********************************* JOŠ SAMO 1 MJESTO ZA GARDALAND *************************************

fino Za Gardaland ima još samo 1 mjesto (ukupno idemo sa 2 autobusa i 103 osobe). Stoga se rok za uplatu produzuje, no kada posljednja osoba uplati Gardaland nece vise biti mogucnosti uplata.

kiss INICIJACIJA
26.11. u 16:30 (dolazak djevojaka koje imaju uniforme u Palmoticevu, a ostalih 10 koje nemaju uniforme, tj. nosit ce uniforme S1B u Starogradsku vjecnicu).

Inicijacija traje od 18.00 do 20.00 ukljucujuci i domjenak predvodnica, a nakon toga predvodnice ostaju na VIP veceri do oko 23.30 u svecanoj odjeci. Ostali su slobodni oko 20.30 sata. Prisustvo svih mazoretkinja S1A obvezno. Prisustvo ostalih mazoretkinja fakultativno (u dijelu koji je dozvoljen za ostale).

Sama inicijacija se najstroza tajna Zagrebackih mazoretkinja i svaka djevojka koja bilo kome, pa i najuzoj rodbini kaze ista o inicijaciji od momenta kada se zatvore vrata Starogradske vjecnice, do momenta kada se ista otvore, automatski leti van iz tima, te se tretira kao da nikada u timu nije ni bila. Taj prekšaj najtezi je prekršaj u Zagrebackim mazoretkinjama.

Odgovorna osoba za Palmoticevu Sef, odgovorna osoba za Starogradsku vijecnicu Ž Bumbum.

Ruta prolaska povorke sa bakljama: Palmoticeva - Jurisiceva - Trg bana Jelacica - Ilica - Tomiceva - Sv.Cirila i Metoda (polazak iz Palmoticeve u 17.30 sati, dolazak u Starogradsku vijecnicu oko 17.50 sati). Sve mazoretkinje koje zele cestitati novoj predvodnici to mogu uciniti na domjenku u Starogradskoj vijecnici oko 19.00 sati (po zavrsetku inicijacije).

Istime se otkazuje trening S1A u srijedu.


thumbup NASTUPI:

- srijeda 26.11. vidjeti gore
spisak uniformi S1B: Lovrek (od Šeric), Ceh (od Skenderije), Barac (od Papic), Dešcak (od Dobrosavljevic), Cule (od Benic), Begic (od Palcic), Pavlovic (od Radoic-Balaško), Knezovic (od Ivanovic), Plavec (od Mesaric), Turcic (od Šreng), Lucic (od Miocevic), Zlatic (od Zrinski)
spisak uniformi S1A: Kukolja**** (od Dešcak), Sokolic*** (od Barac)

- cetvrtak 27.11. u 19.00 juzni kolni ulaz Stadiona Maksimir (UEFA Dinamo-Spartak, do 23.00), o/o Šef:
VIP loza: Pavic*, Horvat, Mamic, Dečcak
teren: Kukolja****, Lukša***, Canjko**, Sedak**, Špoljar**, Zajec*, Trobic*, Vucica*, Franovic*, Cule*, Ros*, Karamarko*, Kessler*, Prislin, Lovrek (od Paun*), Hrastovic, Ceh (od Brezak), Cule (od Barac), Pavlovic (od Sitar), Knezovic (od Horvat*), Plavec (od Martic)

- nedjelja 30.11. u 11.30 Dom odbojke (humanitarni turnir Jastreb open, do 13:00), o/o Šef:
Kukolja****, Lukša***, Canjko**, Sedak**, brezak**, Špoljar**, Pavic*, Zajec*, Torbic*, Vucica*, Franovic*, Horvat*, Cule*, Ros*, Paun*, Karamarko*, Kessler*, Dešcak
# koreografija i ceremonijal

burninmad MOGUCE IZBACIVANJE KLAUDIJE TURCIC

Turcic se nije pojavila na treningu 19.11., niti je nazvala u ured i najavila izostanak. Kako je prosli tjedan bilo mnogo nastupa trenereica ju je pokušala nazvati no nije se javljala. Iduci dan uprava je kontaktirala Kaludiju i izjavila je kako je bila bolesna, a mobitel je ostavila kod sestre. Kao dokaz istog navodila je da ni iduci dan nije bila u školi. Obzirom na velik broj nedorecenosti nakon poduzeg ispitivanja ustanovljeno je slijedece:
- Klaudija Turcic nije došla na trening jer je bila na rodjendanskoj proslavi
- iduci dan je markirala iz škole radi poduzeg tuluma, umora, ali i neobavljenih odbveza lektire (sto je sve rezultirano tulumom)

Kako se nije pojavila na treningu, nije najavila izostanak, nije se javljala na telefon i time eskivirala nastupe, te kako je lagala o razlogu izostanka radi se o ozbiljnom prekršaju za koji je temeljem Pravilnika o nagradjivanju i sankcioniranju Zagrebackim mazoretkinja potrebna odluka Savijeta, a zaprijecena kazna je izbacivanje iz tima. Savijet je ustanovio da je ovo drugi izostanak Klaudije Turcic u samo mjesec i pola, pri cemu za prethodni izostanak (1.10.) nikada nije donijela ispricnicu, docim je jasno da i taj puta izostanak nije bio opravdljiv, ovakvo ponasanje joj je sklono. Savijet naglasava da djevojke koje su po 10 i vise godine u timu nisu sveukupno izostale 2 puta, a kamoli u mjesec i pola. Cjelokupan tim u posljednjih mjesec i pola nema 2 neopravdana izostanaka. Izbacivanje iz tima je za više od 2 neoprvdana izostanka u polugodištu ili sveukupno 3 u cijeloj godini, te je Savijet vijecao punih sat vremena. U dva navrata pozvao je i K.Turcic na izjasnjavanje. Ustanovljeno je da ne pokazuje preveliku zabrinutost, te da emotivno nije pogodjena mogucnoscu izbacivanja iz tima, a što posebno zabrinjava. Emocijonalnost u pristupu pokazala je tek kada joj je obznanjen rezultat glasanja.

Tijekom glasanja 5 clanova Savijeta bilo je za izbacivanje, a 4 protiv. Dale, odluka je na direktoru Zagrebackih mazoretkinja koji jos nije glasovao, a koji ce svoju odluku donijeti do srijede 26.11. nakon konzultacija.

burninmad KAZNE za KAŠNJENJE NA NASTUP
Prišlin 6 sati pomoci na treninzima
Plavec 6 sati pomoci na treninzima

(objavljeno: ponedjeljak, 24.11.2008. u 17:26) komentiraj (36)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.