*********************************** U SRIJEDU KLASIFIKACIJE ZA S1A *************************************

Bili u Tvornici (u Subicevoj). Stvarno su nam ponudili 4 termina cijeli dan (do 23.00) i to od ponedjeljka do cetvrtka, kao i termine subotom od 8 do 14 (eventualno 16) sati. Mozemo uci vec sutra. No, dvorana i nije bas tako visoka kako se spominje. Ona je ogromna (ima jedno 600-700 m2). Na jednom dijelu je visoka oko 10 metara, no na velikom dijelu ima samo 6 metara visine. Bojim se da za 1A sastave ova dvora nikako nije. No, neko rjesenje imamo za K1A i J1A neovisno o gradu. Vidjet cemo. U svakom slucaju i g. Cokic je rekao da je i to privremeno rjesenje i ponovno spomenuo onu dvoranu od 1.000 m2 i 12 metara visine. Zivi bili pa vidjeli. u svakom slucaju u Tvornicu se sele svi seniori osim S1A i neki od juniorki osim J1A i K1A koji ce najvjerovatnije na to trece rjesenje (neovisno o gradu). Obzirom da su dva rjesenja u pitanju jos ne zelimo o tome jer sutra i prekosutra imamo sastanke vezano uz to.

OBAVIJESTI ZA 1A TIMOVE:
KLASIFIKACIJE ZA S1A SU U SRIJEDU, 2.4. u HVU.
- ako netko iz drugih sastava Zagrebackih mazoretkinja zeli doci gledati, moze slobodno
- na klasifikaciji sve mazoretkinje S1A osim predvodnica i razvodnica moraju napraviti vlastitu koreografiju trajanja minutu do dvije na slobodnu glazbu i sa slobodnim kostimima

DO SRIJEDE 2.4. S1A MORA DONIJETI NATJECATELJSKE ISKAZNICE!!!

DO SUBOTE 5.4. J1A i K1A MORAJU DONIJETI SVOJE NATJECATELJSKE ISKAZNICE!!!
Trening K1A i J1A je u HVU (sporska dvorana) prema ustaljenom rasporedu!


Jucer smo docekali prvi let SAS-a iz Stockholma. Evo vam par fotki:


TRENERSKI KOLEGIJ, u utorak 1.4.2008. u 18.00 sati u Uredu.

Kukolja je povrijedila ruku na treningu u subotu. Prof. dr. Bahtijarevic (ljecnik specijalist za sportske povrede Hrvatske nogometne reprezentacije) sumljao je u prijelom, sto bi znacilo da ne ide na Drzavno i regionalno. Nazalost nakon danasnjeg pregleda rengenske snimke kod specijalista rengenologa ustanovljen je prijelom na dva mjesta. Kukolja je dobila gips koji ce nositi do 6.5. nakon cega ide na rehabilitaciju od mjesec dana (kod fizioterapeuta). Biti ce spremna za Europsko prvenstvo. Tim ce, naravno, snositi sve troskove. Franovic koja joj je slomila ruku stapom ide na Savijet obzirom da je zbog njene krajnje nepaznje nastala ova ozlijeda.

(objavljeno: utorak, 01.04.2008. u 00:47) komentiraj (50)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.