****************************** BILO JE PRELUDO U BAD TATZMANNSDORFU ******************************

Vratili smo se iz Bad Tatzmannsdorfa. Imali smo niz sastanaka sa direktorom Turisticke zajednice, direktorom hotela Avita i drugim osobama iz organizacije... obisli smo sve lokacije, dogovorili sve nastupe, uvjete, klopu... Smjesteni smo bili u hotelu Avita****+, u sobama u kojima ce biti i nasi nogometasi, a uzivali smo i sve blagodeti ovoh vrlo luksuznog hotela dizajniranog za opustanju i uzivanju. Vecina gostiju je iz trece zivotne dobi, pa je hotel doslovce bio nas. Kupanje u bazenima, masaza u posebno dizajniranom bazenu sa dvadesetak postaja na kojima se masira svaki dio tijela, sauna, jakuzzi... Ludilo. Jedino sto je grad mrtav, nema zabave, provoda, klubova, cak ni otvorenih kafica i pivnica (2.500 turista odlazi na spavanje u 21 sat). Pa ste prisiljeni biti u hotelskom baru uz koktele. Klopa u hotelu je vrlo ekstravagantna poput musa od asparagusa umotanog u prsutu, juha od bundeve, jetrica u umaku od jabuka i egzoticnog povrca, vanila krem-kolac u umaku od vina sa komadima manga... Hmmmm, nije za nas ukus, definitivno. No, obzirom da je sve platila turisticka zajednica Bad Tatzmannsdorfa, ne smijemo se buniti, zar ne? Zato nas je dorucak bacio sa nogu. Dobili smo par kilograma definitivno.

U nedjelju smo imali i trening sa lokalnom plesnom grupom koja postaje grupa mazoretkinja (prva u Austriji), a koju ce financirati Bad Tatzmannsdorf, dok cemo je mi trenirati. Tko bi rekao da cemo imati Austrijsku grupu u grupaciji :-). Mislim da nas nastup za dolazak repke nece biti posljednji posjet Bad Tatzmannsdorfu, obzirom na odusevljenje koje su svi pokazali. Po povratku smo morali stati u shoping-centru (umro sam dok su Pajo i Ž obilazile stotine ducana).

U svakom slucaju evo vam par ekskluzivnih fotki (to ne mozete vidjeti niti u jednim novinama ili televiziji) da vidite u cemu ce zivjeti i opustati se nasi reprezentativci dok ce biti na Europskom nogometnom prvenstvu:


Treninzi 23-25.5. su po uobicajnom rasporedu. Jedini dan kada nema treninga biti ce 22.5. (cetvrtak).

DANASNJI NASTUP PROMIJENJEN JE.
Nalazimo se u: 21.30 (a ne u 19.00)
Nastup je od: 22.30 do 23.30 sati (a ne od 20.00 do 21.30)

(objavljeno: utorak, 20.05.2008. u 09:36) komentiraj (20)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.