************************************ I BANDIC NAŠEG ŠEFA ZOVE ŠEF ****************************************

Jos samo 10 dana za prijavu Gardalanda. Tko ne prijavi do 22.11. nece moci ici.

Image and video hosting by TinyPic

A evo i malo fotki sa jucerasnjeg nastupa u Gradskoj vjecnici. Uzgled tamo je Bandic po prvi puta javno naseg Šefa prozvao nadimkom, te ga pozdravio sa "Bok Šefe, kako si?". Kaza Šef da je on to u direktnoj komunikaciji i prije upotrebljavao, no sada je eto poceo to i javno iznositi. Malo smješno izgleda kada on zove Alena Šef, no... Nek se zna! sretan


thumbup NASTUPI:
- subota 15. 11, 17:30 ured, prijevoz sluzbenim automobilom do Samobora (Samobor nova sportska dvorana, do 20:00), o/o Ž Bumbum:
Cule*, Descak, Barac, Pavlovic


pjeva KONCERT ZA NOVE ČLANOVE
u nedjelju 16. studenog 2008. sa početkom u 18 sati
u Časničkom domu Hrvatskog vojnog učilišta, Ilica 256b (vojarna na Črnomercu)

Dolazak u Hrvatsko vojno uciliste:
# S1A u 15:00 h
# D1 u 17:00 h
# ostali sastavi u 16:00 h

Gledatelji, kao i mazoretkinje pocetnih sastava (3. seniorki, 3. juniorski i 2. djecji) moraju doci u 17:45 sati na glavni pješacki ulaz u HVU. Dolazak novih mazoretkinja je obvezan! Ulaz je besplatan.

Tko ne dodje na trening 15. studenog ili ne dodje na generalnu probu u nedjelju 16. studenog u 16.00 sati, nece ici na nastup, jer je nemoguce postaviti formacije bez prisustva svih mazoretkinja.

Djevojke ne moraju imati najlonke, ali moraju sa sobom imati bijele tenisice, dok seniorke moraju imati vlastitu šminku. Djecji sastavi moraju imati zavezane kečkice. MOLIMO SVE MAZORETKINJE DA NA NASTUP DODJU U UNIFORMAMA radi limitiranosti garderoba. Napominjemo da za privatne stvari nismo odgovorni, tj. molimo roditelje i mazoretkinje da na nastup ne uzimaju novac, mobitele, nakit, i ostale vrijednosti koje bi mogle nestati iz garderoba za vrijeme nastupa.

(objavljeno: srijeda, 12.11.2008. u 13:22) komentiraj (42)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.