nedjelja, 07.08.2011.

Chicks Chicks Chicks Chicks Chep!




Uploaded with ImageShack.us

U subotu 16.07.2011. pet entuzijasta (Čep, Sticky, Marta, Ana i Ines) krenulo je via Zadra kako bi se malo odmorili, ali i podučili naše zadarske prijatelje frizbiju.

Nakon tri i pol sata drndanja u busu :))) stigli smo u Zadar i odmah potražili plažu da se bacimo u more. Došli smo do plaže Kolovare i utaborili se pod drvetom. Tamo se održavao turnir u rukometu na pijesku pa smo i mi odmah poželjeli igrati malo frizbi na pijesku, ali nažalost za tu subotu teren je bio zauzet cijeli dan.

Nakon uživancije na plaži, kupanja, kartanja i bacanja frizbija došao je trenutak da odemo do terena gdje nas je željno iščekivala ekipa iz Zadra. Spremno smo uzeli naše stvari, obukli se za trening i sa kartom u rukama krenuli u potragu za terenom.

Nakon pola sata hoda (i gubljenja po Kauflandu) našli smo terene. Upoznali smo se sa Zadranima i krenuli sa treningom.



Uploaded with ImageShack.us

Počeli smo s bacanjima, a potom je i uslijedila utakmica Zadar vs. Zagreb. Mogu reći da je to bila vrlo zanimljiva utakmica. Jako puno dobrih poteza s njihove strane, ali ipak je naše iskustvo u igranju prevagnulo u našu korist. Sa malim zakašnjenjem stigli su i Frki i Goran s partijanja na Zrću. Nakon toga smo se međusobno pomiješali te igrali skroz dok nije pao mrak. Svi smo se borili za svaki poen, za svaki ulov diska. Bilo je predivno vidjeti toliko novih ljudi kako sa žarom trče prema disku. :)))



Uploaded with ImageShack.us

Umirali smo od vrućine i nedostatka vode, ali svi smo završili trening sa velikim osmjehom na licu. Nakon treninga smo se dogovorili da ćemo sutra ujutro odraditi trening na pijesku prije nego ga ponovo rukometaši zauzmu, a potom smo se razišli.

Nas petero je otišlo na večeru, a potom potražiti neko mirnije mjesto za spavanje. Vratili smo se na plažu, malo bacali frizbi i radili spačke te zatim krenuli na spavanje. Mislili smo da ćemo mi biti jedini koji spavaju na plaži no bilo je još dosta ljudi. Svi smo bili pomalo skeptični što se tiče spavanja no to je bilo stvarno jedno neponovljivo i nezaboravno iskustvo. (Ako već niste svakako isprobajte :)).



Uploaded with ImageShack.us

Sunce nas je probudilo u ranu zoru. Bili smo malo lijeni ustat se, ali smo znali da u 8 sati moramo biti na terenu, ako želimo igrati frisbee.

U početku smo igrali dva na dva. Sa strane nas je promatralo mnoštvo igrača i trenera rukometa te smo ih uspjeli nagovoriti da nam se pridruže u igri. Bili su oduševljeni. Oko 9 sati došli su i Zadrani. Tek onda je uslijedio pravi ultimate. To je nama Zagrepčanima bila super priprema za Balaton koji je bio odmah vikend poslije. Nakon sat vremena neprestane igre morali smo prepustiti teren rukometašima, a mi smo odmah potražili hlađenje u moru.
Ostatak dana proveli smo gledajući utakmice, kupajući se i razgledavajući Zadar. Navečer smo krenuli kući busom.




Uploaded with ImageShack.us

Bio je to jedan super vikend i nadamo se se ponovnom susretu s Pijatom.



Uploaded with ImageShack.us

Ines

- 12:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.