************************ NE TOLERIRAMO IZOSTANKE RADI POPRAVKA OCJENA **************************

burninmadZnam da je kraj školske godine. Znam da bi svi bolje ocjene. I to je normalno. Rijetke cu cure koje ne moraju barem malo podici ocjene pri kraju polugodišta, pa bile one i savršene ucenice. I stoga tim pazi na obveze. Pazi da ih u ovo vrijeme ima sto manje. Da se cure i na ovo malo obveza pošteno rasporede, sve jednako. No, tim ne moze i ne smije prihvatiti da se netko ispricava iz treninga radi ucenja. Znate li da imate mnogo za ucit primite se posla preko vikenda, ostale dane, ali izostanak sa treninga ne moze opravdati niti mama, niti tata, ni predsjednik Republike. I zato nemojte ni pokušavati. Bez obzira u koliko sam dobrim odnostima sa vašim roditeljima, svi koji su me radi toga nazvali culi su isti odgovor "NE!!!". I taj ne je cvrst kao stijena. Ako i nakon toga izostanete sa treninga idu ozbiljne sankcije.

Našem je timu škola na prvom mjestu. To dobro znate. Namalo cura je bilo izbaceno iz tima radi losijih ocjena, organiziramo instrukcije, pomazemo gdje i kako mozemo, oslobadjamo od nastupa kada god je to moguce (a u 90% slucajeva je), smanjujemo kolicinu nastupa pred kraj škole, pratimo ocjene, odlazimo na informacije, zovemo razrednike i profesore... No, iz treninga se izostanak ne tolerira, osim radi teških zdravstvenih problema. Ne tolerira! Jer zamislite da sa svakog treninga samo 3 cure izostanu radi škole. Pa mi do kraja godine ne možemo napraviti noramalan trening sa svim curama. Koja korist onda od svega.

Prihvacam da netko ne uspjeva vuci obveze u timu i školu. Prihvacam i da nekome treba više, nekome manje. No, ne prihvacam da situacija u koju ste se sami doveli (loše ocjene) rezultira zakidanjem cijelog tima. Jer kada jedna cura izostane zakinula je cijeli tim, sve ostale cure. Neke cure su u timu po 10 i više godina i nisu izostale radi škole nikada. Kako one to mogu? Ako malo bolje pogledate u cijeloj godini ne izostane zbog popravka ocjena više od 2-3 cure. Kako onda ostalih 33 to mogu? I sve imaju OK ocjene, sve upisuju faxeve. Dakle, nije problem u mazoretkinjama, niti u treninzima, nego u tih 2-3 cure.


naughty Reportaza o Zagrebackim mazoretkinjama (koju smo snimali prošli tjedan) biti ce emitirana na OTV-u, u subotu 13.12. u 14:15 sati.

fino Svake godine Zagrebačke mažoretkinje dijele poklone za Božić. Vec godinama pritom radimo i program. U programu će osim Zagrebačkih mažoretkinja sudjelovati i Djed Mraz, njegove unuke, a imat ćemo i karaoke, te niz zabavnih igara gdje ce se natjecati timovi protiv timova. Program će trajati oko sat vremena, a tijekom programa podjelit će se pokloni svim našim članovima!

Sam program će biti u nedjelju 14. prosinca u Hercegovačkoj 111 po slijedećem rasporedu:
svi Dječji sastavi – u 13 h
J3j, J3p, J3v, OŠ M.J.Z, J2j, J2p, J1b, K1a, J1a – u 14:30 h
S3, S2, S1b i S1a – u 16 h.

Zbog možebitnih gužvi u dvoranama pristup roditeljima biti će dozboljen samo za dječje sastave.

Image and video hosting by TinyPic

thumbup NASTUPI:
- subota 13.12. u 15:30 Z1 televizija (generalna proba), o/o Ž Bumbum
# v. pod 14.12. u 9:00

- subota 13.12. u 16:30 shoping centar do Antunovic centra u Španskom, velika tamno siva zgrada (otvaranje Casina do 00:00 h), o/ Šef:
Sedak**, Brezak**, Horvat, Martic, Sokolic*** (V), Huljev (S1B), Tihi (V)

- nedjelja 14.12. u 09:00 Z1 televizija, Av. V.Holjevca 29 (snimanje emisije na Z1), o/o Šef:
Kukolja****, Lukša***, Zajec*, Trobic*, Horvat*, Kessler*, Prišlin, Lovrek (od Mamic), Ceh (od Karamarko*), Pavlovic (od Ros*)
### generalna proba je u subotu 13.12. u 15:30 na Z1 televiziji

- nedjelja 14.12. u 12:00 Hercegovacka 111 (Djed Mraz u Zagrebackim mazoretkinjima, do 16:00, osim Canjko** i Špoljar** do 17:00), o/o Šef:
- Canjko**, Sedak**, Brezak**, Špoljar**, Franovic*, Paun*

(objavljeno: subota, 13.12.2008. u 02:04) komentiraj (26)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.