****************************** POSLJEDNJI TRENINZI OVE SEZONE

PETRA GAJIĆ 15.3.1996.-11.6.2010.
Iskrena sucut Sesvetskim mazoretkinjama na ogromnom i tragicnom gubitku. Vaš gubitak dozivljavamo kao svoj. Petra je bila krasna djevojka i vrijedan clan naše zajednice. Nikako ne mozemo shvatiti ovaj monstruozan cin koji je prekinuo dva zivota koja su tek pocela. Drage Sesvecanke, znate da smo sa vama. Nikakve rijeci ne mogu smanjiti vaš gubitak i bol, no mi cemo vam na sve nacine pomoci da prebrodite ove teske trenutke. Vise o ovoj tragediji na blogu HMS-a za link pritisnite ovdje

Vaše Zagrebacke mazoretkinje



KRAJ SEZONE I ZADNJI TRENINZI
Treninzi traju do srijede 16. lipnja (osim za 1A seniorski sastav koji treninge ima do 9. srpnja, juniorski 1A sastav i kadetski 1A sastav do 19. lipnja) po ustaljenom rasporedu. Kako imamo nastup svih sastava u nedjelju 13. lipnja tko god ne dođe na treninge 12. lipnja neće moći nastupati na završnom zajedničkom nastupu svih sastava Zagrebačkih mažoretkinja.


POČETAK SEZONE I PRVI TRENINZI
Sezona počinje po početku školske godine u tjednu od ponedjeljka 6. rujna do subote 11. rujna (osim za 1A sastave kojima sezona počinje 16. kolovoza). Tako sastavi počinju sa treninzima prema ustaljenom rasporedu (treninzi će u rujnu biti prema istom rasporedu kao i u lipnju) i to za:
• Sve dječje i juniorske sastave (izuzev 1A juniorskog) u subotu 11.rujna u Palmotićevoj 30
• Juniorski 3. OŠ. M. J. Zagorka u utorak 7. rujna u 19.15 u OŠ M.J. Zagorka
• Juniorski 1B sastav u subotu 11. rujna u Hercegovačkoj 111
• 1A juniorski i kadetski sastav u ponedjeljak 16. kolovoza u 16 sati (K1A), 18 h (J1A) na Dinamovom stadionu
• 3. seniorski sastav u utorak 7. rujna u 20.00 sati u Palmotićevoj 30
• 2. seniorski sastav u srijedu 8. rujna u u 20.00 sati u Hercegovačkoj 111
• 1B seniorski sastav u utorak 7. rujna u 20.00 sati u Laginjinoj 13
• 1A seniorski sastav u ponedjeljak 16. kolovoza u 20.00 sati na Dinamovom stadionu
Već na drugom treningu jesenske sezone održati ćemo i prebacivanja u više sastave – stoga je izuzetno važno da se sve mažoretkinje pojave na prvom treningu!



ZAVRŠNI ZAJEDNIČKI NASTUP SVIH SASTAVA
u nedjelju 13. lipnja u OŠ Bartola Kašića sa početkom u 17.00


Dolazak svih mažoretkinja u OŠ Bartola Kašića je u 14.30 sati (s1a U 14.00, D1 i D2 u 16.00) kada ćemo održati generalnu probu (tko kasni neće moći nastupati na koncertu). Koncert počinje u 17.00 sati, a ulaz je besplatan.

Uniforme će biti gotove 5. lipnja, a djeliti će se 12. lipnja na redovnim treninzima.
Tko ne dođe na probu 12. lipnja ili ne dođe na generalnu probu u nedjelju 13. lipnja u 14.30 sati neće ići na nastup, jer je nemoguće postaviti formacije bez prisustva svih mažoretkinja. Isto tako na nastup ne mogu ići one mažoretkinje koje nisu naručile uniforme, jer nemaju u čemu nastupati.

Djevojke ne moraju imati najlon čarape, ali moraju sa sobom imati bijele tenisice, dok seniorke moraju imati vlastitu šminku. Dječji sastav mora imati bijele soknice i bijele tenisice. DJEČJI SASTAV JEDINI DOLAZI U 16 SATI NA GENERALNU PROBU (ostali dolaze u 14:30 h).

Napominjemo da za privatne stvari nismo odgovorni, t.j. molimo roditelje i mažoretkinje da na nastup ne uzimaju novac, mobitele, nakit, i ostale vrijednosti koje bi mogle nestati iz garderobe za vrijeme nastupa.



U subotu idemo na karneval u Banja Luku. Nazalost 3 maturantice koje polazu prijemni na Filozofskom fakultetu ne mogu sa nama. Medju njima i predvodnica Kukolja****. Pa ce tim predvoditi predvodnica u penziji Pajo!


NASTUPI:
- subota 12.6. u 13:00 parkiralište na Borongaju kod ulaza jug Maksimirskog stadiona, prijevoz sluzbenim busom (karneval banja Luka, do 23:00), o/o Šef:
formacija: Pavic****, Lukša***, Sedak**, Franovic**, Prišlin*, Ceh*, Vucica*, Lovrek*, Pavlovic*, Kessler*, Begic*, Ivanovic*, Okovic*, Talan*, Plavec*, Franovic (od Hrvacanin), Lukic (od Zajec**)
zastave i ploce: Knezovic (HNS od Plavec), Skenderija, Cupic, Gircenko (od Dobrosavljevic)
# ljetna i jesenska uniforma, HNS sa štucnama

- nedjelja 13.6. u 14:00 S1A, u 14:30 ostali sastavi, u 16:00 djecji sastavi OŠ Bartola Kašica, Vrisnicka ulica iz Crkve Mati Slobode na Jarunu (koncert za kraj školske godine, od 17:00-18:30), o/o Šef
# svi sastavi

Image and video hosting by TinyPic


FOTOGRAFIJE SA NASTUPA U WEST GATEU
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

(objavljeno: petak, 11.06.2010. u 18:17) komentiraj (18)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.