************************ MUZIKA ZA DEFILE JE TURBO-MEGA-ULTRA-PRE DOBRA ************************

njami Prvo moramo prvoj predvodnici cestitati rodjendan. Pajo****, sretan ti rodjendan. Ja ti zelim (ono svoje standardno): srece, zdravlja, puno djece i bogatoga muza. sretan A kratkorocno ti zelim hmmmmm, pa znas vec kaj. Nego, kad nas vodis na veceru za rodjendan?

rofl Ž Bumbum je završila na hitnoj jel ju je upiknuo stršljan. Tak joj i treba kad svaki dan vrti 6 i više krugova oko Jaruna na rolama. Ovo je cisti dokaz da rolanje nije zdravo. Zato se ja ne rolam! Ž nam je sad sigurno nabubrila. Ak ne splasne možemo je koristiti ko plutaču na pripremama.

rofl Po bolnicama krstari i Sedak*. Taman kad su se ona i Lukšica* riješili mamica i tatica, te trebale poceti solo uzivati u blagodatima mora, bummm! Curka ima bubrezne kamence. Ja mislio da to imaju samo dedeki i bakice. No, eto. Sedak*, nemas straha buš ti to ispiškila do Europskog. Malo bu bolelo, no ide to van. I kad to izbaciš iz sebe, molim te donesi mi, taman mi treba još jedan kamen za kamenjar u cvjetnjaku. zujo


##### TOP VIJESTI #####

naughty Top vjest je da je GOTOVA MUZIKA ZA DEFILE I DA JE PRE PRE PRE PRE DOBRA (kako je to lijepo rekla Pajo****). Svi koji su je culi slozili su se da je to daleko najbolja glazba koju smo do sada imali i da je zasjenila sve dosadasnje uspjesnice.

party Druga top vijest je da je nasa bivsa razvodnica i tajnica HMS-a NATAŠA DUMA** TRUDNA. Za sve koji je znaju ovo je mega-dobra vijest. Cestitam, a i Mariju cestitam. Trenutno necemo involvirati poštara u sve to. Zasad!
thumbup

yes NASTUPI:
- nedjelja 17.8., u 18.30 Juzna tribina Maksimirskog stadiona (Dinamo-Cibalija do 22:00), o/o Pajo:
VIP: Špoljar*, Horvat M
teren: Pavic****, Franjo**, Brezak*, Canjko*, Franovic*, Paun, Martic, Udiljak

- srijeda 20.8. trece predkolo Lige prvaka

(objavljeno: četvrtak, 14.08.2008. u 13:20) komentiraj (21)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.