******************** DEMANTIJ SVETOJANSKIH I ZAGREBACKIH MAZORETKINJA *********************

Na jednom internet portalu objavljena je potpuno netocna i senzacionalisticka vijest koju su zajednicki demantirale Svetojanske i Zagrebacke mazoretkinje. Originalni dokument je potpisan i ovjeren od g. Nikole Ivceca i g. Alena Scurica.

NAJOŠTRIJI DEMANTIJ

Kojim demantiramo Vaš članak objavljen pod naslovom “Posvađale se mažoretkinje Zagreba i Jaske” na vašem interent portalu.

1. Mažoretkinje iz Zagreba i Jastrebarskog nisu se posvađale ni na koji način.

2. Zagrebačke mažoretkinje ni na koji način nisu spriječavale školovanje trenera iz Jastrebarskog u Trenerskoj školi. Upravo suprotno Zagrebačke mažoretkinje su poticale školovanje djevojaka, koje su potom kroz godine preuzimale mlađe sastave.

3. Nije istina da djevojke iz Jaske nisu imale mogučnost iskazivanja naučenog znanja, jer su upravo kao gošče Zagrebačkim mažoretkinja nemalo puta nastupale na stadionu Maksimir, ali i drugim važnim događajima. Isto tako ostavljale se potpuna sloboda trenericama iz Jastrebarskog u njihovom radu.

4. Zagrebačke mažoretkinje ni na koji način nisu “slale” svoje trenerice, obzirom da su mažoretkinje iz Jastrebarskog od samog početka bile potpuno autonomna udruga koja je sa Zagrebačkim mažoretkinjama potpisivala ugovore svake godine, temeljem vlastite i neovisne odluke. Zagrebačke mažoretkinje upravo zato i potpisuju ugovore na godinu dana, da bi se sastavi mogli odlučiti za druge ili vlastite trenere.

5. Nije istina da Svetojanske mažoretkinje više neće nastupati sa Zagrebačkim mažoretkinjama. Činile su to dok su imale ugovor, a svakako će nastaviti i nakon prekida ugovora.

6. Potpuno odbacujemo lažnu informaciju da je ove godine odaziv za suradnju sa Zagrebačkim mažoretkinjama malen. Prema potpisanim ugovorima ova godina je daleko najuspješnija do sada. Novi upiti i dalje stižu, pa će stručnaci Zagrebačkih mažoretkinja trenirati sastave u rasponu od čak 4.000 km (od Kotora u Crnoj Gori do Bukurešta u Rumunjskoj i Albija u Francuskoj).

Zagrebačke mažoretkinje uvelike su pomogle osnivanje Svetojanskih mažoretkinja, o čemu postoji niz dokumenata. Svetojanske mažoretkinje nisu ni prve ni zadnje koje su dugi niz godina surađivale sa Zagrebačkim mažoretkinjama, tijekom kojeg vremena smo ih motivirali da odškoluju vlastiti kadar i krenu samostalno djelovati. Uprvo se po tome razlikujemo od drugih. I stoga je ovaj članak totalno neistinit i potpuno neosnovano senzacionalistički napisan.

Tražimo da se hitno objavi demantij ovog članka sukladno Zakonu, a o daljim mjerama odluku će donijeti Svijet Zagrebačkih mažoretkinja.

ZAMA – Zagrebačke mažoretkinje
Alen Šćuric IDCS, direktor

Da su sve teze iz ovog demantija točne
supotpisuje i predsjednik Svetojanskih mažoretkinja
Nikola Ivčec



NASTUPI
- petak 27.11. u 13:00 Sajam mode i ljepote Zagrebackog velesajma (do 17.00 h):
Sedak**, Miocevic (od Ceh*)

- subota 28.11. u 13:00 Sajam mode i ljepote Zagrebackog velesajma (do 17.00 h):
Ivanovic*, Dobrosavljevic

- nedjelja 29.11. u 13:00 Sajam mode i ljepote Zagrebackog velesajma (do 17.00 h):
Skenderija, Rogulja (od Kessler*)

- utorak 1.12. u 15:00 sluzbeni ulaz Doma sportova (humanitarni nastup za Gradski ured za socijalnu skrb), o/o Šef:
Kukolja***, Lukša***, Sedak**, Franovic**, Prišlin*, Vucica*, Ceh*, Škorjac*, Kessler*, Sitar*, Okovic, Hrvacanin (od Pavlovic*), Plavec, Pozgajcic (od Ivanovic*), Šepec (od Cule*), Zupancic (od Lovrek*), Šandrk (od Begic*), Knezovic, Papic (od Trobic**), Cupic


ASISTENCIJE:
Lukša***: subota 28.11. 11.15-13.15 Hercegovacka 111, J1B
Sedak**: utorak 24.11. 19.45-22.00, Palmoticeva 30, S3
Trobic**: subota 28.11. 8.30-10.30, Palmoticeva 30, J2j
Vucica*: subota 28.11. 8.00-11.00, Laginjina, K1A
Kessler*: suborta 28.11. 10.30-12.10 Palmoticeva 30, J3j

KAZNE:
Zajec**, subota 28.11. 14.40-16.20 Palmoticeva 30, J3p
Franovic**, subota 28.11. 16.20-18.30 Palmoticeva 30, J2p



PREGLEDAVANJE UNIFORMI S1A U SRIJEDU 2.12.
U srijedu 2.12. S1A mora donijeti uniforme i svu opremu na pregledavanje!!! Rok je prolongiran radi bolesti nekoliko clanica S1A.
Mazoretkinja koja ne donese uniformu ili neki dio opreme dobija 2 sata pomaganja na treninzima + 1 sat dodatnog treninga tehniciranja, a sve mazoretkinje moraju ponovno donijeti uniforme iduci ponedjeljak.

(objavljeno: petak, 27.11.2009. u 14:47) komentiraj (20)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.