 2005. godine, a u 1. formaciju ulazi 2006. godine. Kao juniorka osvojila je 6 titula Državnih prvakinja, te jednu titulu viceprvakinja Države. Na Europskom prvenstvu u juniorskoj formaciji osvaja 5 zlatnih medalja 2 srebrne medalje i jednu brončanu medalju. U seniorskom sastavu osvaja 7 titula Državnih prvakinja, a na Europskom prvenstvu 5 titule Prvakinja Europe i 2 titule viceprvakinja.
Asistencije i trenersko školovanje obavila je tijekom 2009. i 2010. godine nakon čega stječe zvanje samostalnog trenera III. kategorije. Preuzima vođenje dječjih sastava u 10 mjesecu 2010. U rujnu 2011. preuzima i vođenje početnog 3. juniorskog sastava.


U Savjet Zagrebackih mazoretkinja usle su Petra Ros* i Martina Drnic*, a nova tajnica Savjeta je Tamara Sedak**

Posebno nam se teško bilo oprostiti od dugogodišnje predvodnice Doroteje Kukolje****, koja je oci isplakala na oproštaljki u ponedjeljak. Šef je dugo govorio, prisjetio se svih lijepih trenutaka sa Dorotejom, a posebno kako je odlucila kao uslugu timu ostati još samo godinu dana. I ostala je cak 4 godine. Bila je izuzetna predvodnica koja je superiorno vodila tim, a cak cetitri puta tim je uspjela izvuci iz kriza, te je istime pokazala potpunu lojalnost Zagrebackim mazoretkinjama. Medju brdom predivnih uspjeha sa Doricom sjetio sam se kako sam se uzasno bojao da ona postane predvodnica, bio sam siguran da ce, tada ekstremno razmazena "balavica" napraviti neku ogromnu grešku kao predvodnica i bio sam uvjeren da cemo je morati maknuti sa tog mjesta. No, nakon predvodnicke inicijacije (koja je tajna za ostale mazoretkinje) Dorica je izasla vidno emotivno potresena, pogledala me u oci i rekla "Ja tek sada razumijem što sam postala i koliko je ovo vazno". Tada sam shvatio da smo pravilno odabrali i da ce Dorica biti vrlo dobra predvodnica. Ali, da ce sa trona najbolje skinuti legendarnu predvodnicu Ivanu Branilovic**** Brundo, to sam mislo da nikada nitko nece uspjeti. No Carica je to uspjela. I zato ti Dorica, hvala do neba. Ti ces u povijesti i srcima Zagrebackih mazoretkinja uvijek imati posebno mjesto.

A evo i oproštajnog pisma naše bivše predvodnice.
E pa drage moje, neznam šta da vam kažem osim da vas obožavam i mislim da je to sinoć iz mojih suza bilo i pokazano :( ! Ovih 8 godina naučilo me mnogim stvarima i dalo mi je sjećanja koja ću zauvijek pamtiti. Bez obzira ne sve loše što je bilo i što je već davno zaboravljeno ne zamjeram vam ništa, nemojte ni vi meni. Radila sam sve što sam mislila da je najbolje za vas,a znam da će tako i dalje raditi i Lukša i Čeh i koje će uz vašu pomoć održat vas na vrhu što ste uvijek bile i što zaslužujete! Ne moram vam reći da je samo jedan vrh i da su samo jedne ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE!
U mom srcu ostaju samo lijepa sjećanja na vas!
Budite dobre i nemojte bit babe i nemojte Ž dovest do živčanog sloma jer sve što se radi radi se za vašu dobrobit! :))) Budite tim i u dobru i zlu!
Znate da kad god budete nešto trebale da ću uvijek biti tu za sve vas u kojem god trenu jer ste vi i dalje veliki dio mog života I U MOM SRCU IMATE POSEBNO MJESTO!
Hvala vam na svemu, lav juuuu .
A Šefe, tebi hvala na svemu i nema riječi kojima ti se mogu zahvaliti za moje odrastanje i sve što si mi pružio i što si mi uistinu bio drugi tata!


Doroteja Kukolja****, je rođena 18. kolovoza 1991. u Zagrebu. Nakon završene 10. gimnazije upisala je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu kojeg je studentica i danas. Dvije godine je trenirala sportski twirling. 2004. dolazi na audiciju u Zagrebačke mažoretkinje te zbog velikog telanta preskače 3. seniorski sastav. Godinu dana kasnije prelazi u 1B seniorski sastav, te u travnju 2006. prelazi u 1A seniorski sastav. Razvodnica postaje 2007., a godinu dana poslije dobiva predvodnički čin.
Od prve medalje 2006. godine, osvojila je šest Državnih prvenstva, pet puta je bila Europska prvakinja, a dva puta je bila Europska viceprvakinja.
Asistencije i trenersko školovanje obavila je 2007. 2008. godine završava Temeljnu školu za trenere mažoretkinja, čime stiče zvanje samostalnog trenera III kategorije. Nakon završetka trenerskog školovanja preuzima treniranje junirskog 1B i juniorskog 2. sastava, a od 2010. trenira i seniorski 3. sastav. Iste godine postaje trener II. Kategorije. 2011. godine preuzima treniranje 1B seniorskog, te 1A juniorskog s kojima osvaja 2012. godine titulu regionalnih, državnih i europskih prvakinja.


Otišla nam je i 1. razvodnica Marija Zajec**
Rođena 15. travnja 1991. u Zagrebu. Studentica je 3. godine Učiteljskog fakulteta u Zagrebu. 1997. dolazi na audiciju u Zagrebačke mažoretkinje te upisuje dječji sastav. 2000. prelazi u 1A kadetski sastav s kojim osvaja zlatne medalje na 3 Državna i 3 Europska prvenstva. 2002. prelazi u 1A juniorski sastav s kojim osvaja zlatne medalje na Državnim prvenstvima, te 1 srebrnu i 2 zlatne medalje na Europskim prvenstvima. U rujnu 2006. prelazi u 1B seniorski sastav, a već u ožujku 2007. prelazi u 1A seniorski sastav. Od 2007. osvojila je zlatne medalje na 6 Državnih prvenstava, te 1 srebrnu i 5 zlatnih medalja na Europskim prvenstvima. U rujnu 2009. postaje razvodnica.
Tijekom 2008. obavila je asistentsko školovanje, a u siječnju 2010. završava Temeljnu trenersku školu za trenere mažoretkinja, čime stječe zvanje samostalnog trenera III kategorije. Tijekom 2009. bila je trenerica dječijih sastava, a već 2010. dobiva vođenje 1B juniorskog i 2. seniorskog sastava. 2011. stječe zvanje samostalnog trenera II kategorije.


Rejting za 2012/2013 je izracunat, ali cemo ga objaviti u iducem postu, radi nedostatka prostora u ovom postu.



NASTUPI:
- srijeda 7.11. u 11:45 ured (docek Dinama, Zracna luka), o/o Šef:
Hrvacanin*, Petrasic, Duckic, Peric

- srijeda 7.11. nakon nastupa (audicija OŠ Šestine), o/o Šef:
Ros*, Petrasic

- cetvrtak 8.11. u 18:00 Palmoticeva 30 (INICIJACIJA ZA PREDVODNICE I RAZVODNICE)
sve mazoretkinje S1A
* 18:30 povorka bakljama kroz grad Palmoticeva - Jurisiceva - Trg bana Jelacica - Ilica - Tomiceva - Cirilmetodska
* 19:00 otvoreni dio inicijacije uz nazocnost Predsjednika Skupštine grada Zagreba, Starogradska vijecnica
* 19:15 tajni (zatvoreni) dio inicijacije
* 19:45 domjenak predvodnice i zamjenice predvodnice
* 20:15 povorka bakljama kroz grad Cirilmetodska - Tomiceva - Ilica - Trg bana Jelacica - Jurisiceva - Palmoticeva
* 21:00 svecana vecera u cast nove predvodnice na kojoj su sve bivše predvodnice Zagrebackih mazoretkinja

- subota 10.11. u 16:15 ured (Medjunarodni karate turnir, Samobor), o/o Lukša:
Lukša****, Franovic*, Gašparic, Prosenecki



FOTKE SA DANA GORNJEG GRADA
Nastup je trebao biti u parku Ribnjak, no pomaknuo se u dvoranu Ribnjak radi kiše




(objavljeno: srijeda, 07.11.2012. u 11:37) komentiraj (22)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.