*************** CURE JUCER STE BILE PREDOBRE!!!!!!

Cure su u Porecu bile prezakon. Ma najbolja ste ekipa... Stvarno je privilegija biti na celu ovakve organizacije kad ste ovako jedinstvene, ovako super, ovakva prezakon ekipa...

No, o Porecu u iducem mailu.


KONCERT DEFINITIVNO PREBACEN SA 18.3. NA 15.4.
Ovja termin je potvrdjen! Dakle dosla je odluka MORH-a i koncert je sigurno 15.4.



DRZAVNO U RIJECI OD 11. DO 13.5.
Stigle su potvrde od Grada Rijeke. Drzavno je ove godine u Rijeci od 11. do 13.5.
Hvala predsjednici HMS-a koja se osobno vrlo mnogo angazirala oko organizacije.



NASTUPI:
- subota 3.3. u 16:00 sluzbeni ulaz Maksimirskog stadion (Dinamo-Osijek), o/o Carica:



FOTKE SA KLASIFIKACIJA S1A

Poseban su si trud dale grupa "Tuljani" (Ceh*, Hrvacanin*, Franovic* i Skenderija) tj. grupa kojima je šefica Lukša***. Tri su dana bili kod Ceh, tamo spavali, klopali, zezali se, ali i radili koreografiju. Bilo je tu i price, i scene, cak i profesionalne studijske snimke glasova... jako mastovito i svaka cast.




Na koncu je prica završila jednim, hmmmm... originalnim potezom i porukom Lukšici "Lukša volimo te". Jos samo da mi je shatiti zasto je to moralo biti na gacicama?


U svakom slucaju daleko najbolja je bila Drnic*. Plesao joj je svaki i najmanji misic, koreografija je bila izuzetno dugacka no stvarno smo uzivali u svakoj sekundi. Solo je inace teze raditi nego duo, no ovo je definitivno bio jedan od najboljih plesni nastup na svim klasifikacijama do sada (sjecam se da me nasa legendarna predvodnica Ivana Branilovic**** tako fascinirala na prvoj klasifikaciji i to nam je pokazalo da treba postati predvodnica). Kada bi se ovom solu dodalo vise koristenja prostora bio bi to solo za zlatnu medalju na Prvenstvu Europe. Sigurno! To je upravo to sto zelimo postici, i sto, na zalost, ne vidimo na prvenstvima neformacija. Drnic, stvarno svaka cast, mene malo sto moze fascinirati, a ovo je to stvarno bilo!


Prišlin* i Begic* su bile standardno u vrhu


Dream team iz team buildinga u Zagorju: Plavec* i Zupancic


Lukic* i Talan*


Ros* i Kendjel


Mandaric* solo


Skoncilovic i Klasanovic


Mamic i Veljaca


Bilo je naravno i nekih razocaranja, pa i velikih. Za one koji ne znaju napomena da predvodnice i razvodnice ne moraju raditi klasifikaciju. Rejting je vec izracunat, no biti ce objavljen u srijedu posto ga prvo trebaju cuti cure S1A na treningu. U svakom slucaju ima iznenadjenja u promjenu rejtinga!

(objavljeno: petak, 02.03.2012. u 09:03) komentiraj (20)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.