**************************** CAK 5 MAZORETKINJA SA 5,0 NA KLASIFIKACIJI ******************************

Klasifikacije su trajale od 7.45 do 18:30. Doslovce nismo imali vremena otici na WC. Umrli smo.

Sve grupe su odradjivale klasifikacije prema zakazanoj satnici izuzev J3 sa kojom smo imali daleko vise posla nego bilo koje godine do sada. Ispricavamo se roditeljima J3v (vecernje grupe) koji su morali cekati cak 15 do 45 minuta, no uvjeren sam da svi roditelji zele da damo dodatnu šansu svakoj djevojci. Uvjereni smo da shvacate kako to radimo prvenstveno za vasu djecu, jer bi bilo nekorektno nekog zakinuti ili ne posvetiti se svakom djetetu sa potpunom paznjom i koncentracijom. Svaka nepromisljenost u njihovoj dobi ima trajne i vrlo negativne posljedice. Konacno, da nam nije stalo do djevojaka, vec samo do ugodjivanja roditeljima odradili bi posao ofrlja, bili gotovi na vrijeme i mi sami bili kod kuce bar sat i pola prije. Znam da je ovakav princip (ne)rada sveprisutan u Hrvatskoj, no kod nas nije. Svako od nas ce ostati ako treba i do duboko u noc radi svakog naseg clana.

Vrlo sam zadovoljan sa svim grupama, osim S1B koji nije odradio standarde o cemu cemo na Trenerskom kolegiju, te jos jedne grupe o cemu cu vise napisati nakon Trenerskog kolegija. Najveci napredak napravila je trenerica Nikolinu Bozicevic koja me i više nego ugodno iznenadila. Za svaku pohvalu.

Maksimalnu ocjenu 5,0 ove godine dobile su:
Ivana Marjan J1A
Valentina Firšt J1A
Katarina Barišić K1A
Katarina Škrlec J1B
Magdalena Kukić J3z (OŠ Marija Juric Zagorka)


Klasifikacije za S1A su u srijedu 25.2. u vrijeme treninga.

hrvatska REGIONALNO JE 29.3, A NE 28.3.
Regionalno prvenstvo Središnje Hrvatske je u Jastrebarskom, no u nedjelju 29.3. umjesto prvotno planiranog 28.3. Vise informacija o tome imate na stranici HMS-a za ciji link pritisnite ovdje



smijeh VREMEPLOV:

Danas cemo se prisjetiti Vlaka Slobode, 26.8.1995. Informaciju da smo i mi dio Vlaka Slobode dobio sam samo dva dana prije puta, a trebalo je proci jos sve kontrole (Vlak Slobode bio je najcuvaniji objekt ikad u Hrvatskoj). Cure na moru, a u to vrijeme nije bilo mobitela. I tako su cure trazile razno-razne policijske postaje uz Jadransku obalu i Zagorje. Znali smo gdje su cure na moru, pa su ih doslovce po hotelima, kampovima i plazama nalazile policijske patrole kojima smo davali opise cura. Zamislite situaciju da ste izasli iz vode, taman se suncate, a do vas pred svim ljudima dolaze dva policajca sa pitanjem "Vi ste Ivana Matovina? Molim vas podjite sa mnom traze vas iz Sluzbe drzavne sigurnosti". Vjerujem da je sok bio poprilican. No, tijekom samog puta bilo je prezakon. Imali smo svoj vagon, pristup u cijeli vlak (cak i predsjednicki vagon). Iskreno, najveci dozivljaj u povijesti tima.

1. fotka je iz samog vlaka, i narvno tko drugi nego Brundo****
Image and video hosting by TinyPic

Knin na glavnom trgu
Image and video hosting by TinyPic

Tudjmanov govor (fotograf ispred nas je Lupino)
Image and video hosting by TinyPic

Ispred vlaka prije ukrcaja u Kninu prema Splitu (sa specijalcima pocasno-zastitne bojne)
Image and video hosting by TinyPic

I na kraj povratak kuci avionom (prvi puta tim je putovao avionom). Uzgled tog putovanja to je bilo prvi i posljednji puta da sam cure pitao kako cemo nazad (avionom isti dan, ili prespavati u Splitu, pa iduci dan vlakom nazad). Doslovce su se zakrvile. Ne samo da su se svadjale oko ova dva prijedloga (nekima se zurilo, drugi bi tulumarili u Splitu), nego je napravljen i treci prijedlo: ostati dva dana u Splitu i vracati se redovnom linijom vlaka. Tada samn naucio vrijednu lekciju "Nema demokracije kada na hrpi imas grupu od 20 adolescenata".
Image and video hosting by TinyPic

(objavljeno: ponedjeljak, 23.02.2009. u 09:43) komentiraj (57)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.