subota, 24.05.2008.

POVIJESNI DAN HRVATSKOG ULTIMATE-a


Došli smo i do treće runde ZAGREB SUFL-a! Odigrana je dosad najzanimljivija utakmica. Sastali su se RANKO'S ARMY vs MARINA ĐURKOVIĆ TEAM! ( da i rukijev tim sad ima ime). Vidjeli smo i neke nove nade na terenu ( Jan, Melita i Bruno - usput čestitke Bruni na njegovom prvom frizbi golu). Utakmice je bila neizvjesna do samoga kraja. Ranko's army je bolje otvorio susret. Uz nekoliko grešaka protivnika uspjeli su se odvojiti na 4:2! U tom trenutku Josh zove time out, sto se pokazalo dobrim potezom. Nakon toga MĐ TEAM pravi seriju od 5:1 i odlazi na 7:5! Sobzirom da je vrijeme isteklo igralo se do 9 poena. MĐ TEAM je imao zadnji napad za pobjedu no na kraju je završilo 9:8 za RANKO'S ARMY koji su ovom pobjedom preuzeli i vodeće mjesto u ukupnom poretku.

Trenutno vodeći strijelac lige je veu sa 9 golova. Slijede Ruki i Dario sa 8.
Vjeran je vodeći asistent lige sa14 asistencija, a slijede ga Josh sa 12 i Dario sa 9.

Liga se pokazuje uspješnom što dovoljno govori činjenica da je do sada nastupilo 26 igrača!!

Ali ono zbog čega je taj četvrtak 22.5 ( koji je ujedno bio i praznik pa su si ljudi spojili produženi vikend) POVIJESNI DAN HRVATSKOG ULTIMATE-a je činjenica da smo igrali !!7 vs 7!! sa igračima koji trenutno žive u zagrebu.

Ovo je samo potvrda dobrog rada; na terenu i izvan njega; i svega što smo da sada napravili u Hrvatskoj za širenje Ultimate duha.
Keep 'em flying!

AHJAAAAAAAK!

Zagor

- 12:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.