********************************* SPASIO NAS GRADONACELNIK BANDIC **********************************

Naglasavam da u ovom postu necu objavljivati nikakva imena, niti pozicije jer to ne bi bilo korektno sada kada se Poglavarstvo iskupilo.

Prošle godine nismo dobili nikakva sredstva, pa nam je u kolovozu obecano da cemo dobiti vrlo visok iznos kao kompenzaciju za proslu i za ovu godinu. U sijecnju smo ustanovili da smo i ponovno zaboravljeni, tj. da se desio velik i naprosto navjerovatan administrativni propust od Poglavarstva. Od tada smo napisali nekoliko stotina dopisa i upozorenja na sve najbitnije adrese grada osim na gradonacelnika, jer smo smatrali da ga ne trebamo zamarati sa ovim problemom sve dok ne dodje do grla.

Sve to vrijeme graske face nisu vise imale vremena za sastanke sa nama. Jedino su se konstantno izmjenjivale velike face koje bi trebale rješiti taj problem. Kada je vec sve bilo pred pokretanjem javnog rata sa Poglavarstvom (preko medija) javio se Bandicev najblizi suradnik koji nam je i opet obecao rjesavanje problema. I opet smo cekali 3 tjedna. Prošli tjedan poslali smo zadnja upozorenje. Kako i na to nije bilo odgovora, obratili smo se gradonacelniku Bandicu, sa "osmrtnicom" i pozivom na "ispracaj" Zagrebackih mazoretkinja tj. obiljezavanje prestanka rada tima (trebalo se desiti u cetvrtak). Vas time nismo htjeli uznemiravati dok god je još postojala šansa rješavanja problema.

Gradonacelnik me osobno nazvao danas u jutro u 9:00 sati sa pitanjem "Alen kakvu su to glupost napravili ovi moji". Saslušao je moje objasnjenje i obecao da ce sada on to osobno rješiti. Naložio mi je da mu posaljem fax sa intenzitetom isplata u roku od 5 minuta. U narednih 45 minuta gradonacelnik je obavio telefonsku sjednicu Poglavarstva i poslao nam odluku o izdvajanju najviseg iznosa novca kojeg smo ikad primili od Poglavarstva. Iskreno radi se o ozbiljnom iznosu za nas (naravno ne tako visokom za grad).

Kada se taj iznos realizira biti se dostatno sredstava za:

- pokrivanje apsolutno svih dugova
- odlazak na Europsko prvenstvo
- izradu novih uniformi juniorki!!!!
- pokretanja programa stipendiranja clanica 1. formacije S1A kao sto sada stipendiramo 1. predvodnicu

Neupitno je da cemo taj novac dobiti jer smo dobili ovjerenu i potpisanu odluku Poglavarstva. Nadam se da cemo to uspjeti realizirati prije Europskog (obecano je da cemo uspjeti).

Odmah nas je nazvala i procelnica za obrazovanje, kulturu i sport i zamolila nas za hitan sastanak, koji smo obavili u 14:00 sati i gdje nam je obecano da cemo postati proracunska stavka. Nadam se da ce ovaj puta to i uspjeti.

U svakom slucaju ISKRENA HVALA LEGANDI BANDICU, jer nas je ISKRENO IZVUKAO U ZADNJI CAS. TIM JE BIO PRED FINANCIJSKIM KOLAPSOM! Sada vedro gledamo u buducnost.


thumbup NASTUPI:
- srijeda 13.5. u 12:00 Palmoticeva 30 (Poglavarstvo grada Zagreba, do 14:00), o/o Šef:
Kukolja****, Lukša***, Sedak**, Brezak**, Špoljar**, Pavic*, Prišlin*, Mamic, Dobrosavljevic (Lovrek), Skenderija (od Ceh)

- srijeda 13.5. u 18:45 stadion Maksimir (Dinamo-Hajduk, do 22:15), o/o Šef:
VIP: Canjko**, Pavic*, Ceh, Horvat
Zastava: Sedak**, Horvat*, Sitar, Dobrosavljevic (od Lovrek)
Teren: Kukolja****, Zajec*, Trobic*, Franovic*, Vucica*, Pavlovic*, Mamic, Plavec (od Kessler*), Talan (od Špoljer**), Kadoic- Balaško (od Prišlin*), Palcic (od Martic), Skenderija (od Brezak**)

- cetvrtak 14.5. u 14:00 Palmoticeva 30 (promocija turisticke autobusne linije kroz Zagreb), o/o Z Bumbum
Prišlin*, Sitar Martic, Skenderija (od Ceh)

- petak 15.5. u 18:00 hotel Sheraton (Lions klub), o/o Šef:


- nedjelja 17.5. u 18:30 stadion Maksimir (Dinamo-Slaven Belupo, do 22:00), o/o Šef:
VIP: Špoljar**, Prišlin*
Teren: Lovrek*, Čule*, Paun*, Kessler*, Begic (od Zajec*), Knezovic (od Pavlovic*), Ivanociv (od Vucice*), Sijan-Geceg (od Horvat*)

(objavljeno: srijeda, 13.05.2009. u 00:48) komentiraj (62)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.