********************************* KOD KUCE U BAD TATZMANNSDORFU ***********************************

U Bad Tatzmannsdorfu smo vec kod kuce. Glavni direktor hotela Avita, u kojem je nasa repka, istrcava kad nas vidi, direktor Tursticke zajednice prekida posao i dolazi pred nas, osiguranje nas propusta sa smjeskom (o tome novinari TV kuca mogu samo sanjati jer ostaju pred zicanom ogradom)... Digli smo se u 6 sati, u autu smo vec bili u 7. Cijelu Sloveniju smo prosli sa zastavicama iako su to zabranili (ma tko ih sisa iskompleksirane). Preskidanje, jutarnji svjeze iscjedjeni sok od narandza u baru Avite, i eto ih. Samo 5 minuta nakon plana. Umorni, ne bas raspolozeni, osim Zorka Srebrica koji je cvao. Luka Madric naprosto se raznijezio kada je dobio poljupce od Paje i Soxe radi pobjednickog gola (sva sreca da ima usi jer bi mu se usta spojila na zadiljku od smjeska). Nakon toga poziv povjerenika za sigurnosti za cugom, dise Turisticke zajednice za ruckom, te HNS-a da ostanemo na treningu. Sve odbijamo jer moramo juriti na trening u Zagreb koji je u 20 h. Stajemo na brzinsku klopu koja se pretvorila u pravu preobilnu gozbetinu.


I jedna anegdotica. Natpis na navijackom zbornom mjestu je na njemackom i hrvatskom. Ovaj hrvatski preveli su gradiscanski hrvati pa zvuci ovako: "Oštro prepovidano je sebom zeti: jilo (hranu), pilo u dosama i flosama, signale (trumbite s plinom), svakakvo oružje, sve pyrotehničke dugovanje (stvari), kišobrane, zastve na štanjgi.

Fotke sa danasnjeg nastupa 1. djecjeg i J1A sastava biti ce u slijedecem postu.

NASTUPI:
petak 13.6., ured 7:00, odlazak za Bad Tatzmannsdorf (ukoliko nasi pobjede Njemacku), prijevoz sluzbenim automobilom, o/o Sef
* putuje se u sluzbenim trenirkama, majcama ili suknjama + jakne, uzeti ljetnu i jesensku uniformu. Putovnice obvezne!

utorak 17.6., ured 7:00, odlazak za Bad Tatzmannsdorf (ukoliko nasi pobjede Poljsku), prijevoz sluzbenim autmobilom, o/o Sef
* putuje se u sluzbenim trenirkama, majcama ili suknjama + jakne, uzeti ljetnu i jesensku uniformu. Putovnice obvezne!

KRAJ SEZONE I ZADNJI TRENINZI
Treninzi traju do četvrtka 19. lipnja (osim za 1A seniorski sastav koji treninge ima do 11. srpnja, juniorski 1A sastav i kadetski 1A sastav do 27. lipnja) po ustaljenom rasporedu. Kako imamo nastup svih sastava u nedjelju 15. lipnja tko god ne dođe na treninge 14. lipnja neće moći nastupati na završnom zajedničkom nastupu svih sastava Zagrebačkih mažoretkinja.

POČETAK SEZONE I PRVI TRENINZI
Sezona počinje po početku školske godine u tjednu od ponedjeljka 3. do subote 8. rujna (osim za 1A seniorski, te 1A juniorski i kadetski sastav). Tako sastavi počinju sa treninzima prema ustaljenom rasporedu (treninzi će u rujnu biti prema istom rasporedu kao i u lipnju) i to za:
• Sve dječje i juniorske sastave (izuzev 1A juniorskog) u subotu 6.rujna u Palmotićevoj 30
• 1A juniorski i kadetski sastav u subotu 18.8. u 16 sati (K1A), 18 h (J1A) na Dinamovom stadionu
• 3. seniorski sastav u četvrtak 4. rujna u 20.00 sati, u Palmotićevoj 30
• 2. seniorski sastav u petak 5. rujna u u 20.00 stati, u Hercegovačkoj 111
• 1B seniorski sastav u srijedu 3. rujna u 20.00 sati, u Hercegovačkoj 111
• 1A seniorski sastav u ponedjeljak 18. kolovoza u 20.00 sati na Dinamovom stadionu
Već na drugom treningu jesenske sezone održati ćemo i prebacivanja u više sastave – stoga je izuzetno važno da se sve mažoretkinje pojave na prvom treningu!

ZAVRŠNI ZAJEDNIČKI NASTUP SVIH SASTAVA
u nedjelju 15. lipnja na stadionu Maksimir sa početkom u 18.00 (za gledatelje je otvorena juzna tribina Maksimirskog stadion - ulazak na stadion sa kolnog ulaza)

Dolazak svih mažoretkinja pred južnu tribinu Maksimir je u 15.30 sati kada ćemo održati generalnu probu (tko kasni neće moći nastupati na koncertu). S1A dolazi u 15.00 sati. Koncert počinje u 18.00 sati, a ulaz je besplatan.

Uniforme će biti gotove 13. lipnja, a djeliti će se 14. lipnja na redovnim treninzima.

Tko ne dođe na probu 14. lipnja ili ne dođe na generalnu probu u nedjelju 15. lipnja u 15.30 sati neće ići na nastup, jer je nemoguće postaviti formacije bez prisustva svih mažoretkinja. Isto tako na nastup ne mogu ići one mažoretkinje koje nisu naručile uniforme, jer nemaju u čemu nastupati.

Djevojke ne moraju imati najlon čarape, ali moraju sa sobom imati bijele tenisice, dok seniorke moraju imati vlastitu šminku. Dječji sastav mora imati bijele soknice i bijele tenisice. DJEČJI SASTAV JEDINI DOLAZI U 17 SATI NA GENERALNU PROBU.

Napominjemo da za privatne stvari nismo odgovorni, t.j. molimo roditelje i mažoretkinje da na nastup ne uzimaju novac, mobitele, nakit, i ostale vrijednosti koje bi mogle nestati iz garderobe za vrijeme nastupa.

(objavljeno: utorak, 10.06.2008. u 23:26) komentiraj (19)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.