******************************* NIJE VISE TAJNA: IDEMO U SPANJOLSKU ********************************


26.2. do 3.3. Castellion de la Plana - Spanjolska,

250 km od Barcelone u smjeru Valencije. Obala narandzinog cvijeta. Na ovom smo festivalu bili 2000. i to je definitivno najbolji festival po organizaciji u Europi (konkurira mu mozda samo Cannes). Festival prenosi TV Espana 1, sto pokazuje kolika mu je vaznost. Kada smo prosli puta bili, sa nama je bila ekipa Arene koja je procijenila da je na ulicama bilo oko 200.000 gledatelja. Uz nas tamo su bili i Brazilci, Sirilanka, Amerikanci (i to band marinaca), Mexikanci, Portorikanci, bend iz Indije, Belgije, Skotske, Francuske, Njemacke, Portugala, Austrije, Nizozemske, Svedske...

Hotel u kojem cemo odsjesti zove se Orange i ima visoke 4 zvijezdice. Fakat je mrakaca, vidjet cete. Iskreno, jedna od najboljih klopa koje sam u zivotu jeo je sa njihovog buffeta (svedskog stola). Prvoklasno. Skampi, jastozi, bifteci, prsut... U hotelu imate bazen, disko, nekoliko barova, relaksaciju, niz sportskih sadrzaja... Hotel je gotovo na samoj plazi i ima nevjerovatno dobru sangriju. Na turneju ce ici osim 1. formacije i velika vecina ostatka S1A. Ne mogu garantirati da ce bas svi ici, ali dobar veci dio hoce.


Nisam htio da se o tome prica dok nam ne dodje definitivna potvrda od naseg managera. Da ne bi bilo ismijavanja ako se nesto izjalovi. No, dosta price, evo vam malo fotki iz Castelliona iz 2000 (sorry fotke su skenirane, tada jos nije bilo digitalaca):

(objavljeno: petak, 15.02.2008. u 23:42) komentiraj (22)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.