NEMA TRENINGA OD CETVRTKA DO SUBOTE

Na zahtjev roditelja, koji spajaju blagdan sa vikendom:

NEMA TRENINGA ZA SISVETE

od četvrtka 1.11. do subote 3.11.2012.

Svi treninzi nakon blagdana (od 5.11.) se odvijaju po uobičajnom rasporedu.



ZATRAŽITE OBRASCE ZA STIPENDIJE – ROK ZA PREDAJU 10.11.2012.
Kod svoje trenerice možete zatražiti obrazac za stipendiju. Stipendija se, u načelu, odobrava za mažoretkinje koje imaju prihode manje od 1.300,00 kn po članu obitelji (uključujući i dječji doplatak). Napominjemo kako se ispunjeni obrazac za stipendiju sa potrebnim dokumentima mora vratiti najkasnije do 10.11.2012. svojoj trenerici ili poštom u ured, te da se naknadne molbe neće uvažavati.

Zagrebačke mažoretkinje su jedini tim u Zagrebu koji odobravaju ovakav tip stipendija već 19 godina na što smo vrlo ponosni. Naglašavamo da za isto ne dobivamo sredstva od grada ili države, nego novac za stipendije namirujemo isključivo iz vlastitih financijskih izvora!



REZULTATI AUDICIJA ZA ŠESTINSKE MAŽORETKINJE
od srijede 31.10.

Prošle su slijedece djevojke
# prvi trening ce biti u srijedu 7.11. od 17:30-19:30 sati
184. Korina Ipša
185. Brozovic Ida
186. Djudorevic Petra
187. Šoštaric Anja
188. Pavicic Paulina
189. Bago Matea
190. Garac Leona
192. Šimrak Barbara
193. Badzek Antonia
194. Miloš Petra
195. Jandric Matea
196. Lisjak Miocic Zina

Nazalost nisu prosle slijedece djevojke:
191. Ciprijan Lucija

Organizirat ćemo još jednu AUDICIJU (za suprotan turnus), a termin cemo znati u ponedjeljak



NASTUPI:
- petak 2.10. u 16:30 sluzbeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Istra, do 20:00), o/o Šef:
teren: Kukolja****, Sedak**, Lukic*, Mandaric*, Matkovic, Franovic, Plavec (od Plavec*), Duckic (od Hrvacanin*), Jurcec (od Prišlin*), Bozinovic (od Veljace)
Plavko: Zupancic*
loza Dinamo: Pozgajcic*
loza Maksimir: Mamic*

- subota 3.10. u 13:00 Arena centar (turnir u malom nogometu za Dinamovu nagradu od milijun kuna), o/o Šef:
Ceh*, Hrvacanin*, Skocilovic, Petrasic, Jerkovic, Barisic (od Mamic), Kukic (od Pozgajcic*), Prosenecki (od Veljace), Peric (od Franovic*), Seric (od Zupancic*)
Plavko: Franovic*, Dugandjija

- ponedjeljak u 7:30 ured (ispracaj Dinama iz ZLZ), o/o Šef:
Luksa***, Franovic**, Drnic*, Peric (od Franovic*)



FOTKE SA TEAM-BUILDINGA U SABUNIKAMA - 8. dio, ponedjeljak
Puno, puno, puno hvala obitelji Ceh sto su nam "posudili" apartmane. Jako ste nas zaduzili!

Predposljednja igra je bila "Ples zvijezda". Curke su morale napraviti koreografiju u kojoj sve sudjeluju. Jutarnje kavice su se obavljale po raznim lokacijama u Sabunikama gdje su se i dogovarale, te uvjezbavale koreografije. Tako su MMK ili MMŠ ili kako vec, svoju koreografiju obavljale uz birc u centru na opce cudjenje lokalnog pucanstva (ono cugaju kavu, nesto zustrao raspravljaju, svako toliko prasnu od smijeha, pa se dignu, odplesu nesto, i onda opet sjednu na kavu - ovo mora da je lokalnjacima izgledalo kao dilirium tremens). Rezultat odlicna koreografija sa puno elementa i nova tri boda za MMŠ Mate Mišo Šovač. Ha, morale su se šefice dokazati i pokazati tko je vrh Zagrebackih mazoretkinja :-)





Invalidi su odradili koreografiju u stilu svog imena, no ona im je donijela samo 2 boda




Nama se neda su dobili 12 bod, za parodiju mazoret ili nemazoret (tesko je to reci) koreografije




I na koncu Ludara koja nije osvojila bodove


Stanje prije posljednje igre je bilo:
1. Invalidi - 16 bodova
1. MMŠ - Mate Mišo KŠovač - 16 bodova
2. Nama se neda - 12 bodova
4. Ludara - 5 bodova

Nakon krace stanke je uslijedila i posjednja igra "Fant". Svaka grupa dala je dva igraca koji su predali svoj znak prepoznavanja u vrecicu (fant). Nakon sto bi jedan clan komisije uzeo neki fant u ruku pitao bi "što da radi ovaj fant kojeg drzim u ruci?". Zadatak je davala grupa koja je bila na redu, ne znavsi koji fant se drzi u ruci. Ocjenjivalo se koliko je zadatak tezak, okrutan i zabavan, no i kako su ga cure ispunile. Bilo je tu i komicnih situacija gdje je grupa zadala zadatak svojoj vlastitoj curi, pa ispada da su sami sebi zagorcali zivot. Prvi zadatak je bio da fant mora otrcati u donjem vesu kroz Sabunike. Ispala je Prišlin*, no imala je srecu da joj je donji ves vise licio na kupaci kostim, nego na nesto tipa tangice i sexi grudnjak, pa nije nikome pala za oko, posto su se u Sabunikama svi taj dan špancirali u kupacim kostimima.

Nama se neda su sami sebi dali zadatak, hahahahaha... Pa je Petrašić morala skinuti hlacice bez pomoci ruku. Sirota se u beskaj trudila, upotrebljavala razne ispupcine u ogradama, no tek na pred istek roka uspjela je ispuniti zadatak.

Invalidi su dobili zadatak u kojem je trebalo prema karti sa blagom pronaci dvije vrece sa smecem, a onda u njima pronaci skriven predmet. To je morala obaviti Zupnik. Rastrcala se prema karti




...no to je bio lakši dio posla, obzirom da je potom morala ugurati ruke u pregnusno smece (cudnom su odabrali dvije najgnusije vrece) i kopati po njemu


...da mi je znati zašto Čeh* toliko uziva u njenoj muci :-)


Na kraju sirota Zupnik usprkos tolikog truda nije uspjela pronaci skriveni predmet (jel se netko sjeca sto je bio predmet), ali su joj ruke bile u takvom stanju da ih je nakon igre morala ici raskuziti sa solnom kiselinom :-)


Slijedeci zadatak je bio vjerovatno jednakog gnusan. Ludara je trazila da se poljube tabani, cija je "cistoca" bila zavidna (da je sada srednji vijek kada se kupalo jednom godišnje)




Potom je Hrvacanin* dobila zadatak da razbije jaja, bez pomoci ruku

Ceh* je morala pretociti vodu u casu na celu, da pritome casa nema doticaja sa rukama i da se ne prolije voda. Necete vjerovati, uspjela je




Posljednji zadatak su izmislile MMŠ i, hmmmmm..., recimo samo da fotke necemo obavljati. Heleni svaka cast na trudu. :-)

U ovoj igri najbolje su bile MMŠ, dva boda je osvojio Nama se neda, a jedan Invalidi, pa je konacno stanje bilo:

1. MMŠ - Mate Mišo Šovač Kovač - 19 bodova
2. Invalidi - 17 bodova
3. Nama se neda - 14 bodova
4. Ludara - 5 bodova

Bilo je krajnje zabavno. Rucak su spremale curke same. Tona raznog mesa, a Lukšica i Sedmak su cak napravile Valdostanu, za kojom su lude trenerice i uprava. Nakon što smo si popapali, izbacili tonu smeca i spakirali se, krenuli smo prema Zagreba. Hmmmm, ma ne... prvo je Miha morao zadovoljiti svoju fobiju od zamazanog autobusa i ponovo oprati stakla, koja su, uzgled, bila potpuno cista. Cudno da nije i izglancao gume jos jednom :-)


Lukšica je usvojila malu macicu koju je nazvala "Zamko" i koji je nakon 3 dana mijaukanja ispod busa i dozivanja da ga netko usvoji, konacno usnuo snom pravednika. Naravno, Lukša je krenula njegovim putem i kao uvijek, prespavala put


Jos jedna šablona u busu nije se mogla izbjeci: kartanje bele


A oni odgovorniji primili su se štrebanja




Po dolasku u Zagreb tata Lukša je sretno prihvatio novog clana obitelji. Uzgled, cujem da je Zamkom on sada vise odusevljen nego Lukšica, i da ga je razmazio do krajnjih granica




The end.

U iducem poslu fotke koje nismo objavili sa proslih nastupa radi Sabunika koje su nam "popunile" cak 8 postova, ili ti 3 tjedna.



OTVORILI SMO SLUZBENU FACEBOOK STRANICU
Prema sugestijama clanova iz ankete o blogu, otvorili smo Facebook stranicu. Vec u prvih 5 sati imali smo oko 300 prijatelja. Na stranici se nece moci postavljati pitanja, ali ce se se moci skidati sve fotografije koje objavimo na blogu.

Link za facebook stranicu Zagrebackih mazoretkinja je:
http://www.facebook.com/#!/zagrebackemazoretkinje.sluzbenastranica

ili
KLIKNITE OVDJE

ili u facebook upišite "Zagrebačke mažoretkinje"


(objavljeno: četvrtak, 01.11.2012. u 14:58) komentiraj (20)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.