*********************************** I OPET SMO 1. PO REJTINGU HMS-a ***************************************

ZAGREBACKE MAZORETKINJE I OVE GODINE SU PRVE PO REJTINGU HMS-a
sa čak 1.032,0 boda iako nisu osvojile titulu Prvakinja Europe
a što je za cijelih 221 bod ispred drugoplasiranog Osijeka


hrvatska Danas nam je javljen hitan nastup za potrebe UEFA-e koji ce se odrzati u dvorcu Mihanovic u Tuhelju. Za detalje pogledajte pod Nastupe.


Javno pismo dragim prijateljima u Osijeku!

Zagrebacke mazoretkinje sa velikom zalošcu su primile vijest kako naš prijateljski sastav Mazoretkinje grada Osijeka nece sudjelovati na Prvenstvu sa seniorskim sastavom. Naša tuga je to veca što je razlog ovog poteza nedostatak djevojaka za punu formaciju.

Mažoretkinje grada Osijeka bile su najveci poticaj Zagrebackim mazoretkinjama za napredovanje. Godinama je ovaj sastav postajao sve bolji i bolji dok nam konacno nije preoteo titulu Prvakinja. I makar bi neki htjeli da je izmedju naša dva tima postojao rat, odnosi kakvi su u nekim drugim sportovima, ili cak nekim inozemnim savezima mazoretkinja, mi smo uvijek gajili izuzetne i prijateljske odnose. Nemalo puta su naše dva tima zajedno natupala, kako u Zagrebu, tako i u Osijeku. Uprave i treneri naših timova cesto kada su se druzili, prijateljevali, pa i posjecivali. Nekolicina djevojaka se i dopisivala. Znalo je biti nekih manjih incidentnih situacija, no one su bile rezultat prave sportske borbe i neizvjestnosti. No, nikada naši odnosi nisu prelazili okvire civiliziranog sportskog nadmetanja i konfrontacije.

U svakom slucaju Zagrebacke mazoretkinje nisu zadovoljne niti sretne time što su izgubile glavnu konkurenciju. Uvjereni smo da ce Mazoretkinje grada Osijeka prebroditi svoje probleme, te da ce ponovno stasati u sastav koji ce zariti i paliti natjecanjima. Sjecamo se 2004. kada je Osijek imao samo 9 seniorki na Prvenstvu, pa su svega par godina kasnije osnosile najsjajnije medalje. Nadamo se da ce sastav smoci snage da se ponovno vrati na stari put, te da ce u tome imati podršku i svoje lokalne zajednice, koju, nazalost, do sada nisu imali.

Biti ce onih koji ce zlobno komentirati, onih koji ce traziti neke negativnosti u njihovoj odluci. Vec sada se javljaju zli jezici koji govore o strahu od gubitka titule i slicne smješne stvari. Zagrebacke mazoretkinje znaju da je Osijek dolazio na natjecanja i kada je gubio, ali i kada je branio titule. Stoga molimo sve sastave da ne otezavaju Osijeku ovu situaciju, te da im pomognu da prebrode ovo stanje. Ovim putem Zagrebacke mazoretkinje porucuju svojim dragim prijatljima iz Osijeka da smo sa njima i obecajemo im svu mogucu pomoc koju im mozemo dati, a kao što smo pomogli i desetke drugih sastava mazoretkinja.



eek IZVANREDNI TRENINZI K1A, J1A i S1A

cetvrtak 23.4. Stadion Dinamo
S1A 20.00-22.30
J1A 20.00-22.00
K1A 18.00-20.00

subota 25.4. Plivalište Mladost, Jarunska 5
S1A 13.00-17.00
J1A 13.00-17.00
K1A 13.00-17.00
Obavezno ponijeti kupaći kostim i ručnik!

nedjelja 26.4. Stadion Dinamo
S1A 13.30-16.30
J1A 12.00-15.00
K1A 09.00-12.00



thumbup NASTUPI:
- srijeda 22.04 u 18.45 Juzna tribina Maksimirskog stadiona (Dinamo-Zadar, prijenos HTV, do 22.15), o/o Soxa:
VIP loza: Horvat, Dobrosavljevic (od Kessler*)
teren: Begic (od Prišlin*), Sitar, Martic, Knezovic (od Trobic*), Talan (od Vucica*), Ivanovic (od Horvat*), Kadoic (od Špoljar**), Palcic (od Sedak**), Skenderija (od Zajec*), Šijan (od Lovrek*)
* obvezno uzeti ljetnu i jesensku uniformu, HNS komplet, štucne i bijele tenisice

- cetvrtak 23.4. u 12:00 ured, prijevoz sluzbenim autima do Tuhelja (UEFA sjednica, do 20.00), o/o Šef:
Prišlin*, Horvat*, Ceh, Sitar, Mamic, Martic, Dobrosavljevic (od Kessler*), Skenderija (od Zajec*)

- nedjelja 26.4. u 8:00 Koncertna dvorana V.Lisinskog (30. godišnjica Zagrebackih mališana), o/o Šef:
Kukolja****, Sedak**, Canjko**, Brezak**, Špoljar**, Pavic*, Prišlin*, Zajec*, Trobic*, Franovic*, Horvat*, Vucica*, Lovrek*, Cule*, Paun*, Kessler*, Pavlovic



(objavljeno: srijeda, 22.04.2009. u 16:44) komentiraj (27)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.