****************************************** DOROTEJA PREUZELA TIM *****************************************

cry OPROŠTAJNA PORUKA BIVŠE PREDVODNICE****
Evo došao je i taj dan. Danas definitivno predajem svoj tim curi koja će ga, sigurna sam, voditi najbolje što može, Doroteji. Vjerujem u tebe, zaslužila si to pa iskoristi ovu priliku, vodi tim u lijepim ali i u najtežim trenucima, budi jaka i ne posustaj. Svojim curama budi uzor i budi im oslonas, a što je najvažnije budi im prijateljica.

Najvjerovatnije neki misle da mi je lako, da sam jeda čekala da predam svoju uniformu. Ali, to mi je bio jedan od najtežih trenutaka u životu. Nije lako nakon 11 godina provedenih sa curama koje su obilježile moj život i kojima sam dužna do kraja života. Sa vama sam živjela, smijala se, plakala, i bile ste mi, i još vijek jeste, moja obitalj. Godine sa vama ne bi mjenjala ni za što. I zato vam hvala što sam uz vas odrasla i naučila lekcije koje će mi biti potrebne u životu.

Nekima se ovo čini smiješno jer doživljavaju mažoretkinje samo kao cure koje stoje na Dinamovim tekmama, ali to je puno više od toga. One žive za ovaj tim, to su cure pune kvaliteta, radosti. Svaka od njih ima svojih problema i loših trenutaka. Ali su, bez obzira na to, spremne jedan za drugu napraviti sve, u bilo koje doba dana ili noći. One za svoje uspjehe rade jako naporno i zajedničkim snagama na kraju uvijek ostvare svoj san. Nemojte im to nikada osporavati, nemojte im uništavati trenutke koje bi trebale biti njihovi. I kad zasluže, priznajte im to, a na stranu odbacite predrasude, znat će vam vratiti.

U njima živi timski duh i zbog toga smo najjače! Cure moje, nedajte se i znajte da je svaka od vas posebna na svoj način i da vas ja takvima volim. Budite svoje, budite ponosne na plavu boju i svoju uniformu. A kad vam je najteže, utjehu nađite jedna u drugoj, glavu gore i idite dalje.

Alene tebi najveće hvala. Kao i svima ostalima bio si mi drugi tata i evo dok ovo pišem suze mi teku. Ali došao je i taj čas. Ti i ja smo uvijek imali posebna odnos i za priznat je da sam tebi govorila stvari koje ponekad ni moji starci nisu znali. U tebi sam uvijek imala oslonac i želim da znaš da od mene uvijek možeš tražiti bilo što jer ja ću to znati vratiti.

Hvala tebi i hvala predivnim curama. Ja ostajem i dalje uz vas i potrudit ću se da zajedno vratimo ono što vam pripada i da u vašim očima opet vidim suze radosnice! Živim za to jer vi to zaslužujete. A ti kozo jedna još jednom pazi na svoji tim i budi im dobra!!!! :-) Pusa.

Pajo



yes PORUKA NOVE PREDVODNICE DOROTEJE KUKOLJE****
Ja stvarno ne znam kak da započnem, još uvijek sam pod jakom emocijama. No, da ne dužim…

Ono jučer što sam proživjela (inicijacija) mi je bilo nešto predivno i tek sam jučer shvatila što sam zaista postala. Nisam ni prva, a ni posljednja, ali jedno sigurno jesam: PONOSNA ZAGREBAČKA MAŽORETKINJA. Nadam se da ću to prenjeti na sve ostale cure i držati nas u vrhu kao što smo to uvijek i bile! Znam da je svaka predvodnica bila drugačija i nadam se da ću ja to svoje "drugačije" pokazati na najbolji mogući način.

No ne želim i nemogu to sama. Želim da to učinimo zajedno, jer nisam samo ja tim, već smo tim svi zajedno i tako ćemo i ostati!

Pusa svim zamicama.

Wichy



sretan Pošto vas je interesirao kako izgleda novi predvodnicki prsten, evo i par slikica:


bang BRUNDAČIN DEMANTIJ: JA SAM BILA NAJMLADJA PREDVODNICA!
Jučer na večeri svih predvodnica Brundača je javno demantirala izjavu uprave kako je Lukša*** najmladja predvodnica u povijesti tima.

Brundači nije dosta što je imala daleko najduži predvodnički staž (6 godina kao 1. predvodnica, a 8 godina kao predvodnica ukupno), što je proglašena najboljom predvodnicom do sada, nego još mora biti i najmladja predvodnica.

Pa smo mi malo prolistali arhive i ustanovili slijedeće. Brundo se rodila 9. travnja 1980. godine. 2. predvodnica je postala u sijecnju 1996. Dakle sa 15 godina i 9 mjeseci. Time je prešišala Lukšu za mjesec dana (woooow) jer je Lukšica rođene u prosincu, a predvodnica je postala u listopadu, tj. sa 15 godina i 10 mjeseci. I fakat radi tih par dana Brundača**** je najmlađa predvodnica u povijeti našeg tima, pa joj se radi toga ispricavamo. Kao ispriku dobit ce predvodnicki prsten. :-)



cerek SANJA BEDEKOVIĆ** RODILA MAZORETKINJU
Naša bivša razvodnica Sanja Bedeković** prekjucer je rodila kcerkicu, buducu mazoretkinju. Sanja svaka cast, iskrene cestitke od Zagrebackih mazoretkinja i hvala ti na buducoj clanici.


njami ROSICA* SRETNA TI PUNOLJETNOST! Pazi sto radis, sad ti se u novinama piše puno ima i prezime.


thumbup NASTUPI:
- nedjelja 30.11. u 11.00 Dom odbojke (humanitarni turnir Jastreb open, do 13:00), o/o Ž Bumbum:
Kukolja****, Lukša***, Canjko**, Sedak**, brezak**, Špoljar**, Pavic*, Zajec*, Torbic*, Vucica*, Franovic*, Horvat*, Cule*, Ros*, Paun*, Karamarko*, Kessler*, Prislin, Dešcak
# koreografija i ceremonijal

(objavljeno: petak, 28.11.2008. u 02:20) komentiraj (26)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.