subota, 17.05.2008.

ZG SUFL: 2. kolo


Liga je krenula punom parom. Drugi dan Zagreb SUFL sadržavao je tri utakmice. Prvo su na teren izašli Samuraii i Ranko's army. Obje ekipe su dobile pojačanja u vidu novih igrača. Vid i Slavko za Samuraii, a Alfi za Ranko's army. Regrutiranje Vida, kasnije se pokazalo, bio je ključan potez.



Samuraii su otvorili utakmicu napadom (što im je jača strana) i ubrzo su bili na 3:0! Ranko's army se pokušao vratiti no do poluvremena rezultat je bio 6:2. Ranko's army je krenuo snažno u nastavku. Uspjeli su se približiti na 5:7, no onda Dario zove time out što se pokazalo odličnim potezom jer nakon toga je Ninja izveo nekoliko blokada za pamćenje i omogućio svojoj momčadi da ode na nedosižnih 10:5! Do kraja svaka ekipa je postigla po još jedan pogodak.



Još nisu uspjeli ni proslaviti pobjedu a već ih je čekala druga utakmica. Samuraiima se suprotstavio rukijev tim (i dalje nemaju ime burninmad..) bez Josha što se pokazalo ključnim. Samuraii su jasno dali do znanja da su ozbiljno shvatili utakmicu čemu u prilog ide rezultat poluvremena 6:0!! U nastavku opuštanje i umor su učinili svoje pa je ruki tim uspio zabiti nekoliko golova i spasiti čast. Na kraju je završilo 11:3!



U zadnjoj utakmici dana sastali su se Diva and the Hellcats vs. Ranko's army. Spirit definitivno za ekipu Diva jer su igrali 3vs3 iako su imali dovoljno igrača. Početak je bio izjednačen - 2:2! Nakon toga Ranko's army zatvara utakmicu i odlazi na konačnih 11:2!!! osvojivši pri tome 9! poena za redom!! Svaka čast!!



P.S. Zahvala ovaj put ide novim igrčima:
- Slavku - što se nije obeshrabrio nakon što ga je frizbi pogodio u nogu sretan
- Alfiju - koji je odigrao utakmicu u , doslovno, GUMENIM PAPUČAMA!! i pri tome je čak uspio zabiti svoj prvi gol! Svaka čast. Još kad se prebaci na kjopačke...eek
- Vidu - " new hope is born.." svaka čast. fizički spreman za napore koje donosi ultimate. svaka čast i na 7!! zabijenih golova ( što ga čini drugim golgeterom lige trenutno)

Trenutno stanje:
..........................................ou....p...i....pr.....dg:pg.........gr.............b
1. Samuraii.............................2.....2...0...0.......22:..9.......+13............4
2. Ranko's army.......................2.....1...1...0.......17:13.......+..4............3
3. ruki tim..............................2.....1...1...0.......14:16.........- 2............3
4. Diva and the Hellcats............2.....0...2...0........7:22....... -15............2

legenda:
ou - odigrane utakmice
p - pobjede
i - izgubljene
pr - predane utakmice
dg - dati golovi
pg - primljeni golovi
gr - gol razlika
b - bodovi

To bi bilo sve za danas. Do idućeg susreta...ahjaaaaak

Zagor

- 08:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.